Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟ... ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


anti-ntp: ΠΛΗΡΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ εκτός από τον real fm... Ακούστε την συνέντευξη και δείτε αναλυτικά το ρεπορταζ.




"ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ..."
Τι έλεγε ο Μίχας την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011
για τις κατηγορίες περι υποβρυχίων;
Διαβάστε..
Επί σειρά εβδομάδων γνωστοί και...
άγνωστοι εκπρόσωποι της... λούμπεν δημοσιογραφίας, που λυμαίνονται το διαδίκτυο και ορισμένα περιθωριακά ηλεκτρονικά μέσα.. συνέχεια εδώ
και ..
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011
Για λασπολογία και πολιτική αλητεία κατηγορεί ο Γιάννης Μίχας τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Πάνο Καμμένο


ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.....





Oι πρωταγωνιστές του σκανδάλου των υποβρυχίων
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011, 00:57




Τα μεγάλα ονόματα της δυσώδους υπόθεσης των υποβρυχίων που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, άγγιξαν οι εισαγγελείς του Οικονομικού Εγκλήματος.

Είκοσι εννέα κατηγορούμενοι, πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας τα οποία διώκονται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων έχουν μπει εδώ και μερικές ώρες στο κάδρο των κατηγορουμένων. Πρόκειται για τους φυσικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου καθώς οι πολιτικές ευθύνες έχουν μπει -ήδη- στις καλένδες.

Οι εισαγγελικές Αρχές στη συγκεκριμένη περίπτωση επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε δημοσιοποίηση των στοιχείων των κατηγορουμένων, καθώς δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου.

Η zougla.gr όμως επιλέγει να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του σκληρού «πυρήνα» των κατηγορουμένων καθώς πρόκειται για μια υπόθεση μείζονος σημασίας η οποία φέρεται να έχει ζημιώσει -και μάλιστα ανεπανόρθωτα- το ελληνικό Δημόσιο.

Σεβόμενη πάντα το τεκμήριο της αθωότητας των κατηγορουμένων, αποφασίζει να παραθέσει -όπως κάνει πάντα- το ρεπορτάζ προς ενημέρωση του κοινού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το κάνει για ένα επιπρόσθετο λόγο. Επειδή στη συγκεκριμένη υπόθεση -η οποία όχι άδικα θεωρείται ως το σκάνδαλο της 10ετιας- εμπλέκονται ηχηρά ονόματα του δημόσιου βίου.

Ο σκληρός πυρήνας

Πρώτοι και καλύτεροι στη λίστα των κατηγορουμένων είναι οι Μιχάλης Ματαντός (εφοπλιστής), ο συνεργάτης του Αντώνης Χάγιας και ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος. Και οι τρεις εμφανίζονται να είναι μεσάζοντες της HDW. Κοινώς τα μεγάλα κεφάλια της υπόθεσης.

Τέταρτος στη λίστα είναι ο Ιωάννης Μπέλτσιος (γνωστός και ως «ταχυδρόμος»). Επί χρόνια προσωπικός φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλου και πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην υπουργού. Οι κακεντρεχείς τον ονομάτισαν και ως «ταμία».

Περίοπτη θέση στο κατηγορητήριο έχει και ο πρώην Νομάρχης Πειραιά και νυν πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Μίχας. Ο κ. Μίχας, πρώην συνδικαλιστής των ναυπηγείων, κατηγορείται για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Μαζί του κατηγορούνται και οι πρώην συνδικαλιστές κ.κ. Σταύρος Μαρκάτος και Γιώργος Κοντάκης.






Κατηγορούμενος είναι και ο Ιωάννης Σμπώκος. Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην γ.γ. στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Την ίδια τύχη (δηλαδή του κατηγορούμενου) έχει και ο Σωτήρης Εμμανουήλ. Πρώην διοικητής Ναυπηγείων ο οποίος -από τις καταθέσεις- συνδέθηκε με υπεράκτια εταιρεία που εμφανίζεται να δεχόταν αμοιβές από τη γερμανική κοινοπραξία των υποβρυχίων HDW/Ferrostaal.

Δίωξη ασκήθηκε και εναντίον του Σπύρου Τραυλού. Για όσους έχουν κοντή μνήμη ο κ. Τραυλός υπήρξε ο πρώην ισχυρός άνδρας των εξοπλισμών. Ήταν γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατηγορούμενος είναι και το πρώην στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Κάντας.

Εκτός από τους προαναφερόμενους η λίστα των κατηγορουμένων περιέχει μερικά ακόμα στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που φέρονται να είχαν αποφασιστικό ρόλο στο όλο σκάνδαλο.

ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΑΚΚΑ ΜΑΡΓΕΛΛΟ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δωστους ρε Πανο. Στειλε μεσα κανεναν για να νιωσει ο κοσμος μια ελαχιστη δικαιοσυνη. Κανε ενα δικο σου κομμα και παρε οποιους νομιζεις εσυ σωστους και αξιους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΙΩΘΑΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΟΜΑ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΝΕ ΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους.

yo είπε...

Kόμμα τώρα.ΝΑΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτη και Ελληνα ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ σου στέλνω τα σέβη μου από την πόλη του βόλου και τάσσομαι στο πλευρό σου .Με τιμή Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

τα καθίκια.... υπανθρωπάκια, άχρηστα και άπληστη... στο τάφο σας θα φτύσουμε όλοι.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάνος πρέπει να βγει μπροστά ίσως όχι ακόμα, ξέρει πιστεύω τι κάνει. Μετά τις εκλογές η ΝΔ θα κρατήσει 2-3 μήνες, γιατί δυστυχώς ο μαλάκας ο Έλληνας θα ψηφίσει τον άλλο εθνοσωτήρα, ναι βρε για τον Αντωνάκη λέω. Μετά από αυτούς τους μήνες, ο Πάνος πρέπει να βγει μπροστά και να σηκώσει το ηθικό των Ελλήνων, αυτά είναι προσωρινές ενέσεις για να μη χαθούμε μέσα στη θλίψη μας, να έχουμε κάτι να ελπίζουμε. Χτες συζητούσα με κάποιον και αναρωτιόμουν, ένας σαν τον Παπαδόπουλο στην Κύπρο δεν υπάρχει? Που ήταν ο μόνος που είπε όχι στους Αμερικάνους. Έναν τέτοιο ηγέτη πατριώτη θέλουμε και ίσως να είναι ο Πάνος. Αρκεί να φύγει από τη ΝΔ. Τον μολύνει. Ούτε τη στοιχειώδη προστασία δεν έχει ενάντια στα απαρκτικά που έχουν πέσει πάνω του.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!!!!!! ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ!! ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΗΤΑΝ!!! ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!! ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!! ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!!!!!!! ΟΥΣΤ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ΠΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Ξανά μπράβο σύντροφε Παναγιώτη...
Είμαι Μαζί σου..
Αλλος ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καμμενε!τα σέβη μου! κατοικος εξωτερικου!δεν εχω ψυφησει ποτε μου!αν κανεις κομμα,σου υπόσχομαι
θα ερθω κ θα σε ψηφίσω!γιατι εισαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΣ...Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ,ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΖΟΥΤΙΑΣΕΙ Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΠΑΣΟΚΟΓΚΡΑΙΚΙΛΟΣ....Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ.....ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ....ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,ΞΕΡΝΑΩ ΡΕΓΓΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ???

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γίνει και δικαστήριο; ΙΣΑ ΜΕΣΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ
ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ-ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ TIMING
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ -ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Τον ακουσα σημερα ζωντανα στον real fm...
Καταπληκτικος!!!
Οπως και ο Χατζηνικολαου, που του εδωσε βημα
και μιλησε και μαλιστα χωρις να τον διακοψει 'η να του κανει ανουσιες ερωτησεις...
ΕΜΠΕΝΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΣΒΑΡΝΑ!!!
ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλων αγωνα Πανο ειμαστε μαζι σου μην μασας

Ανώνυμος είπε...

τον ακουσα κ εγω στον real fm....
στο τελος συγκινήθηκα και πιστευω πως ειναι πραγματικος Πατριωτης! Σου εύχομαινα εισαι παντα καλα Πανο και να εισαι δυνατος, πίστεψέ με δεν εισαι μονος!!!!!!!! ο λαος και οι ευχες του ειναι μαζι σου! καλη συνέχεια στο εργο σου!

Ανώνυμος είπε...

From HEIL GAP (or mind the GAP)

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “EURECA” , Ο ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ .

http://1greek.wordpress.com/2011/09/30/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%E2%80%9Ceureca%E2%80%9D-%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CE%BA/
..............................

Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

http://1greek.wordpress.com/2011/09/30/%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80/

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

επισης σε :

http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_8286.html

http://logia-tou-aera.blogspot.com/2011/09/blog-post_6218.html

...................

http://logia-tou-aera.blogspot.com/2011/09/blog-post_6218.html

http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/eureca.html

Ανώνυμος είπε...

Πάνο μην κάνεις καμιά μαλακί..... και ηγηθείς κόμματος τώρα!!!

Ασε την πολιτική βουλιμία στον Βενιζέλο.

Μην βιαστείς.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παλληκαρε ειμαι μαζι σου.Ο τολμων νικα!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου Πάνο!!Είσαι παλικάρι με ψυχή!Είμαστε τόσοι εδώ που σε θαυμάζουμε..μακάρι να είχαμε και ένα τρόπο να σε βοηθήσουμε...καλή δύναμη ρε αδερφέ!

Ανώνυμος είπε...

Πάνο να ξέρεις, ο λαός δε στηρίζει.
Ευχόμαστε να έχεις τη δύναμη να συνεχίσεις, κόντρα στους εθνοπροδότες και λαμόγια που πέταξαν τη χώρα στα βράχια.

Ανώνυμος είπε...

Πανο βγες μπροστα και καλεσε μαζι σου τους αλλους απο τα αλλα κομματα να σας βγαλουμε κυβερνηση γιατι τα εχω παρει πολυ ασχημα και ειμαι ετοιμος να παρω κουμπουρι και να αρχισω να καθαριζω εναν εναν τα λαμογια ολα......δεν παει αλο.......

Ανώνυμος είπε...

Πανο μαζι σου βγες μπροστά εσείς οι λίγοι αξιόλογοι ενωθειτε πλέον σαν έλληνες πατριώτες χωρίς χρώματα αλλα πατριωτικά
Ζητω η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΖΗΤΩ ο ΣΤΡΑΤΟΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ στους προδότες και δυμευση των περιουσιών τους φυλάκιση των οικογενειών τους
/ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ 575

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΤΗΝ ΑΙΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ.ΠΑΝΟ ΕΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ. ΑΞΚΟΣ Σ.Ξ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο άνθρωπε !!!
Συνέχισε

Ανώνυμος είπε...

Βασικά θα συμφωνίσω με τον "30 Σεπτεμβρίου 2011 4:52 μ.μ."

Δεν είναι ώρα ακόμα για κόμα, γιατί θα σκάσουν μυτη 2 νέα πρόσωπα να διεκδικίσουν την πρωθυπουργία, ένας είναι ο γνωστός κύριος Σαμαράς και ο άλλος είναι ο πολύ γνωστός μας Μπένυ... (ή αλλιώς κος Βενιζέλος) ο οποίος ροκανίζει τη θέση του ΓΑΠ για να ηγηθεί του ΜΠΑΤΣΟΚ. Όταν αποτύχουν πάλι ατοί τότε πρέπει να βγείς μπροστά διότι τότε και τα κοματόσκυλα θα τους έχουν σιχαθεί και θα τους γυρίσουν την πλάτη.

Πάνο σου εύχομαι ότι καλύτερο, και καλή δύναμη στον αγώνα σου, είμαστε μαζί σου.

Ένας αγαναχτισμένος, προδομένος, έλληνας πατριώτης!!!!

Rastaman είπε...

Καμμενε παρε μαζι σου κ τους υπολοιπους (ξερεις εσυ) που δεν φορανε την πουστροποδιτσα του πουστροματς κ προχωρα.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

κ. Καμμένε και εγώ πιστεύω ότι στην παρούσα φάση δεν πρέπει να κάνεις κόμμα, θα σε ξετινάξουν τα λαμόγια. Πρέπει να μείνεις στην σιγουριά της ΝΔ. Αν όμως έρθει ο καιρός και κάνεις κόμμα θα σε ψηφίσω γιατί είσαι παλικάρι. Από δυνατούς ανθρώπους σαν και σένα πέρνουμε δύναμη. Μακάρι να βγουν και άλλοι σαν και σένα μπας και σώσουμε την Ελλαδάρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Πάνο μαζί σου στο καινούργιο κόμμα.
Νίκος από Χαλκιδική.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κύριε Καμμένο σας συγχαίρω, και σας ευχαριστώ που με κάνατε και ανέπνευσα απο την ταφόπλακα που είχα στο στήθος μου, που δημιούργησε η κατάσταση στη χώρα μας, η δυσβάσταχτη πίεση της καθημερινότητας, οι απάτες των τεράτων που μας κυβερνούν.
Σας ευχαριστώ κύριε Καμμένο και θα είμαι στο πλάι σας για ότι κι αν αποφασίσετε στο μέλλον.
Ας σώσουμε την Ελλάδα όλοι μαζί ,....

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παληκρι εσαιτε ημαρ απο κιλκισ

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε όλοι τα λόγια και κάντε άμεσα μια πράξη για την πατρίδα: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24821&Itemid=83

Ανώνυμος είπε...

Μια ερωτηση μονο στον,πατριωτη θελω να πιστευω,κ.Καμμενο.
Εφοσον η πατριδα ειναι υπο κατοχη και οι Ελληνες επισημως σε πολεμο, με εσωτερικο εχθρο το κοινοβουλευτικο καθεστως,πως ειναι δυνατον η δικαιοσυνη να λειτουργει ανεξαρτητα;
Δηλαδη στην κατοχη του '40 θα μπορουσε να δικαση σε ισοβεια,ας πουμε,καποιον απο τους κατακτητες η ακομη και δωσιλογους;
Απιθανον κατ'εμε.
Αν εισαι "καθαρος" θα ηθελα να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω σαν Ελλην του εξωτερικου,καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ και καλη ανταμωση.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πάνο είσαι τεράστιος πολιτικός άνδρας γιατί είσαι απέναντι από τα λαμόγια της πολιτικής...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΓΕΡΑ!!! ΚΡΗΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάνο Καμμένε, είσαι άνδρας! Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ο Θεός να έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου! Ζήτω η Ελλάς!

Ανώνυμος είπε...

πείτε όσα ξέρετε για πολλα πράγματα κύριε βουλευτά!
μπας και φύγει όλη η λέρα από το υποτιθέμενο σπίτι της δημοκρατίας...την βουλή. Αλέξανδρος

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΚΛΑΔΙΚΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

mazi sou einai ellinas kai me anagasan auta ta kathikia na ginw oikonomikos metanastis sta 40 mou xronia bravo agorina mou.

Ανώνυμος είπε...

Άντε να δούμε θα μπει κανένας φυλακή?ολο την γλυτώνουν τα λαμόγια άντε να δούμε να ξσαβουρόσουμε και λίγο από τις παλιοσαβούρες

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια μου Έλληνες
Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ!!!
Δεν πρέπει να φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ.!
Εμείς είμαστε στράτευμα που +ΑΡΧΗΓΟ+ έχει +Αυτόν+ που δημιούργησε
ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
τον Γλυκύτατο και +ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΜΑΣ+ +ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ+
Αδέλφια μου, αυτή τη εφιαλτική περίοδο δίνουμε ΟΛΟΙ μας ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΑΧΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ προς τους υιούς της ΑΠΕΙΘΕΙΑΣ σε όλο το Πλανήτη!
Και θα είναι + ΦΟΒΕΡΗ+ !!!
Θα προστατευτούν και θα σωθούν μόνο οι προσκυνούντες ως Θεό τους
τον +ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ+ και +ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗ+ Κύριο ημών +Ιησού Χριστό+
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΑΧΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΙΞΤΕ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ!
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ! ΕΛΕΗΣΤΕ! ΜΟΝΙΑΣΤΕ!
ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Να ΜΗΝ υπάρχει από εδώ και μπρός σπίτι που να μην έχει+ΕΙΚΟΝΑ+, και +ΚΑΝΤΗΛΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ+ το οποίο να είναι +ΑΚΟΙΜΗΤΟ+ !!!
Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για όλη τη μέρα οπωσδήποτε ΟΛΗ τη ΝΥΧΤΑ!!!
Να βάζετε ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
Μην ανάβετε κεριά παραφίνης! ΜΟΝΟ απο Μελλισοκέρι!!!
Και μάθε αδελφέ μου μια για πάντα,ότι όταν προσφέρεις κάτι στον +ΘΕΟ+
πρέπει να του δίνεις ότι καλύτερο μπορείς! Όχι τη σαβούρα!!!
Όσοι μπορείτε, να ΘΥΜΙΑΖΕΤΕ κάθε βράδυ αλλά και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Να θυμιάζετε ΟΛΟ το σπίτι πόρτες και παράθυρα λέγοντας την ευχή του ΙΗΣΟΥ η την ευχή της Κυρίας Θεοτόκου.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΕΞΩ
«ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ»!!!
ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ
«««ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ»»» ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ»ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ «ΚΟΙΜΩΜΕΝΑ» ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
«»«ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ»«» ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΥΣ «ΕΠΙ-ΣΚΟΠΟΥΣ»...,
ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ, ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ «ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ» ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΑΛΤΗΡΙ.!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…,
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΙΓΟΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ…!
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ,ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΟΠΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ.
Κάντε τα όλα όπως πρέπει γιατί ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!
Αδέλφια μου χρειάζεται να κάνουμε όλοι πολύ Υπομονή και να έχουμε θάρρος στα φοβερά δεινά που έρχονται να βρούν την Ανθρωπότητα.
ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.

ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ
ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ΗΜΩΝ!!!

+δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+

Ανώνυμος είπε...

Πάνο sos