Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

FT: «Ναι ή όχι στο ευρώ» το ερώτημα του δημοψηφίσματος...


«Ναι ή όχι στο ευρώ» θα είναι το δίλημμα που θα θέσει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό, αν τελικά γίνει το δημοψήφισμα, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times που επικαλείται πηγές προσκείμενες στο κυβερνών κόμμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους FT, πηγές που βρίσκονται κοντά στο ΠΑΣΟΚ ανέφεραν την Τετάρτη πως οι ψηφοφόροι δεν θα κληθούν να εγκρίνουν ή να... απορρίψουν τους...
όρους της επόμενης διάσωσης, αλλά να απαντήσουν σε ένα ευρύτερο ερώτημα με άξονα τη στήριξη της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ευρωζώνη. Ωστόσο, μιλώντας στο Reuters, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άγγελος Τόλκας δήλωσε ότι το δημοψήφισμα που πρότεινε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα αφορά το νέο σχέδιο της ΕΕ για τη διάσωση της Ελλάδας και όχι το εάν η χώρα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη.
Από: imerisia.gr
/hassapis-peter

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ .
ΡΕ ΓΑΠ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ,ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Θελουμε να μεινουμε στην Ε.Ε αλλα οχι σαν ΔΟΥΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ!!ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!
ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΧΩΡΑ!!
ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

1:23
Ελα ντε που σε θέλουν δούλο και ακόμη κάτι χειρότερο, δούλο πεινασμένο και υπήκοο ενος μικρου προτεκτοράτου μια
και η Ελλάδα θα διαμελισθει σε 3 4 κομμάτια και πολύ σύντομα.Οπότε η απόφαση είναι δική σου.Και για να ζήεις αξιοπρεπής και ελεύθερος πρέπει να αγωνιστείς και να πονέσεις

Ανώνυμος είπε...

Ο Χ Ι ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩ ΤΟΥΣ.
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ;;;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ. ΚΡΕΜΑΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

και αυτό το "λιγότρο δημόσιο" όμως φίλε που μας έχουν ζαλίσει βλέπω οτι σε σένα έχει περάσει. και δεν λέω οτι δεν υπάρχει θέμα.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ είναι το ξεπούλημα,η διάλυση(θα βιώνεις οτι το δημόσιο λειτουργεί χειρότερα τώρα) και οτι συνεπάγεταιδημοσίου καιδημοσίου πλούτου.Μην θέλουμε να αλλάξει κάτι(π.χ δημόσιο) και χρησιμοπούμε τα κλισέ του ΓΑΠ και λοιπών προδοτών γιατί παίζουμε τοπαιχνίδι τους απλά
και μια πρόταση(οχι συμβουλή)
άρχισε φίλε να διεκδικείς και ΟΧΙ μόνο να ζητάς!
και Μην μένεις μόνο να στο να δίνεις μια εξουσιοδότηση γιαόλη σου τη ζωή κάθε 4 χρόνια
ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ
...όπως οι αρχαίοι Ελληνες που θέλουμε να είμαστε περήφανοι.
υ.γ δεν έχω δουλέψει ποτέ στο δημόσιο

Ανώνυμος είπε...

Το δίλημμα για εμένα δεν είναι μέσα ή έξω από την Ευρωζώνη, δραχμή ή ευρώ. Το ζήτημα είναι ευρύτερο και συνολικότερο αφού αυτός ο δρόμος ανάπτυξης ό,τι είχε να δωσει το έδωσε και από εδώ και πέρα για να διασωθεί ο καπιταλισμός πρέπει το 90% του πληθυσμού να ζει μέσα σε πείνα χωρίς δικαιώματα, δηλ. σε φαβέλες όπως στη Βρζιλία, και τα παιδιά μας να γίνουν, με δικές μας και όχι με δικές τους αποφάσεις, οι δούλοι του 21ου αιώνα. Έστω όμως και εάν το ερώτημα σε τελική ανάλυση είναι ΥΠΟΤΑΓΗ ή ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, για εμένα η απάντηση είναι ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, διότι εάν πτωχεύσω αλλά συνεχίσω να είμαι ελεύθερος θα καταφέρω να ορθοποδήσω στο μέλλον αφού θα ορίζω μόνος μου την τύχη μου, ενώ εάν είμαι σκλάβος αυτό δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

να ειστε σιγουροι πως μπορουμε μονοι μας με την δραχμουλα μας αντισταθειτε στα κελευσματα των σειρηνων και της καταστροφολογιας μην πεσετε στην λουμπα μην ξεχνατε πως η αποδομηση του οικονομικου ιστου ξεκινησε με την εισοδο της χωρας στη ΕΕ μεχρι τοτε ημασταν σχεδον αυταρκεις προσεξτε τι θα ψηφισετε μην σκεπτεστε με την στενη προσωπικη οπτικη σας το θεμα δεν αφορα μονο το παρον αλλα και το μελλον
ποντιος

Ανώνυμος είπε...

μημπως η πολειτιακη ανωμαλια εγινε στις 28 οκτωμβρη και σημερα αποσυρθηκε το κεφαλαιο συμφωνα με την προφητεια?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;Δημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 2:41 am

Σκεπτόμενος


Κατάσταση:
Εγγραφη: Τρί Απρ 13, 2010 2:31 am
Δημοσ.: 54 ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
EINAI EYKAIΡΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.Ε, ΚΑΙ; ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ; ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ -ΟΧΙ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΙΣΩΣ- ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΜΟΥ.
ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ: ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ,(ΝΤΟΜΙΝΟ) ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΝΕ, ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ)
ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
ΦΕΥΓΟΥΝ (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ) ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΧΩΡΙΑ "ΛΑΜΟΓΙΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟYΝ 40 (ΜΗ ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ) ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, (ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ),ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.
ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ, ΕΥΚΟΛΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΜ0ΝΙ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ.ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΧΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ GADGETS ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕTaNAΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ.ΟΥΤΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ-ΑΝΕΜΟ-ΝΕΡΟ-ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ, ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΤΟ ΧΑΛΚΟ,ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΤΕΡΟ ΚΛΠ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ (ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ (ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ), ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΙΔΑΝΙΚΑ,ΓΛΩΣΣΑ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!!! ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΜΗ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;Δημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 2:41 am

Σκεπτόμενος


Κατάσταση:
Εγγραφη: Τρί Απρ 13, 2010 2:31 am
Δημοσ.: 54 ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
EINAI EYKAIΡΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΠΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ 2:10 ΚΑΙ 2:15 ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : "Σκεπτόμενος", Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΜΟΥ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ; ΑΠΑΙΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!!! ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΜΗ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ!!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΛΥΣΗ.
ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ DNA ΜΑΣ "ΦΩΝΑΖΕΙ" ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ,
-ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΥΣ (ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ) ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΚΙΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ.
-ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ . ΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΓΕΡΘΗΤΙ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ΄ΤΟΥ '40...

Ανώνυμος είπε...

O 2:22 EIMAI
ZHΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
ΕΙΝΑΙ "ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ.

Μαζεστίξ είπε...

Ήρθε η μεγάλη ώρα.

Τέρμα οι τσάμπα μαγκιές, οι υποθετικές και διαδικτυακές κρεμάλες στο Σύνταγμα, οι ψευτοτσαμπουκάδες και οι κλάψες χωρίς αντίκρυσμα.

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο ΝΑΙ ή το μεγάλο ΟΧΙ.
Απλά πράγματα.
Όποιος ψηφίσει ΝΑΙ, με γεια του με χαρά του, αλλά αν επικρατήσει το ΝΑΙ, μετά να βγάλει το σκασμό ό,τι κι αν του επιβάλλει η Ε.Ε.

Όποιςο ψηφίσει ΟΧΙ, μαγκιά του, αν επικρατήσει το ΟΧΙ, τότε αρχίζει η δουλειά. Αν πάλι δεν επικρατήσει το ΟΧΙ, του εύχαμαι να βρει την ηρεμία του και εναν περήφανο τόπο για να πάει να ζήσει, μακριά από τους Ραγιάδες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα Πασοκιξ , εσυ θα την κανεις αν νικησει το οχι? ε? γιατι δεν σας βλεπω να ξεκουμπιζεστε ευκολα... Λοιπον μην μασατε και μην απο πρσανατολιζεστε . Οσο βλακωδως και αν προσπαθησει να διατυπωσει το ερωτημα επι της ΟΥΣΙΑΣ αυτο παραμενει το εξης "ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΑΠ"? ασ πουμε οτι λεει "ευρω η οχι"? ΚΑΙ ? Τι θα κανει αν βγει ΟΧΙ? θα πει "ΟΚ παω να τυπωσω δραχμες" ? προφανως σπιτακι του θα παει , εκλογες θα γινουν και ο λαος θα επιλεξει ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. Ακομα και πιο γελοιοδως αν το θεσει πχ. "ειστε υπερ η κατα της Ευρωπης? (καντε like)". Απανταμε ΚΑΤΑ ! Τι θα κανει? θα βομβαρδισει τις βρυξελες? ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ. Θα κανουμε εκλογες μετα και θα αποφασισουμε δια τα περεταιρω . Αν σας βαλει ασαφες ερωτημα θα παρει ασαφη απαντηση την οποια ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ αν ειναι αρνητικη οπως οφειλει να ειναι ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΣ! Αν τολμησει να βαλει σαφες ερωτημα για την συμβαση τα πραγματα ειναι ακομη πιο ευκολα . ΟΧΙ το οποιο επιτρεπει και επαναδιαπραγατευση αν αυτο αποφασιστει στην συνεχεια (κατι το οποιο θα συζητηθει στις εκλογες).
Η απαντηση ειναι πανευκολη ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ , ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ . (ας διαβεβαιω οτι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ).

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρωστε , το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το πιστεψετε αλλα Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ. Την ρηξαμε. Αν καταφερει να κανει το δημοψηφισμα ο παπατζης, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, θα ειναι ακομα καλυτερα. Μεσα απο τη διαδικασια του Δημοψηφισματος θα ερθουμε πιο κοντα , θα ενωθουμε, θα συγκροτηθουμε σε πολιτικο χωρο , θα αναδειξουμε ηγεσια και θα ειμαστε ετοιμοι για τις εκλογες . Αν παμε αμεσα σε εκλογες μπορει να παγιδευτουμε στο υπαρχον κομματικο συστημα προκειμενου να ξεφορτωθουμε τον ΓΑΠ. Ο παπατζης την εχει πατησει και παει να καψει ολο το συστημα εξουσιας με τις βαλκειες του. Ηρεμειστε, στην χειροτερη παμε σε εκλογες και ξεφορτωνομαστε τον ΓΑΠ και ο αγωνας συνεχιζεται, στην καλυτερη παμε σε δημοψηφισμα και τους ξεφορτωνομαστε ολους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ . ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ . Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ .
ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

8.24
από που ξεφύτρωσες εσυ;Αντιλαμβάνεσαι τι μας λες;Οτι ετοιμάζουν να διαμελίσουν την Ελλάδα δεν σε ενδιαφέρει;Να περνάς καλά αυτό σε ενδιαφέρει;σαν δεν ντρέπεσαι λιγάκι που θα μας πεις ότι θα μας σώσει ο Σαμαράς που είναι μια από τα ίδια;πιοες είναι οι δηλώσεις του Σαμαριά για το λαό στις 28/10 ; δεν τις άκουσες;Και μας λές ότι θα μας σώσει αυτή η μουρη;

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΛΕΩ, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. ΔΕΝ εχει πραγματικη υποσταση το ερωτημα. Τα μνημονια ετσι και αλλιως δεν δουλευουνε και παμε ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ DEFAULT. Απο το ευρω θα αναγκαστουμε να βγουμε εκ των πραγματων αν δεν υπαρξει επιτυχημενη αναδιαπραγματευση. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ αποχωροντας , ας μας διωξουνε! Ουτε διαδικασιες εχουνε ουτε ομοφωνια θα υπαρξει για να το κανουν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (δεν γινονται αυτα, δεν μπορει να αφησει υπομνημα στην επομενη κυβερνηση -που δεν εχει διαπραγματευτει που δεν εχει εκ των εσω εκτιμηση των δεδομενων- να μας βγαλει απο το ευρω) . ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ το ζητημα θα εξεταστει στην ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΟΧΗ. ΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ Δ/ΣΜΑ η απαντηση ειναι "ΦΥΓΕ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΡΙΞΩ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΒΓΗΚΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ.