Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Επ... καλώς τα παιδιά της δανειακής σύμβασης... "Ούτε και με την πρώτη σύμβαση διαφωνήσαμε. Άλλωστε αυτή δεν ήρθε ποτέ στη βουλή".


Σαμαράς: Μεταβατική κυβέρνηση και εκλογές"Ούτε και με την πρώτη σύμβαση διαφωνήσαμε. Άλλωστε αυτή δεν ήρθε ποτέ στη βουλή". Δηλαδή συμφωνούν με την παραίτηση της ασυλίας της εθνικής κυριαρχίας και με την υποθήκευσης της χώρας... 
ΒΓΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
O "πατριώτης" Σαμαράς θα ψηφίσει τελικά τη δανειακη σύμβαση, όλη η φαρσοκωμωδία πέχτηκε για να οδηγηθούμε σε αυτό. Η χώρα θα δεσμευτεί και θα ξεπουληθεί με αυτή τη συμφωνία και οι εκλογές δεν θα έχουν καμία αξία. Αφιερωμένο σε όλους τους χαζοπροοδευτικούς που λέγαν ότι οι εκλογές είναι η λύση

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης (αυτή είναι διαφορετική κυβέρνηση από την «εθνικής σωτηρίας» που προτείνει...
το ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια του;), η οποία θα αναλάβει να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, θα εξασφαλίσει την 6η δόση, και στη συνέχεια θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Η πλήρης δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρει:
«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊκό Κόμμα της Ελλάδας.
Ήταν, είναι και παραμένει ο εγγυητής της Ευρωπαϊκής μας πορείας και βεβαίως της παραμονής μας στο ευρώ.
Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε την απαίτηση να ματαιωθεί το δημοψήφισμα. Και ζητάμε από τον κ. Παπανδρέου δημόσια να το αποσύρει αμέσως.
Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών έδειξαν ότι είχαμε απόλυτα δίκιο. Το δημοψήφισμα ξεκίνησε ως απόπειρα εκβιασμού του ελληνικού λαού και κατέληξε σε μοχλό αμφισβήτησης της Ελληνικής ένταξης στο ευρώ και στην Ευρώπη. Ενώ τέθηκε σε αμφισβήτηση και η έκτη δόση που ήταν ως προχθές «δεδομένη». Και βρέθηκε ξανά στον αέρα η νέα δανειακή σύμβαση που συμφωνήθηκε στην Ευρώπη στις 27 Οκτωβρίου.
Υπό το βάρος αυτών των δραματικών εξελίξεων προέκυψε ανοικτή κρίση ακυβερνησίας και η χώρα πρέπει άμεσα να επανέλθει στην ομαλότητα.
Επαναλαμβάνω αυτό που έχω, ήδη, δηλώσει δύο φορές μέχρι τώρα: Εδώ που έφτασαν τα πράγματα με την πολιτική της κυβέρνησης, η νέα δανειακή σύμβαση έχει γίνει αναπόφευκτη. Και πρέπει να διασφαλιστεί.
Προφανώς, διατηρούμε τις διαφωνίες μας με τα μέτρα πολιτικής που σήμερα εφαρμόζονται. Δεν διαφωνούμε, όμως, με τους στόχους της σύγκλισης, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, αλλά με το μίγμα της πολιτικής που μας έχει, άλλωστε, οδηγήσει μακριά από τους στόχους αυτούς.
Ζητώ το σχηματισμό προσωρινής μεταβατικής κυβέρνησης με αποκλειστική αρμοδιότητα την άμεση διεξαγωγή εκλογών. Και την επικύρωση της δανειακής σύμβασης από την παρούσα Βουλή.
Γιατί η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να πάψει να αποτελεί «εκκρεμότητα» για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Και η έκτη δόση πρέπει να ξεμπλοκάρει το ταχύτερο, ώστε οι εκλογές να γίνουν υπό συνθήκες ομαλές. Και να εκφραστεί έτσι ελεύθερα το φρόνημά του λαού μας.
Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές θα ενώσει το λαό, αλλά και τον Ελληνισμό – εντός και κι εκτός Ελλάδας – για να βγει η πατρίδα μας από την κρίση. Αυτό το εγγυώμαι προσωπικά. Και να μου έχετε εμπιστοσύνη!
Το αίτημα για άμεση διεξαγωγή εκλογών είναι αδιαπραγμάτευτο από την πλευρά μας, αλλά και από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Ο λαός πρέπει να αισθανθεί ξανά ασφαλής στον τόπο του, σταθερά μέλος της Ευρώπης και υπεύθυνος για την τύχη του.
Η Νέα Δημοκρατία είναι εγγύηση και για την ασφάλεια και για την ευρωπαϊκή μας θέση, για την παραμονή μας στο ευρώ και για την ελεύθερη έκφραση της θέλησης του ελληνικού λαού».
πηγη

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!!
ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τρέμε Καρατζαφέρη...έχεις πανάξιο αντίπαλο πια. Το νέο αστέρι της κυβίσθησης είναι εδώ!!!

Ανώνυμος είπε...

AKOMH ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ, Ο ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΩΝ 360.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΜΟΙΒΗ, ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ...ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΝΤΟΡΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΤΗΛΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ.

ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ....ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ Η ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΗΡΟΚΟΥΦΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε παιδια , απλως ο ΓΑΠ του τραγουδησε , το
ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ..
Αξιος της μοιρας του ο πολιτκα νανος αντωνακης

Παύλος Σφέτσας είπε...

"Ούτε και με την πρώτη σύμβαση διαφωνήσαμε. Άλλωστε αυτή δεν ήρθε ποτέ στη βουλή". Είπε κι αυτό στην ομιλία του. Γράφτε τα να τα θυμόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG?
συκω και φυγε απο τη ΝΔ ρε πουληταρι καμμενε, αλλιως βγαλε το σκασμο σχετικα με μπιλντερμπεργκ και μασονους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ !!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαίωσε αυτό για το οποίο ήταν όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι σίγουροι... Ο τίτλος τα λέει όλα.
Στις εκλογές που θα έρθουν και οι δύο θα πιάσουν πάτο και θα έρθει χάος. Το ξέρουν και γι αυτό δε θέλουν εκλογές.
Τα λόγια του Κοσμά του Αιτωλού γυρίζουν στ αυτιά μου αυτές τις ώρες:
"Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε..."
Και ο στολίσκος νο2 ξεκίνησε για τη Γάζα...
Ο Θεός να μας φυλάει! Δεν έχω σε κανέναν άλλον πια εμπιστοσύνη...

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνουν σε κατι παρα πολυ σημαντικο. Του Αντονι δεν του αρεσει το πρασινο χρωμα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ
ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ Μ.Μ.Ε
Η ΕΞΑΛΘΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ΑΚΟΜΑ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ
- ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο GAP.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕ;ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 1000000 ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΡΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΤΑΔΟΤΗ!!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ Ε;ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

τα πρωτόκολλα των σοφών της σιων το λένε ξεκάθαρα. εμείς κυβέρνηση εμείς και αντιπολίτευση.στην ελλάδα εφαρμόζονται κατά γράμμα.έχουν πολύ γέλιο τα σιαμαία εβροαμερικανακια όταν κοκορομαχούν.
ο επόμενος θα είναι ο σαμαράς η πρώτη του δήλωση θα είναι ότι παρέλαβε ένα χάος και είναι αναγκασμένος έτσι όπως έγινε το πράμα,να συνεχίσει το έργο του κατα συμπτωση κολλητού του και συμφοιτητή του στης λέσχες αυτοκρατόρων γιωργάκη.υπομονή κάνα 2 δεκαετίες να πεθάνουν τα τελευταία κομματόσκυλα αδέρφια κα μετά θα τους γαμήσουμε..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ
ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥΣ!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΙΜΗΜΑΤΑ ΚΛΠ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΗΣ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΘΕΝΑΡΑ!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aparadektos o sa(xla)maras... Tou ekane ntripla o GAP kai exase 1000-0... Tou pire to portofoli... Na deite pou sto telos o GAP 8a bgei kai apo panw...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στο σύνταγμα να τους γκρεμίσουμε το σάπιο τους το σύστημα, να δουν οι ξένοι τι σημαίνει οργή λαού, να πάρουν δρόμο όλα τα κοπρόσκυλα ΠΡΙΝ προλάβουν να ψηφίσουν την δανειακή σύμβαση με 180 ψήφους-αυτό το έκτρωμα- που θα μας υποδουλώσει για δεκαετίες...κουράγιο αδέλφια και δύναμη.Ενωμένοι θα πετύχουμε την ανατροπή...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑΑΕΕΕΕΕΕΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ.ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΑΣ ΣΥΦΙΛΗΖΟΥΝ.ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Τι χνέρι ήταν αυτό που έπαθε ο Σαμαράς;Στη Συγγρού λένε ότι είναι έξαλλοι με τον ποδηλάτη,με τον πρόεδρο τους να είναι έξαλλοι με την βλακώδη συμπεριφορά του.Τέλειωσε σαν κόμμα και η Ν.Δ και έρχεται και πείνα γιατί ειμαστε και κόντα στο πιστοτικό επεισόδιο

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ ?ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΠΡΩΦΗΤΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΦATE THN STHN MAPA 'ANTIMNHMONIAKOI' ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΡΕ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!!!

ΛαΟΣ ΛαΟΣ και ξανα ΛαΟΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Και να που ο βλαξ έπιασε το έξυπνο Αντωνίσιο πουλί από την μύτη!!! Έχει δίκιο ο λαός. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Σαμαράς δεν μπορούσε να κρύβεται άλλο, διότι η αφορμή που δόθηκε για να πέσει η μάσκα ήταν πολύ γερή και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!! Τις προηγούμενες φορές ήταν ψεύτικες και ο Αντώνης μπορούσε να λέει ΟΧΙ. Απόδειξη το γεγονός ότι δεν τον έριξε με εκλογές εδώ και 2 χρόνια. Επίσης, θα έπρεπε να δεχτεί το δημοψήφισμα. Τώρα και αποκαλύφθηκε, και γελοιοποιήθηκε και θα βγάλει τον ΓΑΠ ισχυρό αφού

1) Θα πάρει 151 ψήφους

2) θα ακυρώσει την συνεργασία (μεταβατικές κτλ βλακείες) διότι θα πει "Αντώνη είπες ΝΑΙ στην σύμβαση και δεν χρειάζεται συνεργασία"

3)καταρρέει η ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟικε πιθηκοπρόβατε
επειδή ο πουλημένος ηγέτης σου και ο αδωνις εχουν βαλθεί να μας πάνε στον γκρεμό μπορείς να μπείς πρώτος στο προσκλητήριο,εμείς θα στρίψουμε γι αλλού!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Ζωον 4-ποδο ποιος Αδωνης και καρατζαφερης σε στελνουν στον γρεμο βρε πανυβλακα που εχεις και δικαιωμα ψηφου κακο ψωφο ναχεις εσυ και ολοι οι υπολοιποι που μας εχεται φερει σε αυτο το χαλι και εχεται και θρασος να βγαζεται γλωσσα!
Βρε πτωμα και εγκεφαλικα νεκρε ο Γεωργιαδης φταιει που εσυ και οι ομοιοι σουν σαν χαυνοι αφησατε το φαγοποτι να κραταει καλα τοσες 10-ετιες...

Ουστ κοπροι ΑΝΑΞΙΟΙ

ΛαΟΣ ρε να φυγει η χολερα

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΥΦΕΣΗ-ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΙΜΙΤΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ανήκα στο χώρο της ΝΔ δυστυχώς, είμαι και εγώ συνυπεύθυνος με την ψήφο μου για την κατάντια της πατρίδας μου. Σήμερα διαλύθηκαν και τα τελευταία ψήγματα ελπίδας που είχα για τον Αντωνάκη. ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Αντωνάκη, κλείσε πρώτη θέση στο ελικόπτερο του GAP γιατί δεν σε βλέπω καλά.

Ανώνυμος είπε...

Μεγα Ψεμμα οτιμ ο Καρατζαφερης υποστηριζει Σημιτη!! Το 'αντιμνημονιακο', σκυλολοι μετα την κωλοτουμπα Σαμαρα τα εχει χαμενα..

παλυ θα πρεπει να ειναι καποιος ανθρωπος σοβαρος και οχι επικινδυνα σουργελα σαν τον 'αντιμνημονιακο' Καζακη που πανε να μας κανουν Αλβανια του Χοτζα!!!!!!


Ααααα και ξεχασα ολοι εσεις που μου το παιζεται ταχα πατριωτες του 'αντμνημινιου' ητε τους Ναζι (χχα της Μερκελ!!) της ΧΑ θα υποστηριξεται ητε τους εθνομηδενιστες της Αριστερας και της Ρεπουσης να μου το θυμασται!!!!!

Καρατζαφερης ο ΜΟΝΟΝΣ ΑΞΙΟΣ που υπαρχει!!

αν δεν σας αρεσει Ξυδι ηλιθιοι

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ!!!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

palegio είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΥΤΗ Η ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ.ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ Η ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ!
ΕΠΕΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ,ΕΧΑΣΕΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΤΕ!
ΗΛΙΘΙΕ! ΠΡΟΔΟΤΗ! ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΡΕ!
ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΙΞΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΑΓΑΜΜΑΤΟ!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ! ΗΘΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

SAMARA 8A PARAXWRHSEIS THN E8NIKH MAS KYRIARXIA;
8A YPOGRAPSEIS THN DANEIAKH SYMBASH;
O LAOS DE TO 8ELEI.`
EISAI PRODOTHS;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Απευθύνομαι σε όσους από εσάς νοιώθετε πατριώτες, στους "δεξιούς" τής Ν.Δ., θυμίζοντάς σας "έργα και ημέρες" τού κόμματος που τόσα χρόνια ψηφίζετε:
1) ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙΣΑ ΑΜΝΗΣΤΙΑ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ , τους οποίους, όπως και τα αμέτρητα έργα τους, στην συντριπτική σας πλειοψηφία ΑΠΟΔΕΧΕΣΘΕ!! 2) Νομιμοποίησε το Κ.Κ.Ε., κάτι που δεν έπραξε ούτε ο "Γέρος τής Δημοκρατίας" Γ. Παπανδρέου, ο οποίος προφανώς είχε τους λόγους του! 3) Καθιέρωσε ως "εθνική" εορτή το παραμυθάκι - ασύστολο ψεύδος τού "Πολυτεχνείου", στο οποίο βεβαίως κανείς από εσάς δεν πιστεύει! 4) Συνεργάσθηκε με τον γ.γ. τού ΚΚΕ (=κόμματος τού εγκλήματος και τής προδοσίας, κατά τον Γ. Παπανδρέου) Χ. Φλωράκη, γνωστό ως "Καπετάν Γιώτη", "σφαγέα τού Καρπενησίου", προκειμένου να αναρριχηθεί στην εξουσία το 1989! 5) Σε αντάλλαγμα γιά την στήριξη αυτή από το ΚΚΕ: α) Αναγνώρισε ως "εθνική αντίσταση" τα γνωστά τοις πάσι ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!! β) Μετονόμασε σε "εμφύλιο" τον πόλεμο που ο Ο.Η.Ε (Γενεύη, 23-7-1947) είχε χαρακτηρίσει ως ξενοκίνητο (Σοβιετικής εμπνεύσεως) ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ!! γ) Με γνώμονα το κομματικό και μόνο συμφέρον χορήγησε συντάξεις "αγωνιστού εθνικής αντίστασης" ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑΣ, απο το Ν.Α.Τ. και το Μ.Τ.Σ. , με αποτέλεσμα την καταστροφή τους!! 6) Ποτέ δεν παραδέχθηκε πως είναι "δεξιό" κόμμα, άν και η συντριπτική πλειοψηφία τών ψηφοφόρων της ανήκει στον χώρο τής "δεξιάς"!!
Τώρα λοιπόν που το κόμμα αυτό (μαζί με ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) έφθασε στο σημείο να συνηγορεί στο ξεπούλημα τής πατρίδος μας, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ" ΧΩΡΟ, στον οποίο, κατά επανειλλημένες δηλώσεις του, ανήκει! Κανείς άλλος δεν εκφράζει πλέον τα "πιστεύω" σας, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η! Δώστε της την δύναμη να μπεί στην Ελληνική Βουλή, ώστε να ακούγεται μέσα εκεί Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ!!
ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΕΛΕΚΥΣ

Ανώνυμος είπε...

σαμαρα αν ψηφησεις θα παρεις τα αρχιδια μου,κριμα κ πιστευα σε σενα αλλα κ συ ενας μαλακας κ μισος εισαι

Ανώνυμος είπε...

Προδοτες και τομαρια ολοι στο κοινοβουλιο η κυνοβουλιο οποως το αναφερει πιο πανω ο φιλος!Θα σηκωθουν οι πατεραδες σας και οι παπουδες σας απο τους ταφους και θα σας θαψουμε μαζι ζωντανους ελεεινοι προδοτες , κουκουλοφοροι πουλημενοι!!ΑΙΣΧΟΣ Παλιοτομαρα!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε....Greek Monk.................
Διαφωνω μαζι σου. Για να εδενες τον κ.Παγκαλο και
τον κ. Βενιζελο, ουτε τα λεφτα του μνημονιου δε θα
μας φτασουνε ρε φιλε. Μη μας ξαναβαζεις σε περιπετιες ρε μαλακα. Εχω ομως μια ιδεα, ισως να τη δεχτεις! Για απαντησε μου σε παρακαλω.
Να τους σκοτωσουμε οπως μας διδαξαν στα σχολια τοσα χρονια, αυτους τους 2 αλλα και τους αλλους
που ανεφερες. Πανω-πανω να βαλουμε την κορη του βρυκολακα με την κυρια Δα..μουνακη και αντι τα γκαζια των μπατσων, ολοι οι διαδηλωτες να τους κλανουμε μεχρι τελικης ασφυξιας.Εσυ τι λες?
Ετσι ισως ξελαφροσουμε μετα τη μεταπολιτευση.
Αν εισαι συμφωνος απαντησε μου σε παρακαλω για να μη σπαταλαω κλανιες.
Μετα τιμης
φοιτητης με διπλωματα κλανιας
γιωργος

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ )Η ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΔ ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΣΧΕΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ..... ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΈΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ......