Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Λοβέρδος: Δημοψήφισμα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ...


Μέγα λάθος χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Υγείας αποκαλύπτει σε συνομιλητές του ότι στην επικείμενη κυβερνητική σύσκεψη που έχει προαναγγελθεί για τις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης θα επισημάνει πως το δημοψήφισμα είναι λάθος και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! Όπως και το σύνολο του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Λοβέρδος δεν είχε ενημερωθεί ούτε...
και είχε... την ευκαιρία να εκφράσει την άποψή του για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Είναι προφανές ότι η άποψη του υπουργού Υγείας -η γνώμη του οποίου έχει βαρύνουσα σημασία δεδομένης της ιδιότητάς του ως συνταγματολόγου- θα συζητηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Λοβέρδος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση με τους οποίους μόλις προσφάτως είχαν συντάξει κοινή επιστολή - παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα.
protothema.gr
hassapis-peter.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Ε.Ε.
ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΌ ΤΑ CDS

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Και ο Λοβέρδος δεν πρόκειται να ξαναγίνει βουλευτής.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να θέλουν να καταστέψουν το ναζιστικό κατασκέυασμα (ΕΕ) οι Αμερικανοί και οι Ρότσιλντ? Να το μεταλλάξουν θα θέλουν, εκτός αν τους ξέφυγε από τον έλεγχο...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ