Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Δεν θα με κάνετε εμένα ρατσιστή ΡΕ.



Μαζέψτε γρήγορα τους εγκληματίες, τους εμπόρους ναρκωτικών και τα κλεφτρόνια, άσπρα, μαύρα ή... πράσινα. Ξέρετε που είναι. Δεν θα με κάνετε εμένα ρατσιστή επειδή έτσι σας βολεύει! Καταλάβατε ή να κατέβω αύριο με καμιά κοντό(αυτολογοκρισία) και όποιον πάρει ο χά(αυτολογοκρισία); Πως τολμάτε ρε.....
ζώα να αφήνετε αγέννητα παιδιά ορφανά και να μιλάτε για μείωση εγκληματικότητας; Καθάρματα...Θα έπρεπε να είχατε ήδη αυτοκτονήσει. Που να σας βρουν μαχαιρωμένους στα γραφεία σας (με εχθροπάθεια πάντα).

http://vaspersview.blogspot.com/

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα αγαλματα των αρχαιων ελληνων ειχαν χοντρες μυτες και παχια χειλη?
Οχι ρε βλ@κα!
Οι ελληνες ηταν ασπροι και το DNA μας ηταν ασπρο απο παντα.
Να φυγουν ολοι οι μαυροι απο την ελλαδα!
Μας εχουν κανει ενα μωσαικο εθνικοτητων για να γινουμε αχταρμας και να μας ελεγχουν πιο ευκολα.
Μη μιλατε σε μαυρο, μη κανετε παρεα μαζι του.
οποια ελληνιδα μαθεται οτι μιλαει με μαυρο ξυλο και κρεμασμα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου θα γινω ρατσιστής γιατί με έκανε η πολιτεία μου...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ...ΕΞΞΞΩΩΩΩΩ ΡΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να επιβιώσεις σε αυτό το γαμομπούρδελο το ελληνικό κράτος πρέπει να είσαι πλούσιος ή παράνομος ή αλλοδαπός.Εγώ δεν είμαι ούτε πλούσιος ούτε φυσικά αλλοδαπός.Άρα θα πρέπει να γίνω παράνομος για να επιβιώσω.Στην πιο ακραία του μορφή αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να κλέψω τον πλούσιο και να εξολοθρεύσω τον αλλοδαπό.Γουστάρω πολύ να με λένε ρατσιστή!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον αρθρογραφο. για ολους αυτους που μιλησαν μαθετε οτι μεσα απο τον ρατσισμο οχι απλα δεν χτυπατε το συστημα αλλα το βοηθατε. γιατι οσο ευκολο ειναι να πεσεις στην παγιδα της παγκοσμιοποιησης αλλο τοσο ευκολα πεφτεις στην παγιδα του ρατσισμου. σεβασμο στη διαφορετικοτητα. συμφωνω οτι πρεπει να τους διωξουμε εδω και τωρα. συμφωνω οτι πρεπει να παρουμε τα οπλα. αλλα οχι επειδη οπως ειπε καποιος τα αγαλματα μας δεν ειχαν χοντρες μυτες και παχια χειλη. επειδη πολυ απλα κανουν ζημια στην ελλαδα. ολα τα υπολοιπα ειναι περιττα. τι παει να πει μαυρος, ασπρος, κοκκινος, κιτρινος; δηλαδη αν δειτε στο δρομο δεκα λευκους να λιωνουν το κεφαλι ενος μαυρου διχως αιτια, θα πατε να τους βοηθησετε επειδη ανηκετε στην ιδια φυλη; μα τοτε δεν βλεπω τι διαφορα εχουμε απο τους γερμαναραδες. και αυτοι τα ιδια κανανε και τους βριζουμε για αυτο. δεν βλεπετε οτι το κρατος ευνοει τη λαθρομεταναστευση; πειτε μου ενα λογο που το κανει αφου κερδος δεν εχει. το μονο που θα καταφερει ειναι να ξεσηκωθουμε και το ξερει. αλλα ελα που απο πισω κρβεται ο εβραικος δακτυλος. μην ξεχναμε οτι οι μεγαλυτεροι ρατσιστες του κοσμου ειναι οι εβραιοι. πολυ θα θελαν να καταντησουμε σαν κι αυτους. γιατι αυτο θα σημαινει οτι μας φανατισαν και οταν εισαι φανατισμενος εισαι και αδυναμος. παρασυρεσε απο την οργη σου και σε πανε οπου θελουν. ετσι εχουν τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

οι κινησεις μας πρεπει να πηγαζουν απο σοφια και νηφαλιοτητα και οχι απο θυμο και οργη. μην παρασειρεστε. ακομα και τα χτυπηματα μας πρεπει να γινονται οταν θα ειμαστε ψυχραιμοι. αυτο δινει περισσοτερες πιθανοτητες να επιτυχουμε αλλα μας επιτρεπει και να βλεπουμε τις κινησεις των εχθρων μας. μας κανει να σκεφτουμε μηπως θελουν τελικα να χτυπησουμε τους λαθρομεταναστες και αν ναι γιατι επιδιωκουν κατι τετοιο; φανταστειτε δυο στρατιωτες που ριχνονται στη μαχη. ο ενας κανει μελετημενες κινησεις και ο αλλος περνει φορα και τρεχει κατα του εχθρου. ποσες πιθανοτητες εχει ο ενας να νικησεις και ποσες ο αλλος; μεσα στο μυαλο του δευτερου υπαρχει η ψευδαισθηση οτι τωρα θα κατατροπωσει τον εχθρο ενω δεν σκεφτεται οτι μπορει να εχει τσιμπησει το δολωμα και να τον σημαδευει καποιος. αντιθετα ο πρωτος ελεγχει και προχωρα αφου σιγουρευτει. στην προκειμενη, βλεπουμε εναν εχθρο που για εμας ειναι οι λαθρομεταναστες και ριχνομαστε κατα πανω τους αγνοωντας το ποιος εφερε εδω ανθρωπους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και γιατι το εκανε. και αν τελικα ο μεγαλος αδερφος μας κοιτα και περιμενει να ορμισουμε για να κανει την επομενη κινηση του; ολα πρεπει να γινονται μεθοδευμενα ειδικα οταν εχεις αντιπαλους που οργανωνουν σχεδια αιωνων (σιωνιστες).

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να διαμελίσουν την Ελλάδα και αυτό θα το πετύχουν με τους λαθροεποίκους μου μάζεψαν στη χώρα.Ο κώδικας ιθαγένειας και ο Καλλικράτης θα οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των σχεδίων τους.

Ανώνυμος είπε...

Φωτια και τσεκουρι σε καθε μαυρο που παταει αυτα τα ιερα χωματα της ελλαδας.
εξω οι εγχρωμοι απο την ελλαδα!
η ελλαδα ανηκει στους ελληνες!
Ξυπνατε ρεεεεεε.
Γ@μω τους ψευτοκουλτουριαριδες αριστερους και αυτους που λενε σεβασμο στη διαφορετικοτητα.
ΣΤην ελλαδα κουμαντο κανουν μονο οι ελληνες. Οι διαφορετικοι να πανε να γ@μηθουν.
Τελεια και παυλα.
Κανενας ελληνας να μην δινει λεφτα στους λαθραιους των φαναριων. Υπαρχουν φτωχα ελληνοπουλα της διπλανης πορτας να βοηθησουμε ρε!
Παρτε το νομο στα χερια σας συνελληνες!

gtpwiz είπε...

ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

οι αποψεις περι οικουμενισμό και αντιρατσισμό ανήκουν στην αριστερά

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΟ 60% ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΚΟΛΕΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Α1. Ο Έλληνας δεν μπορεί να είναι ρατσιστής, από την αρχαιότητα έχουμε ένα σωρό παραδείγματα για το πόσο οι αρχαίοι μας πρόγονοι σέβονταν και εξερευνούσαν το ποιοί άλλοι ζουν σε αυτόν τον πλανήτη. Πρώτοι οι Έλληνες ιστορικοί με τα ταξίδια τους θέλησαν να γνωρίσουν και να καταλάβουν τους ξένους-βάρβαρους(μη Έλληνες και όχι ότι σημαίνει σήμερα) και όντας πολιτισμένοι και με γνήσια παιδεία, τους παρουσίασαν στα γραπτά τους χωρίς να τους μειώνουν και να τους κριτικάρουν δείχνοντας πραγματικά σεβασμό και προσπαθώντας να υιοθετήσουν τα καλύτερα αυτών επιτεύγματα. Θυμηθείτε τί γράφουν για Αίγυπτο, Αφρικανικά βασίλεια και Ασία, ακόμα και όταν ήμασταν εχθροί ο λόγος τους δεν ήταν ποτέ ταπεινωτικός, εξευτελιστικός. Τέτοια παραδείγματα έχουμε από νεώτερους ιστορικούς -ταξιδιώτες(Ευρωπαίους-Αμερικανούς) π.χ. ο μαύρος =ζώο που τον έστελναν σε ζωολογικό κήπο ως έκθεμα, ότι ήταν διαφορετικό ήταν γελοίο, υποανάπτυκτο, μη ανθρώπινο, έτσι καταλαβαίνει κανείς πως ο μόνος λόγος που γράφαν ήταν για να εξυψώσουν την δική τους ανεπάρκεια, κομπλεξισμό, έλλειψη ουσιαστικής παιδείας και πολιτισμού έναντι πολιτισμών και συνηθειών που δεν μπορούσαν ή να συναγωνιστούν ή να καταπιούν, να καταλάβουν. Πως αλλιώς να κάναν άλλωστε αφού χιλιάδες χρόνια πριν που υπήρχαν αυτοί οι λαοί αυτοί οι "Ευρωπαίοι", οι "πολιτισμένοι" φορούσαν ακόμα προβιές και ζούσαν σε σπηλιές, δεν μπορούσαν αυτό να το ανεχτούν , έτσι αφού βίαια κατάστρεψαν βασίλεια και αυτοκρατορίες, καπηλεύτηκαν τα κατορθώματά τους, τους πέταξαν στα σκουπίδια ως αποβράσματα μη άξια της ανθρώπινης επιείκειας μόνο και μόνο για να έχουν ένα άλλοθι να δείχνουν την πραγματική φύση τους ,ότι δηλαδή αυτοί είναι τα ζώα χωρίς παιδεία και ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Α2. Για αυτούς που θέλουν να βρίζουν τους μαύρους να τους ενημερώσω πως και αυτοί είχαν σπουδαία ιστορία αλλά ως άλλοι εύπιστοι "ινδιάνοι" και με το πολύ καλό "διαίρει και βασίλευε" καταστράφηκαν και σβήστηκαν από τον χάρτη (δεν υπήρχαν τότε και τα μέσα για να ακουστεί η φωνή τους) τελευταίοι οι καθολικοί ιεραπόστολοι, -οι οποίοι έδρασαν ως δούρειοι ίπποι- και για μη χριστιανικά συμφέροντα το τονίζω , έκαψαν βιβλιοθήκες(ναι υπήρχαν βιβλιοθήκες σε πολλές χώρες της Αφρικής), κατέστρεψαν κτήρια και ανάκτορα(ως δημιουργήματα του σατανά) έστειλαν ολόκληρες φυλές στη σκλαβιά δήθεν για να τους παιδαγωγήσουν ( βλέπε ιθαγενείς Αυστραλίας) και έτσι τέλος τους έσβησαν από τον χάρτη και από την παγκόσμια ιστορία, έμειναν απλά ως οι παντοτινοί απολίτιστοι και υποανάπτυκτοι. Ο πλούτος της χώρας τους δε τους άφησε ποτέ να απελευθερωθούν από τα δυτικά αποβράσματα και αιώνες μη παιδείας και εκπαίδευσης τους έφεραν πιο κοντά στους χαρακτηρισμούς των καπηλευτών τους(άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο)(το ίδιο και στις ασιατικές χώρες). Γι αυτό λοιπόν προσοχή όταν μιλάτε σαν αυτούς(Ναζί, Αμερικανοί(Η.Π.Α.), Ισπανοί-Γάλλοι-Άγγλοι κατακτητές) γιατί αυτοί με αυτά τα επιχειρήματα έδειχναν το πόσο απολίτιστοι ήταν και χωρίς παιδεία , εμείς έχουμε παραδείγματα αιώνων πριν που όμως δεν πάλιωσαν ποτέ, γι αυτό και μέχρι σήμερα ο πραγματικά πολιτισμένος κόσμος τους προσκυνεί.

Ανώνυμος είπε...

Α3. Προσέχετε όμως πιο πολύ πως το παραπάνω πετυχημένο πείραμα επαναλαμβάνεται σε μας , καπηλεύονται την ιστορία μας , τα επιτεύγματά μας, αλλοιώνουν την γλώσσα μας, τα ήθη μας, παρουσιάζοντας το ομαλό ως ανώμαλο και το ανώμαλο ως προοδευτικό. Σίγουρα μιλάμε όμως για μια πιο παγκοσμίου κλίμακας κατάσταση γιατί το βλέπουμε σε όλους τους λαούς να γίνεται. Έχουν όλοι μπερδέψει την γλώσσα τους, την ιστορία τους(π.χ. Σκοπιανοί), τα σύνορα τους. Κάποτε υπήρχε μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα και ερχόντουσαν οι ξένοι για να την δουν ως κάτι διαφορετικό, έτσι και εμείς πηγαίναμε αλλού (Αφρική, Ευρώπη , Αμερική, Ασία). Τώρα προσπαθούν να σε πείσουν πως είναι καλό να είναι η Αφρική στην γειτονιά σου , η Ασία κλπ, το ονόμασαν πολιπολιτισμικότητα όταν στα αλήθεια εννοούσαν αλλοτρίωση των πάντων- ευκαιρία να εξαλείψουμε το διαφορετικό για να επιβληθούμε καλύτερα(άλλο να πολεμάς ένα μέτωπο και άλλο να πολεμάς πολλά). Συγγνώμη σας κούρασα αλλά αν θέλετε να λέγεστε Έλληνες, απόγονοι αρχαίων Ελλήνων, μακριά από πράξεις και έργα βαρβάρων , διαβάστε , ξυπνήστε, μορφωθείτε, παιδαγωγηθείτε (δεν μιλάω για πτυχία ο Μακρυγιάννης δεν τα είχε), ο δύσκολος δρόμος (π.χ. της εγκράτειας της γλώσσας) είναι και ο πιο αποδοτικός (βλέπε Ηρακλή) δείξτε ότι είστε καλύτεροι(ακμάστε, διδάξτε, γίνεται ζηλευτοί) είστε, είμαστε άλλωστε όταν μπορούμε και είμαστε ανώτεροι, μα θα μας φάνε θα μου πείτε όχι αν εμείς διώξουμε τους "δικούς" μας που μας έφεραν εδώ και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΆΒΟΥΜΕ ΤΟ ΊΔΙΟ ΛΆΘΟΣ, Η ΨΉΦΟΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΌΠΛΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΓΑΘΟ ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ....ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ).
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ)ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ....ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ 3 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ; ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΝΑΝ Η' ΜΗΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ;ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΣΜΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...