Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τουρκικό μήνυμα: Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις…Η φωτογραφία προέρχεται από το τουρκικό NTVMSNBC και δημοσιεύτηκε στη γνωστή τουρκική ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα Ναυτικού turkishnavy.net (Bosphorus Naval News). Προσέξτε τον χάρτη που για λόγους προπαγάνδας και άσκησης Ψυχολογικών Επιχειρήσεων ....(ΨΕΠ) από πλευράς Τουρκίας με τη συμμετοχή των ΜΜΕ, «άφησαν» επίτηδες να αποκαλυφθεί.
Πρόκειται για το Κέντρο Πληροφοριών Μάχης (ΚΠΜ) της προσφάτως ενταγμένης κορβέτας «Heybeliada» (F511)
, το οποίο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος Γκιούλ με τον πρωθυπουργό Ερντογάν. Στο άνω αριστερά της φωτογραφίας βρίσκεται οθόνη προβολής τακτικής εικόνας, όπου απεικονίζεται μέρος της κυπριακής ΑΟΖ, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου πλέον «Οικοπέδου 12». Επίσης εμφανίζονται ίχνη πλοίων με κόκκινο και γαλάζιο χρώμα (όπου τα φίλια είναι γαλάζια και τα εχθρικά ερυθρά!) ενώ οι Τούρκοι ηγέτες ενημερώνονται από αξιωματικό για τις ενδείξεις που παρουσιάζονται σε μια άλλη οθόνη, στην οποία απεικονίζεται η περιοχή Αιγαίου-Ανατολικής Μεσογείου.
Η φωτογραφία καταδεικνύει με σαφή τρόπο ότι η Τουρκία εκλαμβάνει ως εχθρικά τα πλοία του ΠΝ και του Ισραηλινού Ναυτικού, καθώς και τις θέσεις της Άγκυρας αναφορικά με τα παράνομα «δικαιώματά» της επί της κυπριακής ΑΟΖ. Καιρός για δράση, όχι για αντίδραση….
Defence-point.gr |


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/09/blog-post_4938.html#ixzz1ZXWxaDuD

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAA ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΑΞΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ, ΔΕΙΤΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΄Η ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΧΑΛΑΡΑΑΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

Βελισάριος είπε...

Επίσης είπε ο Παΐσιος ότι πολλοί θα τον κατηγορήσουν μετα θάνατον

είπε ότι τους πολιτικούς θα τους πάρουν με τις πέτρες

ότι θα πεινάσουμε

ότι πρέπει ο λαός να αντιδράσει

και ρίξε και ματιά στα χειρόγραφα του ''σημεία των καιρών'' , μόνο 4 σελίδες, (με τον ιδιαίτερο γραφικό του χαρακτήρα και τα ορθροφραφικά του λάθη) όπου λέει κάτι ... για κάποια κάρτα εξυπηρέτησης... και για το κομπιούτερ των βρυξελλών...

όλα αυτά το 93

δες επίσης τί σημαίνει στα ρωσικά η λέξη τσέρνομπιλ (άψινθος , 0 4ος άγγελος της αποκάλυψης)

μετά απ'αυτό ακόμα και αν κάποιος αναστηθεί από τους νεκρούς πάλι δεν θα πιστέψουν μερικοί...

τα λέμε σε μερικούς μήνες, φιλαράκο