Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Έγινε Ομιλία στη Θήβα για τον Codex Alimentarius.Ομιλία για τον Κώδικα ALIMENTARIOUS στην Θήβα
(Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ).
Η εφιαλτική πραγματικότητα πίσω από το παγκόσμιο εμπόριο.
Ν. Κατσαρός: Η εφαρμογή του θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή»
Θα μας μεταλλάξουν, θα ....
μας ελέγξουν ή μήπως θα μας εξοντώσουν; Να γίνουμε κατσαρίδες δεν θέλουμε, να μας ελέγξουν ούτε να το διανοηθούμε, αλλά να μας εξοντώσουν ούτε να το διανοηθούν, γιατί δεν θα προλάβουν…
Το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο, βρίσκεται ήδη στην Ε.Ε και πολύ σύντομα θα προσπαθήσουν να το περάσουν και στην χώρα μας, γι’ αυτό και ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΙΟΣ», σε συνεργασία με το «ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ» και την «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον πρ. Δ/ντή του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Ν. Κατσαρό, του οποίου τα λεγόμενα άφησαν άναυδους τους παρευρισκόμενους.
Διατροφικός Κώδικας, γνωστός ως κώδικας ALIMENTARIOUS, μέσω του οποίου αν επιτραπεί, θα φέρει στους ανθρώπους εκφυλιστικές παθήσεις, λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης σημαντικών διατροφικών στοιχείων.
Ο αριθμός των παρευρισκομένων στην εκδήλωση, έδειξε, ευτυχώς, πως είναι πολλοί εκείνοι που έχουν αντιληφθεί την εφιαλτική πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη εμπορική επιτροπή, που χειρίζεται τον Κώδικα, που στόχο έχει, μέσω κανονισμών του διεθνούς εμπορίου, να προωθήσει τον συντονισμό όλων των κανονισμών που αφορούν στην παραγωγή τροφής.
Πρόκειται δηλαδή, για μία σύμπραξη ανάμεσα στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (Food and Agriculture Organization – FAO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό (World Health Organization WHO), που θα απαρτίζεται από μια υπεύθυνη για τον Κώδικα Διατροφής επιτροπή εμπορίου, χωρίς υγειονομική αρμοδιότητα, παρόλο που χρηματοδοτείται κατά το 1/3 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Από το 2002, ο Κώδικας χρησιμοποιείται με την κάλυψη πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τόσο των φαρμάκων, όσο και των αγροτικών και χημικών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους και την υλοποίηση της ατζέντας τους για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.
Ο Κώδικας δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, με ανάποδη λογική, αντί δηλαδή για την συνηθισμένη πρακτική, κατά την οποία αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία και οι ουσίες που απαγορεύονται, ο Κώδικας αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού είδους και στοιχείου δεν περιλαμβάνεται σε αυτόν.
«Η εφαρμογή του Κώδικα θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή» υπογραμμίζει ο κ. Κατσαρός, εξηγώντας πως «πολλοί κρατικοί οργανισμοί και υπηρεσίες, επιχειρούν να κατευνάσουν τις ανησυχίες του κοινού, καταφεύγοντας σε διαβεβαιώσεις ότι οι οδηγίες του Κώδικα για την κατάργηση των βιταμινών και των μετάλλων δεν θα εφαρμοστούν στη χώρα τους. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ποιοι άλλοι συνοδευτικοί νόμοι θα θεσπιστούν εν όψει της εναρμόνισης των κρατών-μελών του Οργανισμού με τις οδηγίες του Κώδικα»..
Ορισμένες από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από τον Διατροφικό Κώδικα, οι οποίες προτείνεται να τεθούν σε ισχύ στο προσεχές μέλλον και, θα είναι αμετάκλητες, περιλαμβάνουν την απαγόρευση της χρήσης θρεπτικών ουσιών, χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες ή δηλητήρια», κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα δήθεν βλαβερά στοιχεία και τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει ουσίες, όπως το Φθόριο, όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. oι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, ενώ ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο για κάποιον να βρίσκει τα παραπάνω στοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται
Και μη θαρρείτε, πως εν μέρει όλα αυτά δεν έχουν ήδη ξεκινήσει! Η αλλαγή τρόπου ζωής έχει ήδη επιβληθεί με τρόφιμα με αυξημένες ποσότητες λίπους, αλατιού, ζάχαρης, που οδηγούν στην παχυσαρκία, με κύρια χαρακτηριστικά τον σακχαρώδη διαβήτη
υπέρταση, καρδιοπάθειες, βλάβες στο συκώτι,τα νεφρά, καρκίνους κ.α μέσω των ταχυφαγείων, των κονσερβοποιημένων και βιομηχανικών προϊόντων , των γλυκισμάτων, χάμπουργκερ, και πολλά άλλα που θεωρούνται ύποπτα για καρκινογενέσεις.
Βλέπετε ο άνθρωπος ξανασχεδίασε τη ζωή ερήμην της φύσης, με γονίδια ζώων σε λαχανικά, βακτηρίων σε φυτά, ανθρώπων σε ζώα, σκορπιού σε ντομάτα, πυγολαμπίδας σε καλαμπόκι, ανθρώπου σε πέστροφα, ψαριού σε φράουλα, γλώσσας Β.Ατλαντικού σε ντομάτες και φράουλες, σκόρου σε πατάτα, χαμστερ σε καπνό κ.α.
«Σήμερα καλλιεργούνται περισσότερα από επτακόσια εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα στρέμματα, χωρίς να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που έχουν στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, την ώρα που υπάρχουν τρόφιμα αρκετά για να θρέψουν δύο φορές τον πληθυσμό του πλανήτη»
τονίζει ο κ. Κατσαρός, κάνοντας λόγο για πέντε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που παράγουν στείρους σπόρους με κίνδυνο 77 χώρες να τίθενται υπό την ομηρία τους. Πιο απλά δηλαδή, θα σπέρνεις μόνο για έναν χρόνο, καθώς θα πρέπει να αγοράζεις για τον επόμενο και αν δεν σου δώσουν, καταστρέφεσαι.
Ο κώδικας όμως, περιλαμβάνει και ακόμη χειρότερα! Θα φυλακίζεσαι αν συλληφθείς να καλλιεργείς στο σπίτι σου, αν έχεις συλλέξει τσάϊ του βουνού ή χαμομήλι και αν εκτρέφεις κότες και ζώα.
Ο λόγος είναι πολύ απλός! Θα πρέπει να καταναλώνεις ότι αγοράζεις από τις πολυεθνικές και να αρρωσταίνεις, προκειμένου να χρειάζεσαι τα φάρμακα των πολυεθνικών επίσης, διαφορετικά διώκεσαι και τιμωρείσαι..
Ο κ. Κατσαρός πιστεύει ότι οι αυξανόμενες αντιδράσεις των πολιτών στη χώρα μας καθώς και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αποτελέσουν εμπόδιο στην επιβολή του Κώδικα Αλιμεντάριους, γιαυτό οι κινητοποιήσεις θα πρέπει να συνεχιστούν δυναμικά.
Πηγές
Traditional Chinese medicine firms may face delisting in EU market:http://english.peopledaily.com.cn/90001/90776/90883/7343301.html

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΙΣΗ-ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ
ΔΙΑΛΕΞΕ ΛΕΥΚΟ ΧΑΠΙ-ΦΩΤΟΣ Η ΜΑΥΡΟ ΧΑΠΙ-ΣΚΟΤΟΥΣ ??
OI ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,
ΝΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...
ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ.....ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ Κ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΣΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΜΑΤΡΙΞ ΖΩΗ!

ΛΟΙΠΟΝ...ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ-ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΑΕΡΑ Κ ΖΕΙΤΕ...
ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ (ΠΡΟΜΗΘΕΥΩ)
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΤΕ Κ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ!!
Κ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΟΥΓΚΑ-ΜΟΥΓΚΑ Κ ΠΙΘΗΚΙΑ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ!!
ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΤΕ....ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΠΗΘΗΚΙΑ....
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ Κ ΣΑΣ ΠΛΑΝΑ!!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΙΛΗΚΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΟΜΩΣ!! ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ Κ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΝΑΝ "ΣΩΤΗΡΑ-ΕΛΛΗΝΑΡΑ" ΧΑΧΑΧΑΧΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ O KYΡΙΟΣ!!!
ΤΟ DNA OMΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ!!

ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓ ΤΡΙΑΔΟΣ Κ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ-ΦΩΤΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΥ-ΙΗΣΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΑΜΗΝ=888 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΘΑ ΞΕΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ (ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ)
ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο Η/Υ ΕΚΤΗΣ ΓΕΝΕΙΑΣ=ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ..IPV6 UHC(UNIVERSAL HUMAN CODE)ΚΛΠ
ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ Κ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ "ΣΩΤΗΡΑ-ΗΡΩΑ-ΔΙΒΟΛΟ ΜΑΣΣΟΝΟ"
ΤΟ ΕΥ-ΖΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΝ (ΑΞΙΑ ΖΕΙ)!!
ΟΧΙ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΣΟΦΙΑ!!
ΤΑΠΕΙΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΑΤΡΙΞ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΖΩΗ!!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΥΥΓ. ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΕΣΤΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΟΥ! ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ...
ΦΙΛΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ...
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ