Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Αμερικανοί «αγανακτισμένοι»: «Οι τραπεζίτες είναι όλοι ναζί» Βίντεο


Πάνω από 2.000 άνθρωποι διαδήλωσαν χθες ειρηνικά έξω από την Wall Street, ενώ πραγματοποίησαν και πορεία μέχρι το αρχηγείο της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης. «Οι τραπεζίτες είναι όλοι ναζί», «οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη», «η αστυνομία της Νέας Υόρκης προστατεύει τους εκατομμυριούχους και τη Wall Street» ήταν ορισμένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές. Οι Αγανακτισμένοι» της Wall Street, έχουν μάλιστα απευθύνει κάλεσμα για σημερινή συμβολική κατάληψη και άλλων πόλεων,...
εκτός της Νέας Υόρκης. Η διαδήλωση οργανώθηκε μέσω Twitter και Facebοok. Οι διαδηλωτές, έφτασαν με τα σακίδια και τους υπνόσακούς τους έξω από το Χρηματιστήριο τη Νέας Υόρκης.
 
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Αμερική η ενημέρωση έχει πατώσει από καιρό.
Σε μας,ο έλεγχος των ΜΜΕ πέρασε οριστικά στα χέρια των διαχειριστών του συστήματος κυρίως τον τελευταίο χρόνο.
Δημοσιογράφοι χωρίς λογική,χωρίς αντίληψη,χωρίς καμμία συλλογιστική ικανότητα,σε σημείο που να αναρρωτιέσαι έαν ο εγκέφαλος τους ήταν ή έγινε στην πορεία κατεστραμμένος.
Αν δεν υπήρχαν κάποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί όπως αυτός που φιλοξενεί τον κ.Καζάκη,τον κ.Καμένο,το Κοντρα,και φυσικά τα ιστολόγια,όλοι θα αναρωτιώμασταν αν τα παίξαμε ή αν πραγματικά αυτά που συμβαίνουν είναι τρελά.
Ετσι και στην Αμερική έχουν αξιόλογους ερευνητές (Alex Jones,David Icke κ.α,αλλά προβάλλονται από περιθωριακά μέσα και ακούγονται από λίγους γιατί τους ταμπελοποίησαν ,όπως συνηθίζουν ως συνωμοσιολόγους ,άσε που τώρα δεν φοβούνται και δεν υπολογίζουν κανέναν οι κοσμοκράτορες,έδοντας εδραιωμένη την πεποίθηση ότι ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι και ότι είναι οι ιδιαμφισβήτητοι κυρίαρχοι του πλανήτη συντρίβοντας όποιον τους στέκεται εμπόδιο.

Ανώνυμος είπε...

Ένα βίντεο που πρέπει να κάνετε άρθρο εάν δεν το έχετε κάνει είναι αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=2bhaKAaiKA4

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=pFMaieuq_LQ

Max Kaiser για Γιάννη Παπαντωνίου αχχαχαχαχαχααχαχαχχααχχαχααχχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ..
(ΒΛΠΕ FEMA ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ)..