Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο Αντωνίου δεν είναι αριστερός



Δείτε το βίντεο!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ Λάος,ΑΛΛΑ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ...ΦΑΣΙΣΤΑ!


Παρατηρείστε τις αντιδράσεις μόλις παίρνει ο Αντωνίου το μικρόφωνο για να μιλήσει:Ακούγονται αποδοκιμασίες,επειδή κάποιοι-αναρχοαριστεροί άπλυτοι-δεν θέλουν να μιλήσει,θεωρώντας τον στέλεχος κόμματος!Μάλιστα,ο ίδιος ακούγεται να διαψεύδει φήμες που τον θέλουν υποψήφιο με το Λάος!

Γύρω στο πέμπτο λεπτό,ακούγονται οι φωνές "ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ",απευθυνόμενες στον γιατρό,με αποτέλεσμα εκείνος να φύγει χωρίς να μιλήσει (αυτά είναι τα αποτελέσματα της "πραγματικής δημοκρατίας τώρα")!

Αφιερώνουμε αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο τόσο στα κομματόσκυλα του Λάος που χαρακτηρίζουν αριστερό όποιον αντιτίθεται στο Μνημόνιο,όσο και στους "αγανακτισμένους" που μας λένε πως οι συγκεντρώσεις είναι ακομμάτιστες και οι αναρχοκομμουνιστές είναι μια...μειοψηφία!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάποια ξεφτυλισμένα ανδρείκελα..
δεν άφησαν τον άνθρωπο να μιλήσει
κρίμα.. κατάπτυστοι..
λες και τους ανήκει το κίνημα των
αγανακτισμένων..
ας μας πουν κι από ποιο κόμμα συντηρούντε

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τον ειπε αριστερο ρε; Μονο ζωο τον ειπαν και οτι ειναι τρελος...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΣΟΒΑΡΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Ελεος με δαύτους πιά.Νισάφι.
90 χρόνια υπονομεύουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Γι'αυτό βρεθήκαμε εδω που είμαστε τώρα.
Πολύ Δημοκρατία ρε παιδία!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελεος με δαύτους πιά.Νισάφι.
90 χρόνια υπονομεύουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Γι'αυτό βρεθήκαμε εδω που είμαστε τώρα.
Πολύ Δημοκρατία ρε παιδία!!!!!!!!!!!!!!!

Ο άνθρωπος έκανε μήνυση στούς πολιτικούς
μας για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Κατι για το οποιο εμείς οι υπολοιποι ειμαστε ΚΟΤΕΣ.Αφηστε τον να μιλησει και εδω ειμαστε παλι.Ο νοων νοειτω.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ!!!!ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΘΝΑΡΧΗ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΔΙΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν ειναι Αριστερος απλα βλαμμένος βλαξ αξεστος και αγενης ηλιθιος... τα πηρε βεβαια και εφυγε!!!

GRArktos είπε...

Οι αντιφασίστες... δεν των άφησαν να μιλήσει...
Το ΑΝΤΙ μπροστά τι το θέλετε ρε υποκριτές;

Ανώνυμος είπε...

Eιναι λιγο νευρικος ,αλλα λεει αληθειες ,αγωνιζεται ,και ειναι ο πρωτος που εκανε μυνηση για εσχατη προδοσια Μας χρειαζονται αυτοι οι ανθρωποι τωρα που ειναι σε κινδυνο η χωρα μας Αλλα βλεπεις εχουμε και ενα σορο ηλιθιους ελληνες που τα εβαλαν με τον Αντωνιου ,αντι να τα βαλουν με τοσους Ανθελληνες που εχουμε γεμισει και θελουν να καταστρεψουν τα παντα

μπουκάλι.... είπε...

χαίρομαι που δεν τον βλέπω μονο εγώ και δεν μου κάθεται καλα γιατι οταν ειχα κανει σχόλιο σε αυτο το βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=holuw6v3A8U&playnext=1&list=PL25B780ED7BF055C0
με φάγανε οι αλλοι!

μπουκάλι.... είπε...

αυτο ηταν το σχόλιο.... Δεν υποστηρίζω κάποιο κόμμα... αλλά και ο παπανδρέου και ο σαμαράς έχουνε βαρβάτα πτυχία, ψάξτε για τα βιογραφικά στο ιντερνετ.

ΘΕΩΡΩ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΤΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΌΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ! ΤΡΑΓΙΚΟ!!

επιπλέον ο κύριος αντωνίου πέρυσι είχε δηλώσει πως ήθελε να κάνει ίδρυση κόμματος (οπότε ίσως βρήκε πάτημα τώρα για να κάνει αυτό που θέλει)

Ωστόσο καλά τα λεει....

μπουκάλι.... είπε...

το βιντεο πλέον ειναι κομμένο σε σχεση με το αρχικο... τυχαιο; ???

Ἀχιλλεῦς είπε...

Κανείς δεν τον είπε αριστερό!!!
το μονο που έχω να προσθέσω ειναι οτι έκανε αιτηση το 2009 για ψηφοδελτιο της ΝΔ, η οποία απορριφθηκε.
Αυτος ειναι ο αντωνίου

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

αφου ειναι νουμερο ο γιατρος πως να το κανουμε.οποιος ειδε την συνεντευξη με τον Αδωνι τον σιχαθηκε.περα του οτι απο οικονομικα εχει μαυρα μεσανυχτα και κατι ειναι και υβριστικος.αμε σπιτι σου σουριελο του ελεους

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ;; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!!

Ανώνυμος είπε...

re salonikis ta xete xasei re teleiws?!!! o anthrwpos autos einai irwas kai ton diwxnete etsi re? ma se ti xalepous kairous zoume?!!!