Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Novinite: Η Βουλγαρία αντιδρά στη πρόταση της Ελλάδας για «βόρεια» ή «άνω» Μακεδονία!



Σύμφωνα με το βουλγαρικό ειδησεογραφικό NOVINITE η Ελλάδα μέσω του Υπουργού Εξωτερικών της, κου Δρούτσα, έχει δηλώσει πως συμφωνεί με τη λύση να ονομαστούν τα Σκόπια ως, «βόρεια» ή «άνω» Μακεδονία. Η διαφωνία που σύμφωνα με το δημοσίευμα προκύπτει από τη συγκεκριμένη λύση δεν έρχεται από τα Σκόπια αλλά από τη Βουλγαρία. Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Παρβάνωφ, κατά τη διάρκεια της.... επίσκεψής του στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Μια λύση όπως το άνω ή το βόρεια Μακεδονία θα φέρει αντιδράσεις στο εσωτερικό της Βουλγαρίας. Και αυτό γιατί η “Μακεδονία του Πιρίν” αποτελεί μέρος της “βόρειας Μακεδονίας” που ωστόσο ανήκει στη …Βουλγαρία.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που πήγε η σελίδα

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/2011.html?showComment=1307513965286#c1653811790521671274

;;;;;;

και τα σχόλια της;

Ανώνυμος είπε...

Ονομάστε τα Σκόπια Δυτική Βουλγαρία να τελειώνουμε

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον οι Βούλγαροι έχουν @@. Όχι σαν τους δικούς μας τους ευνούχους

East είπε...

Οι κάτοικοι της Βουλγαρίας είναι εκσλαβισμένοι Θράκες, από τουρκικό λαό!

Παράδειγμα Βουλγαρόφωνων που δεν έχουν Βουλγαρική-Σλαβική συνείδηση είναι οι Σκοπιανοί(=Σλαβόφωνοι Ρωμιοί που αισθάνονται απόγονοι Ελλήνων) και οι Πομάκοι(εξισλαμισμένοι εκσλαβισμένοι που δεν έχουν ούτε Σλαβική ούτε Τουρκική συνείδηση).

Οι δε Τουρκόφωνοι-Μουσουλμάνοι της περιοχής είναι εξισλαμισμένοι-εκτουρκισμένοι Έλληνες-Ρωμιοί.

Μέχρι πριν 150 χρόνια, σε όλα τα Βαλκάνια, οι έννοιες "Έλληνας" και "Χριστιανός" ήταν ταυτόσημες. Όλα αυτά τα "έθνη" είναι τεχνητά κατασκευάσματα των μεγάλων δυνάμεων για να διασπάσουν τον Ελληνισμό και τη Ρωμανία.

Η Ελλάδα πρέπει να υπενθυμίσει σε όλους αυτούς την καταγωγή τους, και να δώσει υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο θέλει να επιστρέψει στον Ελληνισμό.

Έτσι θα λυθεί και το Σκοπιανό, όπου τα Σκόπια θα γίνουν τμήμα της Ελλάδας.