Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 500.000 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!


Είναι από τις ειδήσεις που η πηγή σου είναι αξιόπιστη- περισσότερο δεν γίνεται- αλλά δεν μπορείς να τις πιστέψεις. Η πηγή μας λοιπόν, χθες Κυριακή, λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ, είδε- με τα μάτια του ο άνθρωπος- ισχυρή αστυνομική παρουσία στην παραλία του Σχοινιά που είχε αδειάσει από τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου.

Του κέντρισε το ενδιαφέρον και κοίταξε λίγο καλύτερα να δει γιατί βρισκόταν εκεί. Στην αρχή, είδε τους αστυνομικούς (με πολιτική περιβολή) να έχουν περικυκλώσει ένα υβριδικό αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, παρατήρησε ότι αγνάντευαν το πέλαγος. Και εκεί στο βάθος, ξεχώρισε ένα κανό με τον Γιώργο Παπανδρέου να λάμνει !

Αν εκείνη την ώρα το Σύνταγμα δεν είχε βουλιάξει από τους “αγανακτισμένους” θα μπορούσε εύκολα να το ξεπεράσει κανείς. Όμως αυτή την “ειδική” Κυριακή, με ένα τόσο βροντερό μήνυμα, είναι κάπως βαρύ. Τόσο, που δεν μπορούμε να το πιστέψουμε...
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ενδιαφερόταν να λύσει το πρόβλημα της Ελλάδος τότε θα ήταν ο πρωθυπουργός απο τις 6:00 το πρωί στο γραφείο του ακόμα και τα Σαββατοκύριακα!!! Αλλά όπως και ο Καραμανλής έτσι και αυτός αποφεύγουν να κάθονται πολλές ώρες στα γραφεία τους καλά να πάθουμε αφού ψηφίζεται τέτοιους ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια φορά στην ζωή τους!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

επειδη ειναι σιγουρος οτι θα χρειαστει να διαφυγει καποια στιγμη προπονηται να φυγει δια θαλασσης με σκαφος που δεν εντοπιζεται απο τα ρανταρ !

Giannis είπε...

το καλα να παθουμε αφου τους ψηφιζουμε το λεγα και γω τα τελευταια δεκα χρονια και ηταν ενα ειδος εκτονοσης και ανακουφισης παραλληλα στο οτι καλα να παθουν οι αλλοι, για μενα δε με νοιαζει πλεον..

μεχρι που διαβασα αυτο εδω : http://anti-ntp.blogspot.com/2010/10/oxi_23.html

οχι φιλε μου δε τους ψηφιζουμε..το κακο που κανουμε ειναι να μην περνουμε μερος στις εκλογες, οπως ειχε πει και ο Σολων ειναι εγκλημα να μη περνεις μερος στα κοινα κα ιτελικα ειχε απολυτο δικαιο..

Ανώνυμος είπε...

2:46 εδώ προς 2:54 δίκιο έχεις φυσικά και αυτοί συμπεριλαμβάνονται στο καλά να πάθουμε διότι και αυτοί συνέβαλαν με τον τρόπο τους.......και πες μου ποιο κόμμα να ψήφιζαν μήπως τον Σύριζα, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ ή την ΝΔ ποια απ' όλα αυτά αντιπροσωπεύουν πλέον την Ελληνική πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει πλέον αξιόπιστος πολιτικός φορέας να βοηθήσει την Ελλάδα άρα λογικό είναι να μην μετέχουν κάποιοι στις εκλογές!!!!!!! Η μήπως θέλετε να ψηφίσουμε την Χρυσή Αυγή που συμφωνούμε με τις Πατριωτικές της Απόψεις αλλά δεν έχει επιχειρήματα καθόλου.......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΕΛΑ .ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

σύντομα ένα μεγάλο γεγονός(σχεδόν ασύλληπτο απ την ανθρώπινη διανόηση) θα γίνει ώστε να αποτυπωθεί με βιολογικές πρόκες πάνω στο dna μας.Μετά έρχονται οι καλύτερες μέρες.Πρώτα όμως θα διασχίσουμε το ποτάμι του αίματος.
ΚΑΡΤΕΡΩ

metanastis-News-Germany είπε...

Πρωτα ο Κοπριτης και μετα ο Πολιτης επρεπε να γραφει η Διαφημιση! Πιος κοπριτης;;;;

manos2626 είπε...

προπονειται το παιδι για την μεγαλη αποδραση...

Ανώνυμος είπε...

η πολλη αλμυρα σκουριαζει τον εγκεφαλο!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟ?ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

μπα που να βουλιαξει και να παει στο πατο το πουλημενο Αμερικανακι ! Να τον φανε τα σκυλόψαρα το Τζεφρυ το εβραιομουνακι !