Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Ελληνικό κράτος δίνει λεφτά για την κληρονομιά μας!


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 110.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟΥ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΛΑΥΔΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ,ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ!Κι εμείς που κοντεύαμε να...πειστούμε πως οι "κακοί" και "ανθέλληνες Εβραιοχριστιανοί" Βυζαντινοί,ιερωμένοι και μοναχοί "κατέστρεφαν κι έκαιγαν οτιδήποτε είχε σχέση με τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό":
Με 110.000 € έσωσαν τη Γεωγραφία.
Το σπουδαίο βιβλίο, το παλαιότερο χειρόγραφο του Ελληνα φυσικού φιλοσόφου, θα συντηρηθεί.
Το κράτος θα πληρώσει για την....
Ιερά Μονή Βατοπεδίου, και μάλιστα με ευχαρίστηση. Διότι, με το ποσό των 114.225 ευρώ που θα δώσει, θα συντηρηθεί ένα σπουδαίο βιβλίο: το παλαιότερο σωζόμενο χειρόγραφο με τη «Γεωγραφία» του Κλαύδιου Πτολεμαίου.
Είναι από τους πιο ενδιαφέροντες κώδικες κοσμικού περιεχομένου στο Αγιον Ορος, και στα 296 περγαμηνά φύλλα του περιλαμβάνει τρία έργα.
Τη «Γεωγραφική Υφήγηση» του ονομαστού Ελληνα φυσικού φιλοσόφου, ο οποίος έζησε στην Αλεξάνδρεια κατά την περίοδο 127-151 μ.Χ., τη «Χρηστομάθεια εκ των Γεωγραφικών του Στράβωνος» και τα «Γεωγραφικά» του τελευταίου.
Ο Κλαύδιος Πτολεμαίος στο έργο του «Γεωγραφία» είχε συλλέξει το σύνολο των γεωγραφικών γνώσεων της εποχής του και το είχε εμπλουτίσει με περιγραφές ναυτικών. Ετσι, έχουμε μια σχετικά ακριβή περιγραφή της Ευρώπης, της βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Αραβικής χερσονήσου.
Το κείμενο του έργου σώζεται σήμερα σε δύο χειρόγραφους κώδικες. Ο παλαιότερος είναι της Μονής Βατοπεδίου και φιλοτεχνήθηκε ανάμεσα στα τέλη του 13ου με αρχές του 14ου αιώνα, σύμφωνα με τον διευθυντή Συντήρησης Αρχαίων Μνημείων Νίκο Μίνω, που παρουσίασε το θέμα στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.
Στον κώδικα του Αγίου Ορους περιέχονται 42 χάρτες, σχεδιασμένοι με λεπτομέρεια που επιτρέπει να διακρίνονται τα βουνά, οι πεδιάδες, οι θαλάσσιες επιφάνειες, αλλά και το πλήθος των τοπωνυμίων. Ο δεύτερος φιλοτεχνήθηκε τον 15ο αιώνα για λογαριασμό του καρδινάλιου Βησαρίωνα και σήμερα φυλάσσεται στη Μαρκιανή Βιβλιοθήκη της Βενετίας.
Το χειρόγραφο του Αγίου Ορους έχει μια ιδιαίτερη ιστορία. Οπως όλα δείχνουν, δημιουργήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από δύο γραφείς, και σύμφωνα με τις διαπιστώσεις της 10ης εφορείας βυζαντινών αρχαιοτήτων διακινήθηκε σε «υψηλό πνευματικό περιβάλλον και σε κύκλους φιλομαθών».
Μετά την άλωση της Πόλης, έφτασε στη Μονή. Το 1841 ο Μηνάς Μινωίδης απέσπασε επτά αυθεντικά φύλλα, και τα πούλησε στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Παρισιού.
Λίγα χρόνια μετά (1853) ο Κωνσταντίνος Σιμωνίδης πούλησε άλλα 21 φύλλα στο -τι πρωτότυπο!- Βρετανικό Μουσείο. Σήμερα έχει διαπιστωθεί πως λείπουν άλλα έξι, που θεωρούνται ολότελα χαμένα.
ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΕΣ

Ο περγαμηνός κώδικας εμφανίζει πολλά προβλήματα. Ο κ. Μίνως σημείωσε πως έχουν παρατηρηθεί κηλίδες από κερί, υγρασία, μελάνι και κηλίδες οξείδωσης, σχίσματα, οπές και απώλειες, συρρικνώσεις και παραμορφώσεις της περγαμηνής, υπολείμματα από παλαιότερες επεμβάσεις και προβλήματα από το δέσιμο του 19ου αιώνα. Αυτή την κατάσταση θα αλλάξει η αρμόδια εφορεία βυζαντινών αρχαιοτήτων. Τέλος, θα δοθούν ειδικές οδηγίες για τη συσκευασία και την αποθήκευση όταν επιστραφεί.
Αγγελική Κ.
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Εκτός από τους δήθεν "αρχαιολάτρες" στους οποίους αναφερθήκαμε παραπάνω,αφιερώνουμε αυτή την ανάρτηση και σε όλους τους συκοφάντες και υβριστές του Αγίου Όρους και ιδιαίτερα της εν λόγω Μονής.

Μάλιστα,η αρθρογράφος...απορεί διότι "το κράτος θα πληρώσει για τη Μονή Βατοπαιδίου"!
Βλέπετε,στην Ελλάδα των γραικύλων,των αντιχριστιανών και πάσης φύσεως προσκυνημένων,θεωρείται τουλάχιστον...περίεργο να πληρώσει το Κράτος για τη συντήρηση εγγράφων τεράστιας αξίας τα Μοναστήρια,που εδώ και αιώνες ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ,απορρίπτοντας τις προτάσεις των διάφορων "προσκυνητών"-ουσιαστικά αρχαιοκάπηλων-που συχνά προσφέρουν τεράστια ποσά για την απόκτησή τους!
Αν υπήρχε σοβαρό και ΕΛΛΗΝΙΚΟ Κράτος,θα αναλάμβανε από μόνο του την συντήρηση και ανάδειξη όλων εκείνων των θησαυρών που φυλάττονται στο Άγιον Όρος:Αντί γι'αυτό όμως,βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας,χτυπώντας συνεχώς αυτό τον βράχο της Ελληνορθοδοξίας,που λέγεται Άθως.
Έστω κι έτσι όμως,η διάσωση του έργου του Κλαύδιου Πτολεμαίου είναι μια καλή αρχή:Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες ενέργειες και να βάλουν,επιτέλους,ορισμένοι μυαλό!
http://hellasxg.blogspot.com/2011/05/110000.html

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα blogs εχετε καταντησει σαν το mega και την Τρεμη. Τι σχεση εχει η εθνικη καταστροφη στο Βυζαντιο με το 2011;

Mπραβο σωσανε ενα χειρογραφο και δωσανε 110 χιλιαρικα ενω το κοστος μετα βιας ξεπερνα τα 10.

Μπραβο σωσανε ενα χειρογραφο και ακομα εχουμε ΜΟΝΟ ΤΟ 2% της αρχαιας ελληνικης γραμματειας, γιατι ακριβως τα υπολοιπα καικανε απο ανθελληνες χριστιανους και βυζαντινους ιερομοναχους.

Αντε πλυμμενα μυαλα, καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

Αρχαιοελληνάκι της πλάκας τραβάς κάνα ζόρι με το Βυζάντιο;
Ξέρεις το μέγεθος της ελληνικής γραμματείας και λες ότι σώθηκε το 2% ή ξέρεις πόσο κοστίζει συντήρηση αρχαίου εγγράφου; ΕΙΔΙΚΕ! Τράβα σε καν γήπεδο να βγάλεις την χολή σου να εκτονωθείς λιγάκι και σε άσε την πατρίδα ήσυχη.

Άντε βρώμικα μυαλά. Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS… ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ποιος κατέστρεψε όλες της βιβλιοθήκες των Ελλήνων, αρχής γινομένης από τον απόστολο Παύλο που έκαψε τα βιβλία της Εφέσου (Πράξεις Αποστόλων 19: 19) λέγοντας πως ήταν βιβλία μαγείας;

Ποιοι ξεκίνησαν τους διωγμούς των κέντρων γλώσσας που ήταν οι βιβλιοθήκες;

Ποιοι κατέστρεψαν το μεγαλύτερο παγκοσμίως κέντρο επιστημών και γλωσσικού πλούτου στην Αλεξάνδρεια, σκοτώνοντας και την βιβλιοθηκάριο Υπατία;
Οι καταστροφείς του ελληνικού πολιτισμού δεν μπορούν να καυχηθούν για την διάσωση του δυναμικότερου εργαλείου έκφρασης του, που λέγεται ελληνική γλώσσα ή ελληνική γραμματεία! Κυρίως ελέω Χριστιανισμού, η ελληνική γραμματεία κατακρεουργήθηκε και μόνο το ένα εκατοστό της έφτασε σε μας. Ξεχνούν οι αναίσχυντοι τα αναρίθμητα μοναστηριακά παλίμψηστα που μετέτρεψαν τα αριστουργήματα των Ελλήνων (περγαμηνές) σε ξύσματα για να γράψουν πάνω τους τα δακρύβρεχτα γιαχβικά άσματά τους; Μόνο εγώ έχω έναν ολόκληρο τόμο (κατάλογο χειρογράφων) από το μοναστήρι της Άγιας Αικατερίνης του Σινά, όπου σε κάθε σχεδόν σελίδα του, σημειώνεται το ανατριχιαστικό έγκλημα, με την στερεότυπη φράση: «Αρχαιοελληνικό κείμενο – προσευχή μοναχού ή κείμενο παλαιάς Διαθήκης»!

Αντί λοιπόν με κατεβασμένο κεφάλι, να δεχθούν ότι ιστορικά αποτελούν την αδίστακτη σιδερένια ράβδο που κατασυνέτριψε σαν ανυπεράσπιστο κεραμικό σκεύος το πλέον περίτεχνο διανοητικό κατασκεύασμα της ανθρώπινης νοημοσύνης, αυτοί ξεδιάντροπα επιχειρούν να φανούν ως οι κατ’ εξοχήν διασώστες του!

ΥΠΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!
ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΣΑΣ, ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Unknown είπε...

Ακόμα μία προσπάθεια εννοποίησης δύο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικών κόσμων....

Εάν κάποιος (Χριστιανισμός), ήθελε να κυριαρχήσει έναντι του παλαιού κόσμου (Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός), τί θα έκανε;

Θα κατέστρεφε τους ναούς και θα έχτιζε επάνω στα ερείπια, εκκλησίες και μοναστήρια.

Θα κρατούσε στις βιβλιοθήκες τα διασωζόμενα χειρόγραφά των αρχαίων, θα τα μελετούσε και θα εμπλούτιζε τις δικές του διδασκαλίες με γνώση από τα πολύ-πολύ παλια, αποκρύπτωντας από τον κόσμο την πηγή έμπνευσής τους.

Φυσική συνέχεια είναι, απορώ γιατί μερικοί δεν το παραδέχονται....

Η γνώση είναι δύναμη και πάντοτε το ιερατείο (ακόμα και στην Αρχαία Ελλάδα) έκρυβε την γνώση.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ. ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΚΟΠΙΑ Η ΤΟ ΞΥΠΝΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΡΙΧΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Η Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΑΤΟΡΙΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΤΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΩΣΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

κατω ο ελληνισμος και τα καταπτυστα μαγικα του κειμενα! θανατος στους πανεπιστημονες Ελληνες
Ζητω ο λαος ισραηλ
ΒΟΘΡΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ποια αρχαία Ελλάδα ρε παιδιά; Αυτή που δεν ήταν ποτέ ενωμένη; Αυτή που όλη της ιστορία ήταν εμφύλιοι; Αυτή που οι ομοφυλόφιλοι και παιδεραστές οργίαζαν; Αυτή που με τους χιλιάδες σκλάβους; Ή αυτή που προσπαθούσε να επιβάλει το δωδεκάθεο στους πρώτους χριστιανούς με τα πολιτισμένα τις βασανιστήρια; Τουλάχιστον στο Βυζάντιο ήμασταν ενωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ Κ…. ΕΙΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΣΑΝ….. ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι αρχαιολάτρες, κανας μ@λ@κ@ς θα είναι που μπένει σαν διαφορετικό άτομο. Μπες και σαν γκόμενα φίλε να σπάσουμε πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

κατω ο ελληνισμος και τα καταπτυστα μαγικα του κειμενα! κατω οι ομοφυλοφιλοι αρχαιοι ελληνες, θανατος στους πανεπιστημονες Ελληνες
Ζητω ο λαος ισραηλ ζητω οι βαρβατοι καλογεροι και παπαδες
ΒΟΘΡΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

μα αφού δεν υπήρχε κανείς αξίως αντίπαλος για να μας υποτάξει για αυτό κάναμε προπόνηση με εμφύλιους, όταν ο περσης τόλμησε ενωθήκαμε και πήρε από τα 3 το μακρύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν εσύ δεν είσαι αρχαιοέλληνας ούτε καν Έλληνας…
Καρφώθηκες εκεί που έγραψες «ζήτω ο λαός του ισραήλ»
Ότι και να κάνεις, ότι και να πεις όσο μας πολεμάτε εμάς τους Έλληνες και την εκκλησία, το μόνο που θα καταφέρεται είναι να μας δυναμώνετε. http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

Ανώνυμος είπε...

οι χριστιανοτσολιαδες κανουν γιουρια

Ανώνυμος είπε...

Σου πρόσβαλα το ισραήλ σου και εθίχθης;;;; Λίγο Ξυδάκη θα βοηθήσει και αν θέλεις κάτι πιο βαρβάτο έλα σε εμάς τους Έλληνες Χριστιανοτσολιάδες οπώς μας λες να σε στανιάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!! ΚΑΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ, ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

πως γινεται να εισαι ελληνας αφου υμνεις απ το πρωι ως το βραδυ τους εβραιους προπατορες σου και προγονους αβρααμ ισαακ και σια σε εβραικη αιρεση πιστευεις

Ανώνυμος είπε...

Εβραιακο που το παίζεις αρχαιοέλληνας, η βία, η λεηλασία και οι σκοτωμοί είναι χαρακτηριστικό του λαού σου εκεί στο ισραήλ.
Είμαστε Έλληνες, είμαστε Χριστιανοί και σας πονάει που ότι και να κάνετε δεν θα μας εξαφανίσετε. Ζήτω τα αδέρφια μας στην Παλαιστίνη!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΤΟΥ Κ…… ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

11.16 προφανως δεν πατας μεσα σε εκκλησια, εισαι αγραμματος και δεν διαβασες ποτε σου την εβραικη βιβλο σας, αυτα που γραφει ο "γραφικος" ακουγονται μεσα στην χριστιανικη συναγωγη σας εβραιοελληνες βοθροδοξοι

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΙΑΧΟΒΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΕΞΩ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ (11.16) ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΑΡΧΙΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΗΡ=ΓΙΑΧΒΕΧ
ΥΙΟΣ=ΓΙΕΣΟΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ=NO NAME

Ανώνυμος είπε...

Το κόμπλεξ κατά της εκκλησίας παλικάρι μου το έχεις από μικρός;;; Σε πείραξε κανείς; Σου έκανε τίποτα και έχεις τέτοιο μένος; Περαστικά σου εύχομαι παλικάρι μου.

Ανώνυμος είπε...

κατω ο ελληνισμος και τα καταπτυστα μαγικα του κειμενα! κατω οι ομοφυλοφιλοι αρχαιοι ελληνες, θανατος στους πανεπιστημονες Ελληνες
Ζητω ο λαος ισραηλ και η αγια σιων ζητω οι βαρβατοι πισογλεντηδες καλογεροι και παπαδες
ΒΟΘΡΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το κόμπλεξ κατά της εκκλησίας παλικάρι μου το έχεις από μικρός;;; Σε πείραξε κανείς; Σου έκανε τίποτα και έχεις τέτοιο μένος; Περαστικά σου εύχομαι παλικάρι μου.

Ανώνυμος είπε...

Σε άγγιξε πουθενά μήπως;

Ανώνυμος είπε...

ναι το παραδεχομαι το παπαδι που γαμαω μου εκοψε το χαρτζιλικι και τα εφτιαξε με εναν αλβανο, οποιος ξερει τον λενε μπεμπα μπλανσ ΑΧΧΧ ΜΠΕΜΠΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Αρχαιολάτρη του κώλου ήρθε η ώρα να σου εξομολογηθώ κάτι…… Είμαι ο πατέρας σου.

Ανώνυμος είπε...

ο πατερας μου ειναι πουστης, τον γαμησανε στο κατοιχητικο... πατεραααχ

Ανώνυμος είπε...

Κολλητέ το χοντρύναμε. Δεν έχει νόημα. Από την πλευρά μου sory.

Ανώνυμος είπε...

324 μ.ν.χ.

Ο ρωμαίος αυτοκράτορας Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος,
λεηλατεί το περίφημο Μαντείο του Διδυμαίου Απόλλωνα στην
Ιωνία, και θανατώνει με βασανιστήρια όλους τους ιερείς του.
326 μ.ν.χ.
Ο Κωνσταντίνος καταστρέφει ολοκληρωτικά το ιερό του
Ασκληπιού στις Αιγές της Κιλικίας.
330 μ.ν.χ.

Ο Κωνσταντίνος κλέβει όλους τους θησαυρούς και τα
αγάλματα που βρίσκονται μέσα στα Ελληνικά ιερά για να
διακοσμήσει την Κωνσταντινούπολη. Τον ίδιο χρόνο ο
χριστιανικός όχλος, καίει στο Bayeux το ιερό του Βελλενού –
Απόλλωνα και λυντσάρει τους ιερείς του
335 μ.ν.χ.

Ο Κωνσταντίνος καταστρέφει δεκάδες εθνικούς ναούς στη
Μικρά Ασία και Παλαιστίνη ενώ διατάζει τη σταύρωση(!)
όλων των εθνικών επιστημόνων, φιλοσόφων και ιερέων.
Τότε μαρτύρησε και ο νεοπλατωνικός φιλόσοφος Σώπατρος.
Ακολουθούν καταστροφές ελληνικών ναών και στη θέση
τους κτίζονται χριστιανικές εκκλησίες.
337 μ.ν.χ.

Ο Κωνσταντίνος, από τους πρώτους καταστροφείς του
ελληνικού πνεύματος, παιδοκτόνος και συζυγοκτόνος
πεθαίνει και η εκκλησία για το θεάρεστο(!) έργο του,
ανακηρύσσει αυτόν και τη μητέρα του Ελένη Αγίους και
Ισαποστόλους
341 μ.ν.χ.

Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος θέτει εκτός νόμου το
ελληνίζειν και την άσκηση της μαντικής τέχνης. Πολλοί
Έλληνες είτε εκτελούνται, είτε φυλακίζονται.
353 μ.ν.χ.
Ο Κωνστάντιος απαγορεύει τη λατρεία και την προσφορά
θυσίας επί ποινή θανάτου.
354 μ.ν.χ.

Ο Κωνστάντιος απαγορεύει τη λειτουργία των ελληνικών
ιερών. Οι εθνικοί ιερείς εκτελούνται. Νέο διάταγμα διατάζει
την καταστροφή όλων των ελληνικών ναών και τη σφαγή
όλων των εθνικών. Ασβεστοκάμινα κατασκευάζονται δίπλα σε
ελληνικούς ναούς για να εκμεταλλευτούν τα μάρμαρα. Είναι
η αρχή για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα ενάντια στην
επιστήμη, την πνευματική και τεχνολογική πρόοδο άλλους
ανθρωπότητας
357 μ.ν.χ.
Ο Κωνστάντιος απαγορεύει δια νόμου -ξανά- όλες τις
μεθόδους μαντείας.
359 μ.ν.χ.

Στη Σκυθόπολη της Συρίας οργανώνονται από τους
χριστιανούς τα πρώτα στρατόπεδα θανάτου της ιστορίας. Εκεί
συγκεντρώνονται οι εθνικοί, αιρετικοί, Εβραίοι και
εκτελούνται με φρικτά βασανιστήρια.

Ανώνυμος είπε...

361 μ.ν.χ.

Ο ελληνολάτρης Φλάβιος Κλαύδιος Ιουλιανός, ανεβαίνει στο
θρόνο. Αμέσως παύει κάθε διωγμός των εθνικών. Θεσμοθετεί
απόλυτη ανεξιθρησκία και επιδιορθώνει όσους ελληνικούς
ναούς δεν είχαν ολοκληρωτικά καταστραφεί.
363 μ.ν.χ.

Ο Ιουλιανός, ο τόσο άδικα δυσφημισμένος από το χριστιανικό
ιερατείο δολοφονείται πισώπλατα από φανατικό χριστιανό
κατά τη διάρκεια μάχης με τους Πέρσες, μόλις μετά 2 χρόνια
βασιλείας. Ο χριστιανός Σωζόμενος επαινεί το δολοφόνο
«που για την αγάπη του θεού και της θρησκείας εκτέλεσε μια
τέτοια πράξη». Τυπικό δείγμα μισαλλοδοξίας και
αρρωστημένου φανατισμού

364 μ.ν.χ.

Ο αυτοκράτορας Φλάβιος Ιοβιανός διατάζει την πυρπόληση
της βιβλιοθήκης της Αντιόχειας. Χιλιάδες ελληνικά βιβλία
φιλοσοφίας και επιστήμης καίγονται.
365 μ.ν.χ.
Απαγορεύεται στους εθνικούς αξιωματικούς να διατάζουν
χριστιανούς στρατιώτες.

370 μ.ν.χ.

Ο αυτοκράτορας Βάλης διατάζει μεγάλο διωγμό κατά των
Ελλήνων. Καίγονται χιλιάδες ελληνικά βιβλία με την
κατηγορία της μαγείας! Ο φιλόσοφος Σιμωνίδης καίγεται
στην πυρά, ο φιλόσοφος Μάξιμος, ύστερα από φρικτά
βασανιστήρια αποκεφαλίζεται, οι ιερείς Πατρίκιος και Ιλάριος
εκτελούνται, όπως και χιλιάδες εθνικοί, επώνυμοι και μη.
372 μ.ν.χ.

Ο ανθέλληνας Βάλης διατάζει τους κυβερνήτες της Μικράς
Ασίας να εξολοθρεύσουν όλους τους Έλληνες καθώς και όλα
τα κείμενα της κοσμοθεωρίας και λατρείας τους!

373 μ.ν.χ.

Νέα απαγόρευση όλων των μορφών μαντείας. Αρχίζει η
χρήση του όρου pagani (δηλαδή κάτοικος της υπαίθρου),
υποτιμητικά για τους Έλληνες και τους λοιπούς εθνικούς. Ο
όρος παγανισμός χρησιμοποιείται έως και σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΑΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ .ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ Η ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ .ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ .ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ .ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ . ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΟΥΜΕ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

375 μ.ν.χ.
Ο ναός του Ασκληπιού στην Επίδαυρο καταστρέφεται από
τους χριστιανούς.
380 μ.ν.χ.

Ο ισπανός και φανατικός ανθέλληνας Θεοδόσιος ο Α΄ (ο
αποκαλούμενος και Μέγας), ορίζει επίσημη και μοναδική
θρησκεία του κράτους το χριστιανισμό και κηρύσσει εκτός
νόμου κάθε άλλη λατρεία. Οι μη χριστιανοί χαρακτηρίζονται
σιχαμεροί, αιρετικοί, μωροί και τυφλοί και απειλούνται με
επουράνια και επί γης τιμωρία. Εξουσιοδοτεί τον επίσκοπο
Μεδιολάνου Αμβρόσιο («άγιο» επίσης) να καταστρέψει όλους
τους ναούς των εθνικών. Χριστιανοί ιερείς καθοδηγούν τον
όχλο ενάντια στο ναό της Δήμητρας στην Ελευσίνα και
καταστρέφουν τα πάντα. Ο 95χρονος ιεροφάντης Νεστόριος
κηρύσσει το τέλος των Ελευσινίων μυστηρίων. Είναι η αρχή
του πνευματικού σκότους για την ανθρωπότητα.

381 μ.ν.χ.

Ο (μέγας) Θεοδόσιος με διάταγμά του στερεί τα πολιτικά
δικαιώματα όλων των χριστιανών που επιστρέφουν στις
παραδοσιακές λατρείες. Με νέο διάταγμά του απαγορεύει
ακόμα και την απλή επίσκεψη στους ελληνικούς ναούς.Στην Κων/πολη ο ναός της Αφροδίτης μετατρέπεται σε πορνείο
ενώ της Άρτεμης και του θεού Ηλίου σε στάβλους

384-388 μ.ν.χ.

Ο Θεοδόσιος διορίζει Έπαρχο Ανατολής το Ματέριο Κυνήγιο
και τον διατάζει να χρησιμοποιήσει τους χριστιανούς
μοναχούς για την καταστροφή των ελληνικών και εθνικών
ναών σε νότια Ελλάδα και Μικρά Ασία, καθώς και για το
κάψιμο όλων των ελληνικών βιβλίων. Εκατοντάδες ελληνικοί
ναοί και βιβλιοθήκες ισοπεδώνονται και καίγονται. Χιλιάδες
Έλληνες και εθνικοί από όλα τα μέρη της αυτοκρατορίας
καταλήγουν στα στρατόπεδα θανάτου της Σκυθόπολης

389 μ.ν.χ.
Όλες οι μέθοδοι χρονολόγησης πέραν της χριστιανικής
καταργούνται δια νόμου.

Ανώνυμος είπε...

390 μ.ν.χ.

Ο πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόφιλος εξαπολύει μέγα διωγμό
κατά των Ελλήνων και των εθνικών της περιοχής.
Καταστρέφει σχεδόν όλους τους μη χριστιανικούς ναούς της
Αλεξάνδρειας. Οι μισαλλόδοξοι χριστιανοί, φορτώνουν σε
γαϊδούρια ιερά σκεύη και αγάλματα και τα περιφέρουν στην
πόλη. Ο γότθος Βοθέριχος, αρχηγός της Βυζαντινής φρουράς
της Θεσσαλονίκης, προσπαθεί με τη βία να επιβάλλει το
χριστιανισμό στους Έλληνες της πόλης. Οι Έλληνες
αντιδρούν και εξεγείρονται. Ο Θεοδόσιος τους καλεί στον
ιππόδρομο τάχα για να παρακολουθήσουν ιπποδρομίες. Μέσα
σε 3 ώρες με τη βοήθεια των Γότθων σφάζονται 7000
Έλληνες (κατ’ άλλους 15000), επειδή εμμένουν στις
παραδόσεις και τους θεούς τους. Για να ηρεμήσουν τα
πνεύματα, η χριστιανική εκκλησία καταδικάζει την πράξη του
Θεοδόσιου, αλλά στη συνέχεια τον ανακηρύσσει Μέγα και
Άγιο!

391 μ.ν.χ.

Ο Θεοδόσιος με νέο του νόμο απαγορεύει εκτός από την
απλή επίσκεψη σε εθνικούς ναούς ακόμα και το κοίταγμα των
σπασμένων αγαλμάτων! Καταργεί την ελληνική και
καθιερώνει τη λατινική ως επίσημη γλώσσα της
αυτοκρατορίας. Οι διωγμοί και οι σφαγές οδηγούν σε νέα
εξέγερση των εθνικών στην Αλεξάνδρεια, που οχυρώνονταιστο Σεράπειο. Ο φιλόσοφος Ολύμπιος καλεί σε ένοπλο υπέρ
βωμών αγώνα τους αρχαιόθρησκους της πόλης. Για την
αποφυγή γενίκευσης των εξεγέρσεων ο Θεοδόσιος λύνει την
πολιορκία, αμέσως όμως μετά την αποχώρηση του Ολύμπιου
και των συναγωνιστών του, ο δειλός πατριάρχης Θεόφιλος
και οι εξίσου δειλοί συνεργοί του επιτίθενται στον
ανυπεράσπιστο ναό, τον καταστρέφουν και παραδίδουν στις
φλόγες την τεράστια βιβλιοθήκη (700.000 τόμοι!) που
φιλοξενούσε το ιερό. Στη θέση του ναού οι χριστιανοί
κτίζουν μοναστήρι

392 μ.ν.χ.

Νέες σφαγές Ελλήνων και Εθνικών. Τα Καβήρεια μυστήρια
της Σαμοθράκης παύουν και οι Έλληνες ιερείς σφάζονται.
Στην Κύπρο οι τοπικοί επίσκοποι Επιφάνιος και Τύχων (άγιοι
και οι δύο) καταστρέφουν σχεδόν όλους τους ναούς στο
νησί. Τα μυστήρια της θεάς Αφροδίτης σταματούν. Εκδίδεται
άλλος ένας παρανοϊκός νόμος του Θεοδόσιου, σύμφωνα με
το οποίο, όποιος δεν υπακούει τον «Άγιο» Επιφάνιο δεν έχει
δικαίωμα ζωής στο νησί!

393 μ.ν.χ.

Απαγόρευση των Πυθικών, των Ολυμπιακών και Ακτίων
αγώνων ως ελληνικών μιασμάτων. Οι οπαδοί της θρησκείας
της αγάπης ισοπεδώνουν τους ναούς της Ολυμπίας.
Παράλληλα με όλα αυτά ο Θεοδόσιος -όλως περιέργως-
ορίζει την ιουδαϊκή θρησκεία ως ανεκτή από τους
χριστιανούς και απαγορεύει κάθε καταστροφή ιουδαϊκής
συναγωγής.

395 μ.ν.χ.

Ο αυτοκράτορας Φλάβιος Αρκάδιος με δύο νόμους του
διατάζει ανηλεή διωγμό κατά Ελλήνων και εθνικών. Ο
ευνούχος του Αρκάδιου Ρουφίνος, για να εξουδετερώσει την
απειλή των Γότθων, συμβουλεύει τον αρχηγό τους Αλάριχο
να στραφεί εναντίον της Ελλάδας. Οι εκχριστιανισμένοι
Γότθοι βοηθούμενοι από πλήθος ειδωλοφάγων μοναχών
αρχίζουν την ισοπέδωση των ελληνικών πόλεων και τη
σφαγή των Ελλήνων. Το Δίον, η Μεσσηνία, το Άργος, η
Νεμέα, η Λυκόσουρα, η Σπάρτη, τα Μέγαρα, η Κόρινθος και
άλλες ελληνικές πόλεις καταστρέφονται ολοκληρωτικά. Τα
ιερά του Δία στη Νεμέα, τα ιερά της Ολυμπίας, τα αρκαδικάιερά της Λυκόσουρας και το ιερό της Ελευσίνας μαζί με
πλήθος άλλων ελληνικών λατρευτικών κέντρων
καταστρέφονται ολοκληρωτικά, ενώ οι ιερείς τους είτε
σφάζονται, είτε, όπως ο ιεροφάντης του Μίθρα Ιλάριος,
καίγονται ζωντανοί.

Ανώνυμος είπε...

396 μ.ν.χ.

Νόμος του Αρκαδίου ορίζει ότι οποιαδήποτε είδους
ενασχόληση με το Δωδεκάθεο και τις εθνικές λατρείες πρέπει
να αντιμετωπίζεται ως ύστατη προδοσία απέναντι στην
αυτοκρατορία. Οι εναπομείναντες εθνικοί ιερείς και
ιεροφάντες φυλακίζονται.
397 μ.ν.χ.

Νέος νόμος του Αρκαδίου. Με την παρότρυνση του «αγίου»
και φανατικού ανθέλληνα Χρυσοστόμου, (του ανεκδιήγητου
«ιεράρχη», που αποκάλεσε τους Έλληνες φιλόσοφους
ανήθικα καθάρματα), διατάζει το «ες έδαφος φέρειν» για
όλους τους εναπομείναντες ναούς Ελλήνων και εθνικών,
καθώς και την ασβεστοποίηση των μαρμάρων τους και τη
χρήση τους ως οικοδομικών υλικών, ώστε να χαθούν για
πάντα τα ίχνη των εθνικών λατρειών.

398 μ.ν.χ.

Το 4ο εκκλησιαστικό συνέδριο της Καρχηδόνας απαγορεύει
τη μελέτη των βιβλίων των Ελλήνων και λοιπών εθνικών,
ακόμα και στους χριστιανούς επίσκοπους. Ο επίσκοπος
Πορφύριος, και αυτός «άγιος», ισοπεδώνει σχεδόν όλους
τους ναούς των εθνικών στη Γάζα.
399 μ.ν.χ.
Ο Αρκάδιος διατάζει με νέο νόμο την ισοπέδωση όσων από
τους ελληνικούς ναούς έχουν παραμείνει ακόμα όρθιοι

400 μ.ν.χ.

Ο επίσκοπος Νικήτας καταστρέφει το μαντείο του Διονύσου
στις Βάσσες και «βαπτίζει» δια της βίας χριστιανούς τους
κατοίκους της πόλης.
401 μ.ν.χ.

Ο χριστιανικός όχλος της Καρχηδόνας καταστρέφει ναούς και
είδωλα. Ο «άγιος» Πορφύριος ολοκληρώνει το έργο του στη
Γάζα, καταστρέφοντας και τα τελευταία 9 εθνικά ιερά,
καίγοντας βιβλία και λυντσάροντας εθνικούς.
404-406 μ.ν.χ.

Ο «άγιος» Χρυσόστομος στέλνει τις ορδές των παρανοϊκών
μοναχών να διαλύσουν όλα τα αγάλματα και τους ναούς
στην Παλαιστίνη. Πείθει με γλυκόλογα διάφορες πλούσιες
«νεοφώτιστες» χριστιανές να χρηματοδοτήσουν τις
«ειδωλοφαγικές» δραστηριότητες αυτού και του όχλου του.
Ο ναός της Εφεσίας Αρτέμιδας, ένα από τα 7 θαύματα του
αρχαίου κόσμου πυρπολείται και εκθεμελιώνεται από τους
ροπαλοφόρους του και τα περίφημα γλυπτά γίνονται
οικοδομικά υλικά για εκκλησιές και σπίτια. Στη Σαλαμίνα της
Κύπρου ο «άγιος» Επιφάνιος καταστρέφει και ληστεύει τον
εκεί ναό του Δία. Ο «άγιος» Ευτύχιος καταστρέφει το μαντείο
και το ναό της Αφροδίτης.

407 μ.ν.χ.
Για ακόμα μια φορά οι μη χριστιανικές γιορτές και
ιεροπραξίες απαγορεύονται δια νόμου.
408 μ.ν.χ.

Κοινό διάταγμα του αυτοκράτορα της Ανατολής Αρκαδίου και
της Δύσης Ονώριου απαγορεύει την οποιαδήποτε κατοχή
εθνικών γλυπτών, ενώ διατάσσεται η αφαίρεση όλων των
αγαλμάτων από τους ναούς των εθνικών και η μετατροπή
των ναών σε εκκλησίες. Νέες σφαγές και διωγμοί του
ελληνικού και εθνικού στοιχείου της αυτοκρατορίας και νέες
πυρπολήσεις βιβλίων. Την ίδια εποχή ο Αυγουστίνος (άγιος κι
αυτός) σφαγιάζει στη Δύση εκατοντάδες, και με τη βοήθεια
του χριστιανικού όχλου και του αυτοκρατορικού στρατού
γκρεμίζει πολλά εθνικά ιερά.

409 μ.ν.χ.
Ο Θεοδόσιος ο Β΄ απαγορεύει την αστρολογία και τις
μεθόδους μαντείας δια ποινής θανάτου.

Ανώνυμος είπε...

415 μ.ν.χ.

Στην Αλεξάνδρεια, σωματοφύλακες (παραβολάνοι) του εκεί
πατριαρχείου, βρίσκουν στο δρόμο τη μαθηματικό και
νεοπλατωνική φιλόσοφο Υπατία, ένα από τα πιο φωτεινά
πνεύματα της εποχής. Τη συλλαμβάνουν και τη σέρνουν
μέσα στην εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ, της ξεσκίζουν τα
ρούχα, γδέρνουν το δέρμα της με κοφτερά όστρακα, της
σπάνε τα κόκαλα, την κόβουν σε μικρά κομμάτια και τα
πετάνε μαζί με τα έργα της στην πυρά και στα αδέσποτα
σκυλιά. Η μόνη αιτία του ειδεχθέστερου εγκλήματος όλων
των αιώνων, το γεγονός ότι η Υπατία ήταν μαθηματικός και
φιλόσοφος, άρα μάγισσα για τους χριστιανούς και το
σημαντικότερο, κοινωνός του ελληνικού πνεύματος. Φυσικά
κανένα από τα κτήνη που ευθύνονταν για τον θάνατό της
δεν τιμωρήθηκε. Το αντίθετο μάλιστα. Ο πατριάρχης
Αλεξάνδρειας Κύριλλος, ο ηθικός αυτουργός της άγριας
δολοφονίας, ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ! Νέοι διωγμοί των εθνικών
στην Αφρική όπου οι τρόποι εκτέλεσης είναι δύο: σταύρωση
ή θάνατος στην πυρά.
416 μ.ν.χ.

Στην Αβησσυνία ο μοναχός Υπάτιος ο αποκαλούμενος και
«σπάθα του θεού» μαζί με ροπαλοφόρους περιδιαβαίνουν
την περιοχή καταστρέφοντας ναούς, καίγοντας ιερά άλση και
σκοτώνοντας λυσσωδώς κρυφούς εθνικούς ιερείς. Όσοι
αξιωματούχοι εμμένουν στους πατρώες θρησκείες χάνουν τις
θέσεις τους.
423 μ.ν.χ.

Ο Θεοδόσιος ο Β΄ με διάταγμά του χαρακτηρίζει τις εθνικές
λατρείες ως δαιμονικές και απειλεί με φυλακίσεις και
βασανιστήρια όσους τις ασπάζονται.
429 μ.ν.χ.

Ροπαλοφόροι μοναχοί γκρεμίζουν το χρυσελεφάντινο άγαλμα
της Αθηνάς από τον Παρθενώνα, καταστρέφουν τη σκεπή
του ναού και τον λαφυραγωγούν. Οι Αθηναίοι εθνικοί
διώκονται.
435 μ.ν.χ.

Ο Θεοδόσιος ο Β΄ διατάζει την ποινή του θανάτου για τους
Έλληνες εθνικούς. Επίσης ορίζει ότι νόμιμη θρησκεία στην
αυτοκρατορία εκτός από τη χριστιανική είναι και ο
Ιουδαϊσμός.
438 μ.ν.χ.

Μεγάλος λοιμός πέφτει το χειμώνα του έτους αυτού στην
αυτοκρατορία και ο Θεοδόσιος ο Β΄ κατηγορεί ως υπαίτιους
τους εθνικούς, γιατί λατρεύουν τους δαίμονες! Νέοι διωγμοί και
εγκλήματα κατά των Ελλήνων.
440-450 μ.ν.χ.

Οι χριστιανοί γκρεμίζουν όσους εθνικούς ναούς απόμειναν. Ο
Θεοδόσιος ο Β΄ διατάζει το κάψιμο όλων των μη
χριστιανικών βιβλίων και κυρίως αυτών του νεοπλατωνικού
φιλοσόφου Πορφύριου μαθητή του Πλωτίνου. Στα κείμενά
του ‘’κατά χριστιανών’’ αποδείκνυε ότι πολλά βιβλία της
Παλαιάς Διαθήκης είχαν γραφτεί κατά τη διάρκεια της
βασιλείας του Αντίοχου του Επιφανούς και καταδείκνυε τις
αντιφάσεις της χριστιανικής θρησκείας. Οι ναοί της
Αφροδισίας καταστρέφονται και η πόλη μετονομάζεται σε
Σταυρούπολη.
451 μ.ν.χ.
Νέος νόμος του Θεοδόσιου Β΄ ορίζει ως ποινή για κάθε
μορφή «ειδωλολατρίας» το θάνατο.

Ανώνυμος είπε...

457-491 μ.ν.χ.

Σποραδικές εκτελέσεις εθνικών σ’ όλη την αυτοκρατορία. Οι
Έλληνες της Μικράς Ασίας εξεγείρονται. Η εξέγερση
καταστέλλεται και οι έλληνες σφάζονται από τον
αυτοκρατορικό στρατό. Μεγάλες μορφές της αυτοκρατορίας
με την κατηγορία πως είναι Έλληνες εκτελούνται, όπως ο
Ζώσιμος, ο Ισίδωρος, ο Σεβηριανός και άλλοι, ενώ λαμβάνει
χώρα η περίφημη δίκη του φιλοσόφου Ισοκάσιου. Στην
Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου χριστιανοί αξιωματούχοι
διαπομπεύουν, βασανίζουν και εκτελούν πολλούς κρυφούς
εθνικούς ιερείς.
474 μ.ν.χ.
Αυτοκράτορας αναλαμβάνει ο Ζήνων. Επί βασιλείας του το
484, εκδηλώνεται νέα εξέγερση των Ελλήνων κατά του χριστιανικού κατεστημένου με ηγέτες το Λεόντιο, τον Ίλλο
και τον αθηναίο φιλόσοφο Παμπρέπιο. Παρά το γενναίο
αγώνα των Ελλήνων, 4 χρόνια μετά και οι τελευταίοι
επαναστάτες θανατώνονται. Στην Ίμβρο ο προσηλυτιστής
Κόνων ακολουθούμενος από λυσσαλέο πλήθος ειδωλοφάγων
μοναχών εκτελεί όλους τους Έλληνες του νησιού.

515 μ.ν.χ.

Ο αυτοκράτορας Αναστάσιος με ειδωλοφάγους μοναχούς και
στρατό ισοπεδώνει το ναό του θεού Θεανδρίτου στη Ζοάρα
της Αραβίας, καθώς και δεκάδες άλλα ιερά. Οι εθνικοί της
περιοχής εκτελούνται. Στα χρόνια του Αναστάσιου, γίνεται
υποχρεωτικό το βάπτισμα.
528 μ.ν.χ.

Ο κορυφαίος ανθέλληνας Γιουτπράβδα (Ιουστινιανός),
καταργεί τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στις μέρες του
εκδηλώνεται η περίφημη στάση του Νίκα. Οι δύο μεγάλες
φατρίες του ιππόδρομου, οι Πράσινοι και οι Βένετοι,
επιζητούσαν την παύση κάθε είδους διωγμού για
θρησκευτικούς και λατρευτικούς λόγους. Με την αρχή της
εξέγερσης πυρπόλησαν τις φυλακές, για να ελευθερώσουν
τους κρατούμενους εθνικούς. Έπειτα έκαψαν τη «χαλκή
πύλη» του παλατιού και την Αγία Σοφία. O αυτοκρατορικός
στρατός, σε συνεργασία με το βαρβαρικό φύλο των
(χριστιανών) Έρουλων, πνίγει την εξέγερση των Ελλήνων
στο αίμα. 40.000 νεκροί αρχικά και εν συνεχεία γκρέμισμα
ελληνικών ναών και κλείσιμο φιλοσοφικών σχολών. Η
τελευταία ελπίδα του ελληνισμού είχε χαθεί. Ο Ιουστινιανός
επιβάλλει ποινές θανάτου δια σταύρωσης, πυρός και
βασανιστηρίων στους «εκ τους των ανοσίων και μυσαρών
Ελλήνων κατεχομένους πλάνης». Συντάσσει τον
«Ιουστινιάνειο κώδικα», μνημείο ανθελληνικού παροξυσμού

529 μ.ν.χ.

Ο Ιουστινιανός κλείνει τη φιλοσοφική σχολή των Αθηνών και
δημεύει την περιουσία της. Οι τελευταίοι διδάσκαλοι
κυνηγημένοι, βρίσκουν καταφύγιο στην αυλή του λάτρη του
ελληνικού πολιτισμού Πέρση βασιλιά Χοσρόη.
532-546 μ.ν.χ.

Ο μονοφυσίτης μοναχός Ιωάννης Ασιακός μαζί με οπαδούς
του περιδιαβαίνουν τη Μ. Ασία και διαλύουν ό,τι απομένει
από τις εθνικές λατρείες. Για τη δράση του ο Ιουστινιανός
τον ονομάζει «επίσημο αυτοκρατορικό προσηλυτιστή». Στην
Κωνσταντινούπολη εντωμεταξύ φυλακίζονται, βασανίζονται
και εκτελούνται γραμματικοί, ρήτορες, νομικοί και λόγιοι με
την κατηγορία πως είναι «Έλληνες».
556 μ.ν.χ.

Ο επίσκοπος Αμάνθιος στέλνεται από τον Ιουστινιανό στην
Αντιόχεια για να εξοντώσει όλους τους εναπομείναντες
εθνικούς της πόλης και να καταστρέψει τις κρυφές ιδιωτικές
τους βιβλιοθήκες με την «ανόσια» γνώση των Ελλήνων.
562 μ.ν.χ.

Νέος διωγμός των Ελλήνων και λοιπών εθνικών σε Αθήνα,
Παλμήρα και Κωνσταντινούπολη. Ο χρονικογράφος Ι.
Μαλάλας στο έργο του «Χρονογραφία» γράφει
χαρακτηριστικά: «Έλληνες πιάστηκαν και διαπομπεύτηκαν
μέσα στην Κωνσταντινούπολη ταυτόχρονα με το κάψιμο
όσων ελληνικών βιβλίων βρέθηκαν σε ιδιωτικές συλλογές».
578-582 μ.ν.χ.

Ο αυτοκράτορας Τιβέριος, συνεχίζει το «θεάρεστο» έργο των
προκατόχων του. Εκατοντάδες κρυπτοεθνικοί εκτελούνται,
παλουκώνονται, αποκεφαλίζονται και σταυρώνονται. Ο
ύπαρχος Ανατολής Ανατόλιος ρίχνεται στα λιοντάρια με την
κατηγορία της λατρείας του Δία.
582-599 μ.ν.χ.

Ο αυτοκράτορας Μαυρίκιος εξαπολύει νέους διωγμούς κατά
των εθνικών που απόμειναν στην αυτοκρατορία. Οι
χριστιανοί εκτελούν, βασανίζουν, καίνε, σταυρώνουν
οποιονδήποτε είναι ύποπτος για εθνική λατρεία.

Ανώνυμος είπε...

600-602 μ.ν.χ.

Συνεχίζονται οι διωγμοί του αυτοκράτορα Μαυρίκιου κατά
των εθνικών που απόμειναν στην αυτοκρατορία. Οι
χριστιανοί εκτελούν, βασανίζουν, καίνε, σταυρώνουν
οποιονδήποτε είναι ύποπτος για εθνική λατρεία.
602 μ.ν.χ.

Με το θάνατο του Μαυρίκιου ξεσπά «εμφύλια διαμάχη»
στους κόλπους της αυτοκρατορίας. Οι όχλοι της Κιλικίας, Μ.
Ασίας, Παλαιστίνης, Θεσσαλονίκης, των Βαλκανικών
επαρχιών και αυτής της πρωτεύουσας αλληλοσκοτώνονται.
Είναι μια εποχή παραλογισμού και σχιζοφρένειας, όπως κάθε
εποχή που ακολουθεί μετά από λοιμούς και επιδημίες.
692 μ.ν.χ.

Λαμβάνει χώρα η Πενθέκτη σύνοδος. Σ’ αυτήν, η ίδια η
ηγεσία του χριστιανισμού παραδέχεται πως παρά τις
πολύχρονες (4 αιώνες διωγμών) προσπάθειές τους υπάρχουν
ακόμα ελληνικά και εθνικά κατάλοιπα. Έτσι, αποφασίζεται η
απαγόρευση όσων από τις γιορτές των εθνικών συνεχίζουν
ακόμα σε σκόρπια μέρη της αυτοκρατορίας όπως τα
Βρουμάλια, τα Ανθεστήρια, τα Βοτά και οι διονυσιακές και
εθνικές εορτές
804 μ.ν.χ.

Ο πατριάρχης Κων/πολης Ταράσιος αποπειράται να
εκχριστιανίσει τους τελευταίους Έλληνες της αυτοκρατορίας,
τους κατοίκους της Μέσα Μάνης, αλλά συναντάει σθεναρή
αντίσταση.
850-860 μ.ν.χ.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Ταράσιος πέτυχε με τη φωτιά και
το σπαθί ο Αρμένιος προσηλυτιστής και «άγιος» «Νίκων ο
μετανοείτε». Ο Νίκων έχτισε τις πόρτες των εκκλησιών πολύ
χαμηλές, ώστε όταν εισέρχονταν μέσα οι «νεοφώτιστοι»
Λάκωνες να σκύβουν το κεφάλι τους. Έτσι στα μέσα του 9ου
αιώνα παύει και η τελευταία λατρεία Ελλήνων θεών στην ίδια
τη χώρα που γεννήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα λιγα μονο...
Ο
χριστιανισμός όπως διαμορφώθηκε από τον Σαούλ (ελληνιστί
Παύλος) δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μία αίρεση του
Ιουδαϊσμού. Μοιράζεται με αυτόν (τον Ιουδαϊσμό) τις ίδιες
αρχές τις ίδιες αξίες και στηρίχθηκε στα ίδια θεμέλια με
αυτόν. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως όπως και ο
Ιουδαϊσμός ο Χριστιανισμός αποτελεί μια εξ’ αποκαλύψεως
θρησκεία με ιερά, ¨θεόπνευστα¨ κείμενα και δόγμα. Είναι
πάγια αντίληψη του χριστιανισμού πως οτιδήποτε πέρα από
το αυστηρά οροθετημένο δόγμα του είναι όχι απλά

λανθασμένο αλλά και σατανικό, διαβολικό και αιρετικό. Οι
Ιουδαιογενής θρησκείες και στην περίπτωση μας ο
Χριστιανισμός δεν αποδέχονται κανένα άλλο μονοπάτι
εξέλιξης ή αν θέλετε ΄σωτηρίας΄ πέρα από το δικό τους και
ταυτόχρονα θεωρούν θεάρεστο αλλά και φιλεύσπλαχνο (για
τις ψυχές των αλλόπιστων) έργο τον προσηλυτισμό αλλά και
την επιβολή της δικιάς τους κοσμοθεωρίας.

Η μεγαλυτερη παρανοια σημερα ειναι το πληθος θεωριων και προσωπικων αποπειρων επεξηγησεων 'των ανεξηγητων' κενων ενος αναπηρου δογματος.

Ακουμε για πατρωα καταγωγη απο τον Αβρααμ και τον Ιακωβ.

Ακουμε οτι τα παιδια πεθαινουν γιατι αν μεγαλωναν θα γινονταν εγκληματιες.

Ακουμε οτι ειμαστε Ελλοχιμ.

Ακουμε οτι το ονομα του Θεου δεν ειναι JHV αλλα κατι αλλο.

Ακουμε περι δηθεν προφητειων των Ελληνων για το μεσσια αλλα ολως περιεργως ουτε μια δεν υπαρχει καταγεγραμμενη στο πρωτοτυπο.

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ.

Ακουμε οτι Εβραιοι πολεμανε μια θρησκεια που οι ιδιοι δημιουργησαν και εξαπλωσαν και που εχει κεντρο της Εβραιο για Θεο.

Ναι την πολεμανε αλλα οχι γιατι την θεωρουνε αιρεση του ιουδαισμου. Εξ ου και ο ορος Ιουδαιοχριστιανισμος.

Ουδεις αντιλογος χωρει επ αυτου. Αλλωστε τα ιερα κειμενα ειναι ιουδαικα πρωτογενως. Τελος.

Απο τον ερχομο του χριστιανισμου ουτε ο κοσμος οθτε ο Ελληνας ειδε τιποτα καλο, ουτε εγινε πνευματικα ανωτερος. Εμεινε σκλαβος απο την εποχη των Ρωμαιων.

Σημερα, σε βαπτιζουν απο βρεφος, σε πανε στην εκκλησια με το ζορι, συμμετεχεις σε γιορτες με το ζορι, σου κανουν πλυση εγκεφαλου στο σχολειο για 12 χρονια, σου δειχνουν παπαδες και μονο στην τηλεοραση.και μετα φτανεις 25-40 χρονων και οταν σου λεει καποιος οτι 'βγηκε απο το σπηλαιο' ειναι αδυνατον να τον πιστεψεις.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ XVI.10.24 (8 IOYNIOY 423 M.X.)
....Ιδιαιτερος διατασουμε τους πραγματικους χριστιανους και αυτους που ισχυριζονται οτι ειναι ,να μην κανουν καταχρηση της εξουσιας που τους δινει η εκκλησια και τολμησουν να απλωνουν βιαιο χερι επανω στους εβραιους και εθνικους που ζουν ησυχα και δεν επιχειρουν εναντιο στην ταξη και στους νομους μας. Γιατι αν τετοιοι χριστιανοι φερθουν βιαια εναντιων φιλησυχων ανθρωπων που ζουν με ασφαλεια η λεηλατησουν τα αγαθα των ,θα υποχρεωθουν να αντικαταστησουν εις διπλουν ,τριπλουν η και ακομη τετραπλουν αυτα που εκλεψαν .......
Θεοδοσιανος Κωδικας, XVI.10 .8.
Με την εγκριση του δημοσιου συμβουλιου διατασσουμε οτι οι ναοι οπου ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΧΝΑΖΑΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟΙ. Ετσι θα μπορουν τα πληθη γηγενων και επισκεπτων να βλεπουν το ναο. Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ,ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ....
Θεοδοσιανος Κωδικας XVI.10.18. 399 M.X.
Aν καποιος επιχειρησει να καταστρεψει ναους ,οι οποιοι ειναι κενοι απο παρανομα αντικειμενα ,δεν θα εχει την αυτοκρατορικη υποστηριξη. διατεσσουμε οτι η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΗ...
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ (2ος Μ. Χ.) ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ ΛΕΕΙ
ΑΙ)ΠΛΗΘΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΛΕΙΜΕΝΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ .ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 19 ΝΑΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ 2ο μ. χ. ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΑΙΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

AIANTA EXEIS NYXTA MOSKAS ME SINEFIA ..EXEIS TOSI SXESH ME THN ISTOPIA.. POU MPORIS NA MAS PIS OTI O ARHSTOTALHS EITAN ESKIMOOS.: MIMPOS THA PREPI NA KSEKINHSEIS AP THN ARXH NHPIA DHMOTIKO KLP EISAI GIA DESIMO ..EIDES TI KANH O LIAKOPOULOS ASEMAS AGORIMOU

Ανώνυμος είπε...

^ Νοητικά Καθυστερημένε Ανώνυμε που λές ασυνάρτητες βλακείες για τον Αίαντα. Είναι απολύτος ειρωνικό ότι τον επικρήνεις ότι "είναι για δέσιμο" χαρακτηρίζοντας τον ώς ψυχικά διαταραγμένο, ενώ εσύ ο ίδιος πάσχεις απο ακραία μορφή παρανοϊκής σχιζοφρένειας πιστεύοντας σε φτεροτά όντα, σε ανθρώπους που περπατούνε στην επιφάνεια της θάλασσας, σε νεκρούς που αναστένωνται και κτλ. Είναι εντελώς άκυρο που τον είπες έτσι και εντελώς λανθασμένο εφόσον απολύτως τίποτα απο τα λεγόμενα του δεν δείχνουν να πάσχει απο ψυχική διαταραχή αντιθέτως... πάσχει απο ακραία λογική και εμπλουτισμένη μόρφωση. Κανένας δεν μιλαέι την αυτιστική γλώσσα σου την λεγόμενη Αύτιστα και μάζεψε ότι σου έχει απομείνει απο αξιοπρέπεια και τουλαχιστον μην απαντάς σαν τελείως καθυστερημένος που γεννήθηκες να είσαι σε ανθρώπους με υψηλή νοημοσύνη όπως ο Αίαντας και εγώ γιατί εξευτελίζεις πιο πολύ τον ασύμαντο εαυτό σου, δηλαδή τον ανύπαρκτο κανένα. Απλά μην μιλάς και σουτ! Σουτ θα σε κάνω, βρωμόπαιδο με το βρωμόστομα σου!