Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΒΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ; ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΔΕΙΑ!!!



Πιστεύαμε λοιπόν ότι όλα τα έχουμε δει στην Ελληνική Αστυνομία, πλην όμως, πλανηθήκαμε πλάνην οικτρά.
Γιατί που να φανταστούμε, αφενός ότι ο "απολογισμός" έργου σε τμήμα Τροχαίας της εγγύς περιφέρειας.... αποτιμάται σε αριθμό κλήσεων ανά μήνα και μάλιστα αποτυπωμένο πάνω σε μπακαλοτέφτερο το οποίο αναρτάται στον πίνακα ανακοινώσεων, αφετέρου ότι το "μέλλον" του τροχονόμου σε ότι αφορά
άδειες και ρεπό, βρίσκεται σε ευθεία συνάρτηση με τα κατά ... κεφαλήν  πρόστιμα!!!
Και να μας το λέγανε δεν θα το πιστεύαμε, μέχρι που μας το δείξανε.
Η δική μας πρόταση είναι, ο συγκεκριμένος κύριος αξιωματικός που συνέδεσε την παραγωγικότητα με το πριμ της άδειας, να ενταχθεί πάραυτα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για να δει η χώρα μια άσπρη και υψηλής παραγωγικότητας ημέρα.
Φυσικά, οι πίνακες και οι συγκριτικές αναγωγές δεν είναι πρόσφατες, καθώς ανάγονται στα στοιχεία των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2009, που αντιπαραβάλλονται με την κάτισχνη και πενιχρή συγκομιδή του Ιανουαρίου του 2010.
Ελπίζουμε έκτοτε η Αστυνομία να μην στερείται των υπηρεσιών του συγκεκριμένου τεχνοκράτη.


πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ Ν Α Ι ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

όλο αρλούμπες.
Από που βγήκε το συμπέρασμα ότι όποιος κόψει τόσες κλήσεις θα πάρει άδεια ή ρεπό?

Και εν πάσει περιπτώση αν ήμουν τροχονόμος θα είχα αφαιρέσει τα μισά διπλώματα εδώ στην Αθήνα. Δουλεύω στο δρόμο και δεν ξέρω αν θα γυρίσω σπίτι μου με τον κάθε γελαδάρη που έχει βγεί στο δρόμο.
Για την επαρχία δεν το συζητώ, όλοι μεθυσμένοι και στο γάιδαρο καβάλα. Και όποιον πάρει ο χάρος!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πατε καλα? Καλα κανουν και κοβουν κλησεις. Να μην παρανομουν αν δεν θελουν να τους κοβουν. Στο δρομο καθε μερα παιζονται οι ζωες μας και δεν θα σκεφτουμε αν θα εχουν να πληρωσουν για την παραβαση που εκαναν γιατι απλα οι ζωες εχουν περισσοτερη αξια απο μια κληση. Αλλα επειδη οι περισσοτεροι Ελληνες δεν εχουν παιδεια στην οδηγηση και εχουν παρει το διπλωμα με λαδωμα τους ενοχλει. Οποιος περναει με κοκκινο, παραβιαζει στοπ, κινειται σε μονοδρομο,οδηγαει μεθυσμενος ή με υπερβολικη ταχυτητα η χωρις διπλωμα ταραξτε τον στις κλησεις. Για τους αλλους ξυδακι.
Μπραβο στον αξιωματικο που σκεφτηκε κατι εξυπνο για να εφαρμοσει ενα σωστο νομο (απο τους λιγους σωστους που υπαρχουν τωρα τελευταια)απο καποιους που αν δεν τους ζορισεις και λιγο δεν ξερεις αν θα σου φερουν και τα αντιστοιχα αποτελεσματα. Εκτος κι αν θελετε να αφηνουν το εξυπνακια να περναει με κοκκινο γιατι βαριουνται να τον γραψουν.
Βεβαια ολα αυτα θα αλλαζαν αν ηταν καποιος απο τους συγγενεις σου απεναντι.Τοτε θα σου εφταιγε ο αξιωματικος και ο τροχονομος που δεν τον ειχε πιασει οταν εκανε την παρανομια. Κατοπιν εορτης ολοι γινομαστε εξυπνακιδες.

Ανώνυμος είπε...

γουρουνίλα μυρίζει...

Ανώνυμος είπε...

οι κότες ξέρουν μόνο να το παίζουν εξουσία μόνο εκεί που τους παίρνει
μ έχουν σταματήσει στο δρόμο χωρίς κανένα λόγο με άπλωσαν με ανοιχτά χέρια πόδια πάνω στο καπό και με έσερναν βραδιάτικα στο τμήμα
ενώ στην ένοπλη ληστεία που μου άδειασαν το μαγαζί, τα θρασύδειλα ποντίκια ήταν κρυμμένα μέσα στο τμήμα (200 μέτρα μακριά) και περίμεναν να φύγουν οι κλέφτες

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.
ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ;
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΟΙΑΖΕ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ. ΖΩΟ...

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή επειδή με ταλαιπώρησαν χωρίς λόγο και επειδή δεν έκαναν τίποτα ενώ μου έκλεβαν τους κόπους μιας ζωής είμαι μαλάκας κουραμπιές νεοέλληνας πανίβλακας παρτάκιας ζώο με ανύπαρκτο μυαλό που σκέφτομαι μόνο την καλοπέραση???ευχαριστώ να σαι καλά ξέρεις να κρίνεις χαρακτήρες..
ούτε καν σε σένα δεν εύχομαι να σου τύχουν αυτά

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλα σου λεει ο 12:35 οτι εισαι κουραμπιες. Αν ερθουν και σου σκοτωσουν την γυναικα σου μεθαυριο θα λες οτι δεν ειναι ικανη η αστυνομια αλλα τωρα που ισως εμοιαζες στα ματια τους με υποπτο δεν σου αρεσει. Περαστικα σου και να ευχεσαι να μην βρεθεις στην αναγκη τους