Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για να σχηματίσω μια καινούργια κυβέρνηση. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ. Και μια που σήμερα θα με ψηφίσετε θα παραμείνω για άλλα 4 χρόνια στη εξουσία γιατί θα έχω νωπή εντολή. Εάν δεν θα σας ψήσω , κάνω δημοψήφισμα !
Αναγνώστης
Πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωτσόός....

A.V

Ανώνυμος είπε...

4 xronia den vgainoun psile.pes mas pos tha meinei 4 kai oxi 2 maximum kai ypokliomai..min anevazoume oooti na 'nai

Ανώνυμος είπε...

9:22, τέσσερα χρόνια με δημοψήφισμα. Ξέχασες πως έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ;

Ανώνυμος είπε...

μία που το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο θα κάτσει όσο γουστάρει ! Πως; Θα βρει τρόπο, μην ανησυχείτε …. 

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο τούτο για να μας σώσει από αυτή τη σέχτα - ΠΑΣΟΚ. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να διατηρήσουμε σώες τις φρένες μας. Ασκείται πολιτική, δημιουργούνται κυβερνήσεις με την κοινωνία απούσα. Διεστραμμένοι και εξωθεσμικοί εγκέφαλοι σε συνεργασία με δοσιλόγους εγχώριους πολιτικούς επέβαλαν και διατηρούν μία ιδιότυπη δικτατορία. Ο λαός απογυμνωμένος από κάθε έννοια δημοκρατίας, εθνικής συνείδηση και αξιοπρέπειας είναι εντελώς ανίκανος να αντιδράσει πόσο μάλλον να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αλλά και να την πάρει και να επιτευχθεί το αιματοκύλισμα και αυτό το έχουν προβλέψει και θα το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Για άλλη μία φορά στην ιστορία μας είμαστε μόνοι αντιμέτωποι με την παγκόσμια άρχουσα τάξη, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του σχεδίου εξαφάνισης της πατρίδας μας από τον παγκόσμιο χάρτη και γεωπολιτικά και εθνολογικά.
Εύχομαι τουλάχιστον το τέλος να είναι γρήγορο.

Ανώνυμος είπε...

Το πολυ σε 4 μηνες μεχρι το μαρτιο του 2012 αφου θαχουν εκπληρωσει τα αρχιμασονια και τα αρχιτσατσονια του σιωνισμου το εργο τους(θαχουν ξεπουλησει και χωρισει σε προτεκτορατα την ελλαδα θα μας αφησουν στο ελεος του θεου να φτωχευσουμε,συντεταγμενα εδω και 30 χρονια εχουν ξεκινησει το εργο τους οπως εκαναν παλια απτο 1821 τοτε με πολεμους και πεινα και τωρα επειδη ειμαστε μελος της πορνοευρωπης και του βρωμονατο και δεν μπορουν παρα μονο με οικονομικο πολεμο και εσωτερικη διαφθορα,δυστηχως οι καθαροι πατριωτες πολιτικοι ειναι ελαχιστοι, μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου πλεον και ολο το συστημα ειναι διεφθαρμενο,καρκινικο σε ολους του τους τομεις,συντεταγμενο για την τσεπη του,αδιαφορωντας για τον διπλανο του,σε αυτο συντελεσε ο αρχιμασονος καραμανλης βαζοντας μας στην εοκ και ο αρχιμασονος σιμητης βαζοντας μας στο ευρω,και με αυτοσκοπο να καταστρεψουν την ελλαδα και τωρα ο τελευταιος των τροικανων τζεφρυ ηρθε να εισπραξει αλλα θα παρει ταρχιδια μας.Γιαυτο διαβαστε τα πρωτοκκολα της σιων ειναι τοσο επικαιρα.