Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αποκάλυψη: Η άθλια μεθόδευση του “δημοψηφίσματος”.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG3lBQrPLaKTnXCJB8gG1izReZ8tTzLWSqFchWB46kvdjC_WoDPKgqBQOUx0sG8BgSkBZg7iipBI_EaEsk7UcE-CWiSo8v3xT36NgMCK1K_xzQUeYf-YtrvkCi2_79Ks541FfHSmZmiF4j/s1600/gap+asxhmos.bmp
Οι φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου, θέλουν την ολοκλήρωση της καταστροφής. 
Μην τρέφετε ...

αυταπάτες. Η ερώτηση στο δημοψήφισμα είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο Ευρώ. Με πιο ευφημιστικό τρόπο. Γνώστες της ψυχολογίας οι πολιτικοί και οικονομικοί προϊστάμενοι του ΓΑΠ, είναι σίγουροι και για την απάντηση: ΟΧΙ με....
συντριπτική πλειοψηφία θα πει ο λαός.
ΟΧΙ, διότι ότι και να πρότεινε η κυβέρνηση Παπανδρέου, αυτή θα ήταν η ...
απάντηση. Και αυτοί που κινούν τα νήματα ενός πρωθυπουργού το γνωρίζουν καλά.

Αυτό ακριβώς ήταν και το σχέδιο από την αρχή. Εκδίδονται και πωλούνται τα CDS φθηνά, κολοσσιαία ποσά αρχίζουν και φεύγουν στο εξωτερικό όταν όλα ήταν ρόδινα και “λεφτά υπήρχαν”. Το σχέδιο με το ΔΝΤ είχε οργανωθεί προεκλογικά και έμενε ο τιτανικός, το Τ3 – Τ10 και τα μαϊμού στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για να την τεκμηριώσουν. Μετά την υπογραφή του επαίσχυντου μνημονίου, είχαμε γράψει δεκάδες φορές ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η πτώχευση, η επιστροφή στην δραχμή. Ώστε να θησαυρίσουν όλοι όσοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ. Όσοι πόνταραν στην χρεωκοπία, όσοι γνώριζαν και έβγαλαν πακτωλούς στο εξωτερικό, όσοι γκρέμισαν την κυβέρνηση Καραμανλή και μεθοδικά εργάστηκαν για την άνοδο του ΓΑΠ στην εξουσία…
…διότι ποιός θα τολμούσε να ποντάρει στην χρεωκοπία της Ελλάδας τον Οκτώβρη του 2009 όταν τα Spreads ήταν στις 135 μονάδες και την παραπαίουσα κυβέρνηση είχε διαδεχτεί η “πανίσχυρη” κυβέρνηση του ΓΑΠ; Μα ακριβώς μόνο αυτοί που γνώριζαν το σχέδιο του ΓΑΠ!
Δείτε τώρα ποιοί επέβαλλαν το δημοψήφισμα που στοχεύει στην κατάρρευση της χώρας και την έξοδο της από την ευρωζώνη ρίχνοντας την ευθύνη στον λαό:
George SorosΣυναντήθηκε με τον πρωθυπουργό λίγο πριν την πώληση του CDS από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Ένας άνθρωπος χωρίς καμμία περγαμηνή στην παραγωγή, την ανάπτυξη  ή την δημιουργία, συναντάται με έναν πρωθυπουργό που ευαγγελίζεται την “ανάπτυξη”.Ποιά η θέση του George Soros για την δραχμή μετά βεβαίως την υπογραφή του μνημονίου;
26/6/2011, ο Σόρος δίνει το σύνθημα για την δραχμή: Ο Σόρος και η Δραχμή.
14/08/2011: «Έχει γίνει τέτοια κακοδιαχείριση του ελληνικού προβλήματος που ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσει επί του παρόντος (η χώρα) θα ήταν μία ειρηνική έξοδος της Ελλάδας τόσο από την ΕΕ όσο και από την Ευρωζώνη» είπε ο Σόρος στις 14/08/2011, στοΓερμανικό SPIEGEL. (τονίζουμε το περιοδικό, θα δείτε παρακάτω γιατί).
30/10/2011: Λίγες στιγμές μετά το “κούρεμα”, ο Σόρος προαναγγέλει την απόφαση του ΓΑΠ για το δημοψήφισμα: Ο κ. Σόρος υποστηρίζει ότι η συμφωνία των Βρυξελλών θα διαρκέσει από “μια ημέρα μέχρι τρεις μήνες”! Εντός 48 ωρών ο ΓΑΠ τον δικαιώνει, τινάζοντας στον αέρα την συμφωνία με την χρονική διάρκεια διεξαγωγής του δημοψηφίσματος να  ταυτίζεται με την ημερομηνία “ζωής” που έδωσε ο Σόρος!
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Την σκυτάλη παίρνει ο άλλος επίσημος συζητητής του ΓΑΠ, ο κύριος Ρουμπινί. Που όλως τυχαίως οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρά φιλία. Ο κύριος Ρουμπινί λοιπόν είναι και αυτός υπέρμαχος της δραχμής (μετά μνημονίου βεβαίως…) και όμως συζητά μαζί του ο Έλληνας πρωθυπουργός! Τις μεθοδεύσεις Ρουμπινί αποκάλυψε σε ένα ιστορικό άρθρο ο Δρ. Ηλίας Καλλιώρας εδώ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ κ. ΡΟΥΜΠΙΝΙ
19/09/2011: Τελευταίο του χτύπημα; Ρουμπινί: H Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην δραχμή (!!) δηλώνει στους Financial Times!
Από κοντά και οι “φίλοι μας” οι Γερμανοί, με πρώτο βιολί το Spiegel που έφερε το σενάριο της δραχμής. 10-09-2011 Spiegel: Εξετάζεται σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη! Το άρθρο βεβαίως διαψεύσθηκε φανερώνοντας περίτρανα την σκοπιμότητα που εξυπηρετούσε, όπως και την υπερπροβολή των δηλώσεων του Σόρος.
Το Spiegel λοιπόν που παίζει δυνατά το σενάριο της δραχμής, ήταν και το μόνο διεθνές μέσο που υπερασπίστηκε την επιλογή του Παπανδρέου για το δημοψήφισμα!! Την ίδια ώρα που όλη η Ευρώπη τον διέσυρε! Μάλιστα το δημοσίευμα του Spiegel αναπαράχθηκε από τους μηχανισμούς προπαγάνδας που αποκαλύψαμε χθες εδώ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΑ ΤΑ MAILS ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ – ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ!
Τέλος έχουμε το ΔΝΤ, που επιθυμεί διακαώς την επιστροφή μας στην δραχμή, ώστε οι αξίες στην χώρα να κατρακυλίσουν και πραγματικά να καρπωθεί πολλαπλάσιες από τις εμπράγματες εγγυήσεις για τα “δάνεια” που βέβαια ουδέποτε έφτασαν στην Ελλάδα, παρά βοήθησαν τους “εκλεκτούς” να μετακυλίσουν τα ομόλογα τους πριν την καταστροφή. Δεν είναι τυχαίο ότι προ ολίγων ημερών η κυρία Ξαφά δήλωνε ότι “Η Ελλάδα έχει χρεωκοπήσει”, αλλά δεν συγκινήθηκε ούτε ένας εισαγγελέας.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτό το δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει ποτέ. Εάν θέλει ο κύριος Παπανδρέου να μας γυρίσει στην δραχμή για να θησαυρίσουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του, ας το κάνει μόνος του για να υποστεί και τις συνεπειες.Κοροϊδίες τύπου “Λεφτά υπάρχουν” και “Ο κυρίαρχος Λαός” απλώς εξοργίζουν.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε πως τα χαλκεία του δημοψηφίσματος είχαν διαβεβαιώσει τον πρωθυπουργό πως η πρόταση του θα γινόταν δεκτή με “Ενθουσιασμό”! Φαίνεται πως ο σπόρος που έχουμε ρίξει αρχίζει να ανθίζει. Υπάρχει ελπίδα μέσα από τα ερείπια. Όχι της πατρίδας, αλλά του συστήματος Παπανδρέου – νταβατζήδων που θα γκρεμίσουμε.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες ξυπνάτε,
το πυροτέχνημα του δημοψηφίσματος έσκασε με σκοπό να ανακληθεί (άυριο ή παρασκευή πρίν τον ψήφο εμπιστοσύνης) υπό τον όρο ψηφισης προυπολογισμού και μέτρων, έτσι ώστε μετά να γίνουν εκλογές, να βγει ο κ. Σαμαράς και να μας πεί ότι το Κράτος έχει συνέχεια, ότι το Κράτος θα τιμήσει την υπογραφή του και μετά θα αρχίσει το μεγάλο πανηγύρι (εκποίηση δημόσιας περιουσίας).
Ωστόσο, ο κυρίαρχος λαός θά έχει εκτονωθεί με τις εκλογές και θα φάει το πακέτο της ύφεσης της φτώχειας και άρα της προδοσίας
το τυράκι το βλέπετε... την φάκα δεν την βλέπετε....?

Ανώνυμος είπε...

δεν πρεπει ο γαπ να φυγει κρεμαλα στο αμερικανακι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ (ΚΕΡ(Δ)ΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι, 1,35, το σύστημα έχει συνέχεια (σαμαρας) και η ψηφοσ σου= λευκη επιταγη 4ετιας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ)
EINAI EYKAIΡΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΝΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΜΙΝΟ. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ,ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟYΝ 40 (ΜΗ ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ)ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΕΥΚΟΛΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΜ0ΝΙ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ.ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΧΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ GADGETS ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕTaNAΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ.ΟΥΤΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ-ΑΝΕΜΟ-ΝΕΡΟ-ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ, ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΤΟ ΧΑΛΚΟ,ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΤΕΡΟ ΚΛΠ.
ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΙΔΑΝΙΚΑ,ΓΛΩΣΣΑ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ (ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ (ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ)
ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!!! ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΜΗ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ!!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΛΥΣΗ.
ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ DNA ΜΑΣ "ΦΩΝΑΖΕΙ" ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ,
-ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΥΣ (ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ) ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΚΙΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ.
-ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ . ΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΓΕΡΘΗΤΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΩΣ ΕΔΩ ΠΙΑ ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιος σαμαρας και αρχιδια ρεεε??? και τα 5 κομματα της πορνοβουλης ειναι τα ιδια ΣΚΑΤΑ ...ολοι τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...ΕΘΝΟΧΑΦΙΕΔΕΣ...Η ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Όλα θα γίνουν όπως πρέπει.Η αναλαμπή έρχεται.Να έχουμε υπομονή και πίστη στον Χριστό και στην Παναγία και όλα θα πάνε κατ'εύχην.Μην φοβάστε για τίποτα,το ψέμα τελειώνει.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο πρακτορακι εγραψε αραγε αυτο το αρθρο...?...Αν γινει δημοψηφισμα οποιος αποφυγει να ψηφισει ειναι το ιδιο προδοτης με αυτους που ψηφιζουν ΝΑΙ. Σας καλω να σκεφτειται ποιοι ειναι αυτοι που θα απεχουν...Αυτοι που θελουν το ΝΑΙ? Οχι προφανως...Αφου λοιπον δεν μπορει να μας αλλαξει γνωμη θα μας βομβαρδισει με αρθρα που θα προμοταρουν την αποψη του μπουκοταζ του δημοψηφισματος μεσω της αποχης.ΟΛΟΙ στο δημοψηφισμα και ολοι να ριξουμε ΟΧΙ. Αδερφια οι καιροι ειναι πονηροι. Παιζονται πολλα. Μην ψαρωνετε απο τετοια αρθρα που στο μελλον θα πολλαπλασιαστουν. Απορω με την ΑΝΤΠ που ανεβασε κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ν αγορασουν λιγο χρονο για να υπογραφουν τα συμβολαια ξεπουληματος, ενω εμεις ασχολουμαστε ή με εκλογες ή με δημοψηφισματα. Μετα θα βρουν αυτοι ενα τροπο να μας γραψουν στα παλαιοτερα τους ή στα τρυφερα τους.

Εμεις παρ ολα ταυτα εχουμε καθηκον να βροντοφωναξουμε ΟΧΙ σε οτι μας ρωτησουμε και να συνεχισουμε τον αγωνα για την ανατροπη του ξεπουληματος.

Ανώνυμος είπε...

Στα όπλα αδέρφια! Ζήτω το ΕΑΜ!

The Bet Machine είπε...

Το ακούσαμε κι αυτό: Το σύστημα Γιωργάκη υποστηρικτής της δραχμής που βάλθηκε να .. γκρεμίσει το Ευρώ!
Καλά ρε σεις εκεί στο olympia.gr, για ηλίθιους μας περνάτε; Δύο χρόνια τώρα ζούμε την απομυθοποίηση του σκληρού νομίσματος, του κατεξοχήν εργαλείου αφαίμαξης των ελλειμματικών χωρών του νότου προς όφελος των πλεονασμάτων του βορρά και εσείς ακόμα παίζετε το παιχνίδι του Κώνστα και του Μπάμπη-ΔΝΤ για την δραχμή-μπαμπούλα;
Δύο χρόνια πληρώνουμε την ανυπαρξία εναλλακτικής πολιτικής βυθισμένοι σε ένα σύστημα όπου το παιχνίδι παίζεται έξω και η Ελλάδα (ακόμα κι αν υποτεθεί ότι ήθελε η ηγεσία της) δεν διαθέτει το νομισματικό εργαλείο για να αντισταθεί στις επιθέσεις των αγορών και των τοκογλύφων. Δυο χρόνια πληρώνουμε την φαντασίωση των Γιωργάκηδων ότι η Ελλάδα "θα τα καταφέρει" παρότι δεν διαθέτει καμία μέθοδο πλην του σκυψίματος της μέσης προς ΕΚΤ και ΔΝΤ για να γλύψουμε την ελεημοσύνη των δόσεων. Ο λαός πληρώνει σε σκληρό νόμισμα, τα λεφτά πάνε κατευθείαν στους γύπες (τραπεζίτες και σία) και η ανάπτυξη είναι αδύνατη γιατί η χωρα δεν μπορεί να ξεφύγει από το σπιράλ θανάτου που κρατά τις τιμές υψηλές σκοτώνοντας εξαγωγές και τουρισμό, παρότι οι μισθοί ισοπεδώνονται. Γιατί επίσης την ίδια ώρα η υπερφορολόγηση του κόσμου, των μικρομεσαίων αλλά και της κατανάλωσης έχει παγώσει τα πάντα. Έτσι μένουμε με το "σκληρό" Ευρώ αλλά δυστυχώς μάλλον μόνο με το "σκληρό" γιατί από Ευρώ δεν βρίσκουμε πια στις τσέπες μας.
Το δημοψήφισμα δεν πρόκειται να έρθει αλλά αν ερχόταν το συμφέρον του λαού είναι να απαντήσει ένα περίτρανο ΟΧΙ και να αναλάβει την ευθύνη του να αναδείξει και να υπηρετήσει την πολιτική διεξόδου της χώρας από τον ευρωπαϊκό "παράδεισο" (παλιά, έ;) που είναι πλέον εφιάλτης. Και φυσικά με μια νέα κυβέρνηση που θα κατανοεί και υποστηρίζει αυτές τις λύσεις και όχι την συνέχιση της ίδιας πολιτικής με άλλες γραβάτες.

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει δημοψήφισμα για να πούμε επιτέλους ΟΧΙ στο ευρωνταχάου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ και με μια σειρά άλλων μεταρυθμίσεων να ελέγχουμε την οικονομία μας , για να μην γίνουμε μια αποικία της γερμανικής ευρώπης

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ολοι οχι παιδια για μια καλυτερη ελλαδα ολα εκπληρωνονται με τις προφητεις των αγιων μας ολοι ενωμενοι

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες... Πιστεύεται οτι θα φτάσουμε μέχρι το δημοψήφισμα; Επίσης πιστεύετε πως ο γιωργάκης έγινε ξαφνικά δημοκράτης και θυμήθηκε την άποψη του λαου; Πιστεύεται οτι είναι σίγουρος για το ΝΑΙ γι αυτό μας το έβαλε; Τέλος πιστεύετε οτι θα λάβει υπόψην την γνώμη σας αφού ειχε πει στο παρελθόν, πως τα αποτελέσματα ενός δημοψηφίσματος είναι καθαρά σαν συμβουλή για την κυβέρνηση;
Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας....

Ανώνυμος είπε...

http://www.fileserve.com/file/byBVDAw/Anime.zip

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ Η ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;;
ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΤΕ.
ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΙΣΥΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ) ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ...
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, Ο ΚΟΜΠΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


........ΕΥΖΩΝ........

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ '40 !!!

Πρίαπος είπε...

Μέχρι σήμερα θεωρούσα τον εαυτό μου με καλή κρίση και αντίληψη των πραγμάτων ακόμα και αυτών που κρύβονταν κάτω απο την επιφάνεια.
Στο σημείο αυτό οφείλω να ομολογήσω πως έχω χάσει την μπάλα! Βλέπω να συμφωνούν μεταξύ τους φαινομενικά εχθροί και να σκοτώνονται οι φαινομενικά "σύμμαχοι". Και όλοι μαζί έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο δηλώσεων και μάλιστα βαρύγδουπων... Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα γίνουμε μάρτυρες πολύ μεγάλων πραγμάτων και μάλιστα πολύ σύντομα...

Ομολογώ οτι μάλλον η βρωμιά με έχει ξεπεράσει αν και είχα βουτήξει το μυαλό μου στα σκατά προκειμένου να αντιληφθώ την πραγματικότητα γύρω μου και να επιβιώσω προσωπικά αλλά και συλλογικά για το καλό της Πατρίδας μου.

Αν και εχθρός της μοιρολατρείας, πρέπει να ομολογήσω οτι κατόρθωσαν να με κάνουν να εναποθέσω όλες μου τις ελπίδες στο Θεό. Όχι οτι δεν πίστευα σ'Αυτόν αλλά πάντοτε έλεγα "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".
Σήμερα δεν ξέρω πραγματικά προς ποια κατεύθυνση να κουνήσω τα χέρια μου... Ελπίζω να ξεκαθαρίσει το τοπίο σύντομα

Πρίαπος

johngarfall είπε...

Γιατί να μη εκφραστεί ο λαός ; Υπάρχει ένας να απαντήσει;
Πέσαν οι μάσκες .Ολοι κόμματα από τον Καρατζαφύρερ μέχρι το ΚΚΕ λένε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, καρεκλίτσες καλοπέραση επιχορηγήσεις.Δεν λέγαμε οχι στο σάπιο πολιτικό σύστημα.;
Να λοιπόν το σύστημα επαναστατεί επειδή ο λαός θα πεί ένα βροντερό όχι στη σαπίλα και τον ζουρλομανδύα του Ευρώ.
Απόο μαλακία του ο ποδηλάτης το έβαλε θέμα το δημοψήφισμα.Δεν βολεύει τον λάό να δίωξει τον κατακτητη;ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΆΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
Βλέπετε αυτη τη χλέπα αυτή τη βρώμικια μούρη του Σαμαρά να κοντράρεται με το ΔΝΤ.;Επίσης μόλις τώρα
μετέδωσε ο 98.9 ότι την Πρασκευή στο Σύνταγμα θα είναι μαζί ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝ!!!!!!!συμφωνησαν!!!!!! Χαρείτε τους!!!!Είναι η μόνη ευκαιρία ανέλπιστη ευκαιρία για τον Ελληνικό λαό ναποτινάξει από πάνω του όλη τη βρώμα.ψ

maria είπε...

Το τελος του φιλου του Κανταφι τον κοβω ναχει.ουτε υπονομο να τρυπωσει δεν θα βρει.

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ είπε...

Τα λαμογιοπασόκια κλέβουν τα λεφτά μας με το τέλος ακινήτων στους λογαριασμούς της δ.ε.η. και έχουν το θράσος να μιλάνε για δημοψηφίσματα;

Τα λαμογιοπασόκια ξεκίνησαν να κατηγορούν πριν τις εκλογές του 2009 την ν.δ. για την «τακτοποίηση» των ημιυπαίθριων χώρων εκβιάζοντας ότι μόλις έρθουν στην κυβέρνηση θα ακυρώσουν την ρύθμιση.

Μετά ξεκίνησαν να μιλάνε για φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας μειώνοντας σταδιακά το ποσό μέχρι που αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις των λαμογιοπασόκων με την υπερφορολόγηση όλης της ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Λαού με σκοπό να κλέψουν τα λεφτά μας.

Οι αμερικανόφιλοι πασοκολαμογιοκέφτες με μεγάλη αναλγησία στέλνουν τους λογαριασμούς της δ.ε.η. βυθίζοντας τις απλές Ελληνικές οικογένειες στην θλίψη, την οργή και την απόγνωση.

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....

johngarfall είπε...

ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΔΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ.100 ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΦΤΩΧΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ. Ο Χ Ι

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμη ΟΧΙ εν έτει 2011 με αξιοπρέπεια παρά υπόδουλοι,εξευτελισμένοι και ταπεινωμένοι με αρχηγό τον ανεκδιήγητο!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ολοι στα blog δεν ζητατε τοσο καιρο δημοψηφισμα και κλαιτε?ε παρτε το..Θελω να δω σε περιπτωση που επικρατησει το οχι τι θα γινει και δεν παρουμε τα λεφτα..τοτε τι θα λετε οτι φταιει ο gap?θα επρεπε να ευχαριστουμε τους ευρωπαιους για τα λεφτα...

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. Εϊστε Νεοταξίτες. Να αλλάξετε το όνομα του blog.

Να βγάλετε τα ποστ του Καζάκη απο την ιστοσελίδα σας.

Διαβάστε εδώ:
http://unconventionalnews.eu/%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9A%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7/nai-dhmopshfisma.html
Ντροπή σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ JEFREY ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ JEFREY ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΥΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι δεν μας πήρε πάνω από ένα 24ωρο για να αντιληφθούμε τις εξελίξεις και να ξανατοποθετηθούμε σωστα ! ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ για ποιό λόγο ο ΓΑΠ φέρνει το δημοψήφισμα.... αρπάζουμε την ευκαιρία να διώξουμε όλα τα ντόπια και ξένα λαμόγια, να σταματήσουμε το ξεπούλημα της χώρας, να ξαναγίνουμε αφέντες στον τόπο και τις ζωές μας!
ΟΧΙ στα μνημόνια !
ΟΧΙ στο παλιοΕΥΡΩ τους !
ΟΧΙ στην Ευρωπαική Ένωση των τραπεζιτών !

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ;;;;;
ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ;;;;;;
ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ......!;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!!!!!! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 'ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ?' ...........ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΟΥΤΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ...................ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ .ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ .................................ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΡΙΜΠΟΣ είπε...

παιδια αυτο το αλητηριο που εγραψε αυτο το αρθρο μαζι με ολους τους υπολοιπους που θα βγαζουν ενας ενας τι κουκουλες απο εδω και περα πρεπει να τους προσεξουμε πολλη.ειναι η αλλη πλευρα τις προπαγανδας που τοσο καιρο ηταν και καλλα με το λαο προσπαθοντας να κερδισουν την εμπιστοσυνη του και τωρα που εφτασε η στιγμη να τους στειλουμε ολους στο διαολο,ειναι η ωρα που πιανουν αυτη δουλεια λεγοντας μας.οτι η επηστοφη σε εθνικο νομισμα θα ειναι η καταστροφη μας.ειναι τοσο καλλα οργανομενοι που μονο με τα ματια μας ορθανοιχτα και με την μεταξη μας ενωση θα μπορεσουμε να τους αντιμετωπισουμε.και ειναι η μεγαλητερη μας ευκαιρια αδερφια.αν οχι τωρα ποτε'Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βροντερό ΟΧΙ.Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
Τι έγινε μάγκες ξεχάσαμε;
Κοτεύουμε;
Φοβόμαστε;
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ λέει η σημαία μας.Ακούστε την!Αφήστε την να μας σκεπάσει.
Είμαι Έλληνας,είμαι ελεύθερος,δεν φοβάμαι τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα.
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα θα έχει πέσει τέτοια προπαγάνδα, τέτοια πλύση εγκεφάλου και τρομοκρατία, που στο τέλος θα γίνουν όλα όπως τα έχουν οργανώσει οι προδότες. Το ιερατείο τους είναι πανίσχυρο και το σέδιό τους πηγαίνει ρολόι. Το δικό μας φροντίσαμε να το εξολοφρεύσουμε. Ο λαός χειραγωγείται πολύ εύκολα. Μην τρέφετε αυταπάτες. Θα υποκύψουν στον εκβιασμό και θα τρέξουν όλοι να δώσουν γη και ύδωρ. Μα αλήθεια έχετε εμπιστοσύνη σε έναν λαό που ψήφιζε τριάντα χρόνια χειραγωγούμενος, αγόμενος και φερόμενος από κάθε τυχοδιώκτη πολιτικό;
Λύσεις μπορούσαν να δώσουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο φερόμενος ως πρόεδρος της δημοκρατίας. Αλλά είναι όλοι στο κόλπο.
Αρχίστε να σκέφτεστε την επόμενη μέρα. Ετοιμαστείτε για χρόνια μαύρα και πέτρινα. Τουλάχιστον κρατείστε αδούλωτο το πνεύμα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ


ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!!! ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!
ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ !!
Ξ Υ Π Ν Η Σ Α Μ Ε

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ... Ο Π Λ Α !!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ? ΠΟΙΟς ΦΤΑΙΕΙ ?? ΕΑΝ ΞΕΡΗς ΚΙ ΕΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ Ν ΑΥΤΟΚΤΩΝΗΣΗς (ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ) ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ...ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥς ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!

ΘΑ ΜΑς ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!