Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Οι Γερμανοί ξανάρχονται: Τους καλεί η κυβέρνηση για να μας "βοηθήσουν" να μπούμε σε τάξη...


Η κυβέρνηση επιδώκει μια στρατηγική συνεργασία με τη Γερμανία ώστε να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και να πάψουν οι επιθέσεις κατά της Ελλάδας, μέσω της σύστασης μιας διακρατικής ομάδας συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να παρασχεθεί τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα σε διάφορους...
τομείς όπως η φορολογία, το κτηματολόγιο, η τοπική αυτοδιοίκηση, η ενέργεια κ.ά. Η ιδέα για τη δημιουργία της ομάδας συνεργασίας έπεσε στο δείπνο που είχε στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και μάλιστα σύμφωνα με ελληνικές πηγές, οι Γερμανοί συνδαιτυμόνες επέμειναν πολύ για την δημιουργία αυτής της ομάδας συνεργασίας, η οποία όπως είπαν θα μπορούσε να λειτουργεί παράλληλα με την task force του κ. Χορστ Ράιχενμπαχ. «Φέρτε μας μια λίστα με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και εμείς θα σας στείλουμε ειδικούς», είπαν. Ο κ. Παπανδρέου συμφώνησε με αυτή την ιδέα, καθώς στα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης έχει ωριμάσει η ιδέα της μεγαλύτερης προσέγγισης με τη Γερμανία, τη χώρα που αποτελεί τον πιο ισχυρό πόλο στην Ευρώπη. Χθες, στο υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε τη δημιουργία αυτής της ομάδας και ανέθεσε στον υπουργό Επικρατείας Ηλ. Μόσιαλο να συντονίσει την προσπάθεια με τους αρμόδιους υπουργούς, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει έναν ρόλο συνδέσμου ανάμεσα στην ελληνογερμανική ομάδα συνεργασίας και στην ομάδα του κ. Ράιχνεμπαχ, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Γ. Γλυνός. «Θεώρησα αναγκαίο, όπως και η κυρία Άνγκελα Μέρκελ, να ενισχύσουμε σε πολλούς τομείς τη διμερή μας συνεργασία με τη Γερμανία», είπε ο κ. Παπανδρέου. Ενδεικτικά ανέφερε ότι συνεργασία θα μπορούσε να υπάρξει στους τομείς της ενέργειας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα «Ήλιος», το κτηματολόγιο, η φορολογία, η πυρόσβεση, η τοπική αυτοδιοίκηση όπου η Γερμανία έχει μεγάλη εμπειρία αποκεντρωμένων θεσμών. «Αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά πρέπει να ακολουθήσουμε το γερμανικό μοντέλο, γιατί έχει τις ιδιαιτερότητες του, αλλά ότι πρέπει να δούμε κι άλλα πρότυπα όπως είναι η Ιταλία και η Αυστρία», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. Στη συνεδρίαση αυτή παρευρέθηκε και ο υπουργός Οικονομικών και αντικαγκελάριος Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την Αθήνα συνοδευόμενος από 50 επιχειρηματίες, ο οποίος δήλωσε ότι σέβεται τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, προσθέτοντας "Αν εμείς προσπαθούσαμε να κάνουμε ότι κάνουν αυτοί μέσα σ' ένα χρόνο, να 'στε σίγουροι ότι και στη Γερμανία θα είχαμε συνέχεια διαδηλώσεις" (!)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

6 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Τέτοια κυβέρνηση —του κοινωνικού "κατακαθιού"— είναι και η σημερινή κυβέρνηση της κατακτημένης Γερμανίας.

Η κυβέρνηση της υπό εβραϊκής κατοχής Γερμανίας.

Μια κυβέρνηση κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν της κυβέρνησης των Ναζί, όπου, ελλείψει "Χίντεμπουργκς", τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τούς έχουν αγράμματοι, ομοφυλόφιλοι, και ανάπηροι.
Μια κυβέρνηση-ντροπή για τον περήφανο γερμανικό λαό.
Καγκελάριος είναι μια χαφιές της Στάζι.

Μια χαφιές, για την οποία είναι γνωστό στη Γερμανία ότι την "έσπρωξε" στην κορυφή της πολιτικής σκηνής ο προϊστάμενός της στη Στάζι Εβραίος κύριος Schnur.

Υπουργός Εξωτερικών σ' αυτήν την κυβέρνηση είναι μια τελειωμένη "αδερφή".

Υπουργός Οικονομικών ένας σακάτης.
Αυτοί, δηλαδή, που στη σύγχρονη οικονομία μπαίνουν σαν στρατηγοί επικεφαλής του ιμπεριαλιστικού "πολέμου" της Γερμανίας, έχουν "ιδιομορφίες".

Ο ένας είναι "κουτσός" και ο άλλος "παρδαλός".

Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί είμαστε τόσο ωμοί στους χαρακτηρισμούς μας και τόσο politically incorrect απέναντι σ' αυτούς τους ανθρώπους, η αιτία είναι η οργή.

Είμαστε πολύ οργισμένοι μ' αυτούς, για να σεβόμαστε τις πολιτικές "ορθότητες".

Είμαστε πολύ οργισμένοι μ' αυτούς, για να είναι για εμάς απλοί ομοφυλόφιλοι ή άνθρωποι με ειδικές "ικανότητες".

Οι άνθρωποι αυτοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα και στους Έλληνες με τρόπο όχι μόνον άδικο, αλλά και ρατσιστικό.

Αυτό είναι που δεν ανεχόμαστε.

Δεν ανεχόμαστε μια "αδερφή" —που μπορεί να "διασκεδάζει" λαθρομετανάστες σε καμπινέδες του Βερολίνου— να κουνάει απειλητικά το "δάκτυλό" του σε έναν λαό, που αν μη τι άλλο "τάισε" την ανθρωπότητα με το πνεύμα του.


Έναν λαό εργατικό και τον οποίον οι Γερμανοί τον γνωρίζουν καλά, γιατί έχει εργαστεί επί δεκαετίες στις ίδιες γερμανικές φάμπρικες.

Έναν λαό, που, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, εργάζεται πολύ περισσότερο από τον γερμανικό.

Έναν λαό περήφανο και νοικοκύρη, ο οποίος εκτός όλων των άλλων έχει εφεύρει την έννοια του φιλότιμου.

--------------------------------------------

Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

fnous fnous είπε...

Το ίδιο κάνει το 4ο Ράιχ με τη ΔΕΗ. Άλλο "κτήνος" κερδοφορίας.

Τη ΔΕΗ σήμερα την αφήνουν οι γερμανοτσολιάδες στο έλεος των Γερμανών προμηθευτών της, ώστε με δικά της χρήματα να πάνε μετά και να την αγοράσουν τζάμπα.

Κι αυτήν θέλουν να την αγοράσουν με 3 λεπτά του ευρώ.

Με ένα απλό "χαρτάκι", που θα κατατεθεί σε μια τράπεζα.

Μια εταιρεία, η οποία πέρσι είχε κέρδη 1,677 δις ευρώ, κάποιοι θέλουν να την αγοράσουν για 3 δις ευρώ.

Μια εταιρεία, που κατ' έτος ξοδεύει σε συντήρηση και ανάπτυξη δεκάδες δις ευρώ …που όλοι γνωρίζουμε πού πάνε.

Εδώ κάτι περίεργο συμβαίνει, δεν εξηγείται διαφορετικά. Οι Οστρογότθοι μάλλον είναι πολύ "έξυπνοι" και εμείς οι Βαλκάνιοι είμαστε πολύ "βλάκες".

--------------------------------------------

Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

OI NTABANTZHΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

fnous είπε...

Τώρα, που η Γερμανία δείχνει στους Έλληνες το "δάχτυλό" της, ας δει λίγο μακρύτερα από την Ευρώπη, γιατί θα δει τους Κινέζους να της δείχνουν τη "στύση" τους και αυτό δεν θα της αρέσει.

Πάλι θα τρέχουν να ζητάνε "συγνώμη", αλλά αυτήν τη φορά κανένας δεν θα τη δέχεται.

Πάλι θα τρέχουν στα "υπόγεια" να σωθούν, αλλά αυτήν τη φορά κανένας δεν θα ενδιαφέρεται για να τους "βγάλει".

Το γερμανικό "θαύμα" δεν θα ξανασυμβεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Η Γερμανία έχασε την ευκαιρία της να πάρει θέση στα "ρετιρέ" της ανθρώπινης ιστορίας. Μονίμως στις "ζημιές" και στα "λάθη" της ανθρωπότητας θα πρωταγωνιστεί.

Οι Γερμανοί θα περάσουν στην ιστορία σαν οι χριστιανοί, οι οποίοι υποτάχθηκαν στους Εβραίους και κατέστρεψαν τον χριστιανισμό.

Οι Γερμανοί θα περάσουν στην ιστορία σαν οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι υποτάχθηκαν στους Εβραίους και κατέστρεψαν την Ευρώπη.

Οι Γερμανοί θα περάσουν στην ιστορία σαν οι Γερμανοί, οι οποίοι υποτάχθηκαν στους Εβραίους και κατέστρεψαν την Ανατολική Γερμανία.

Οι Γερμανοί θα περάσουν στην ιστορία σαν οι άνθρωποι, οι οποίοι βγήκαν με κόπο από τις λάσπες του Ρήνου, για να βουτήξουν υπό τις εβραϊκές εντολές ξανά μέσα σ' αυτές …αυτήν τη φορά με το "κεφάλι".

Οι Γερμανοί θα περάσουν στην ιστορία σαν οι ιμπεριαλιστές, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των Εβραίων κέρδισαν όλες τις μάχες και έχασαν όλους τους πολέμους.

Γκούτε Ναχτ Ντόιτσλαντ. Ντόιτσλαντ, που έγινες "λάφυρο" του Μωϋσή και της συμμορίας του. Ντόιτσλαντ, που δεν ακολούθησες το όραμα του Γκαίτε και του Νίτσε, οι οποίοι σε ήθελαν δύναμη "φωτός" στα "χνάρια" των Ελλήνων, παρά ακολούθησες τους Άκερμαν και τους Τρισέ, για να γίνεις "μπράβος" και "εισπράκτορας" των γύφτων.


==========================================

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από την κυβέρνηση ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα είναι και οι Ναζήδες. Καλύτερα να μην ξανάρθουν.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από την κυβέρνηση ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα είναι και οι Ναζήδες. Καλύτερα να μην ξανάρθουν.