Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Όργιο Αμερικανών πρακτόρων στην ΦλώριναTου Κώστα Χαρδαβέλλα
Για πρώτη φορά αποκαλύπτονται μέσα από μυστικές αναφορές της ΚΥΠ (που φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα σήμερα το newsbomb.gr), το όργιο των Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων της CIA στην περιοχή της Φλώρινας, για την στήριξη μειονοτικών σλαβόφωνων κινημάτων στην ευαίσθητη περιοχή των συνόρων με τα Σκόπια....


Με προσωπική εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου (στα τελευταία χρόνια της πρωθυπουργίας του), ο Κώστας Τσίμας αρχηγός της ΚΥΠ είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση το Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, καθώς είχαν ήδη παρατηρηθεί στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90 τα εξής:
1) Τακτικές επαφές Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων με μειονοτικούς παράγοντες της Φλώρινας, που οργάνωναν σλαβόφωνο κίνημα χρηματοδοτούμενο από τα Σκόπια.
2) Μεταφορά χρημάτων από το Αμερικανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης σε παράγοντες του λεγόμενου «Μακεδονικού Κινήματος» της Φλώρινας για ενίσχυση των ανθελληνικών στόχων τους.
3) Συναντήσεις κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην ορεινή περιοχή της Φλώρινας ειδικών απεσταλμένων του Αμερικανικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης με παράγοντες των Σκοπίων που εισέδυαν στον ελληνικό χώρο για οργάνωση «Μακεδονικού Κινήματος» στην Ελλάδα.
Ο Κώστας Τσίμας έχει συντάξει εξασέλιδη μυστική έκθεση που αναφέρει τις κινήσεις των Αμερικανών Πρακτόρων και των μειονοτικών της Φλώρινας και τους τρόπους με τους οποίους η ελληνική ΚΥΠ εμπόδιζε τις συναντήσεις αυτές.
Η υπεραπόρρητη αυτή έκθεση παραδόθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έδωσε αμέσως εντολές σε δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας στην περιοχή της Φλώρινας διακριτικά να παρακολουθούν κάθε κίνηση των Αμερικανών πρακτόρων, ενώ για το θέμα αυτό είχε μιλήσει με λεπτομέρειες ο Κώστας Τσίμας, πριν φύγει από τη ζωή, στον Κώστα Χαρδαβέλλα.
newsbomb

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΗ.ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΨΗΦΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

gamo tin koinwnia m dld,pou zoume re pousti...