Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σοκ από Παπανδρέου: Είπα στους τροϊκανούς ότι είμαστε ανίκανοι….



Μετά από διεφθαρμένους μας είπε και ανίκανους ο πρωθυπουργός της χώρας. Θυμάστε πιστεύουμε όλοι τότε που ο κ. Παπανδρέου είχε πει σε ξένο τηλεοπτικό δίδκτυο, ότι υπάρχει μια συστημική διαφθορά στην Ελλάδα από επάνω μέχρι κάτω; Ε, τώρα είπε ότι υπάρχει και....
ανικανότητα.
Μεταφέρουμε αυτούσιο μέρος του διαλόγου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ Παπανδρέου και Παναγιωτακόπουλου, από την εφημερίδα Real.gr,  όταν ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε ότι η επιτροπή από την τρόικα «αγγίζει τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας». «Είναι ένα είδος εθνικής υποτέλειας» όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν…. να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος. 
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις. 
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».
Απορία: Αφού αισθάνεστε ανίκανος  κ. Παπανδρέου, γιατί δεν παραιτείστε, να μας απαλλάξετε από την ανικανότητά σας;
Υπάρχουν χιλιάδες ικανοί σ’ αυτόν τον τόπο για να τον πάνε μπροστά.
Δυστυχώς όμως δεν λέγονται Παπανδρέου….

11 σχόλια:

MAVGR είπε...

O ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

και την έφαγε μετά ο Τσάκ Νόρις χωρίς να πάθει τίποτα :Ρ

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Προφανώς και είμαστε ανίκανοι. Πολιτικά ανίκανοι. Που είμασταν εγκεφαλικά όταν αποφασιζόταν το ποιος θα κυβερνήσει?

Όταν το μόνο που ενδιαφέρει κάποιον είναι μια θέση στο δημόσιο, όταν πάει και ζητάει το ρουσφέτι του, δεν καταλαβαίνει ότι ο πολιτικός θα κάνει το ρουσφέτι για τον εκάστοτε αλλά θα κάνει πρωτίστως για τον εαυτό του?
Όταν πάει και δίνει το φακελλάκι στον γιατρό, δεν μπορεί να κατηγορεί τους γιατρούς που χρηματίζονται.

Όταν αφήνεις το πορτοφόλι σου ανοιχτό, με όλα σου τα λεφτά μέσα, ανοιχτό για 4 χρόνια επάνω στο τραπέζι και φεύγεις από το δωμάτιο, φταις πρώτα εσύ και μετά ο άλλος που σε κλέβει.

Αγανικτισμένοι είμαστε με τον εαυτό μας κι όχι με αυτούς που έκαναν ότι θα έκανε και ο κάθε χαμηλού επιπέδου υπάνθρωπος.

Φαύλος κύκλος, αλλά τι μέλλει γενέσθαι?

Γιώργος - 'Αναξ

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς κρίνει εξ'ιδίων.Οι Έλληνες πρέπει να ξέρει(γιατί ο ίδιος δεν είναι Ελληνας)οτι είναι περήφανος λαός και πρωτοπόρος παντοτε στην παγκόσμια ιστορία.Αρκεί να τον αφήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο χριστός και η Παναγία τώρα το κατάλαβες Τζεφρέ ότι είσαι ανίκανος..... άντε παραιτήσου.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000000000000....ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ δεν είσαι ούτε για το γάιδαρο πεσκέσι!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΟΥΔΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΒΑΠΤΗΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ Ε??ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ!!!ΖΗΤΕ Η ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ???Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΒΑΠΤΗΣΤΕ???Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΕΦΡΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ...

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

καποιος να του θυμισει του εθνοπροδοτη οτι ειναι στο πολιτικο προσκηνιο 30 χρονια και βαλε ως βουλευτης,υπουργος και τωρα πρωθυπουργος.τοσα χρονια δεν την εβλεπε την ανικανοτητα τωρα βρηκε το πουτανοπαιδο να τα πει.τοσα χρονια που διοριζαν την σαρα και την μαρα δεν μιλουσε το τσατσακι.τωρα που του λενε να απολυσει τον στρατο των πρασινων ψηφοφορων δεν ξερει τι να κανει.παιδες χρεοκοπησαμε οχι λογω του οτι δεν εβγαιναν εξ αρχης τα νουμερα αλλα γιατι ειχαμε την ατυχια στην υστατη στιγμη να ειναι επικεφαλης ο πιο αχρηστος πρωθυπουργος που περασε απο την χωρα απο την εποχη του χαριλαου τρικουπη.πρωτος ο τζεφρυ και δευτερος ο καραμανλης ο νεωτερος.αντε γαμηθειτε ντενεκεδες και οι δυο

Ανώνυμος είπε...

Οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ τους το ειπες;
Ερχονται τα καλυτερα λαμογια!!!
Δεν θα πιστευετε στα ματια σας......