Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ "ΕΥΡΩ-ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ"??


ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ(ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ...
ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΓΑΛΛΟΥΣ,ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ Κ.Α.)ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΖΙ. Ο ΛΟΓΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ,ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. anti-barcode

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας ,θα ήθελα σας παρακαλώ εάν υπάρχουν τυχών φωτογραφίες από την παρουσία αυτών των ανθρώπων στην πατρίδα μας .Για ποιό λόγο θα μου πείτε...., διότι οπού το έχω αναφέρει με παίρνουν για φαντασιόπληκτη χωρίς αποδείξεις τι θες και μιλάς .Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

nai simfono ki egw fotografies

Ανώνυμος είπε...

3.59 αν σε θεωρουν φαντασιοπληκτη ας ανοιξουν λιγο τα στραβα τους οπως ανοιξα και εγω τα δικα μου και να σταματησουν να καταπινουν και να χωνευουν οτι τους πλασαρουν τα ΜΜΕ.
και δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο θεμα,αλλα για την νεα δανειακη συμβαση,τα βρωμικα κερδοσκοπικα παιχνιδια της ευρωπης εις βαρος μας και τον φοβο που μας πλασαρουν οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι καθημερινα στα ΜΜΕ σε περιπτωση εξοδου απο το ευρω.
το οτι δεν εχεις χειροπιαστες αποδειξεις για κατι δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει η οτι δεν υφισταται.αν εισαι Χριστιανη καταλαβαινεις ελπιζω τον παραλληλισμο μου.
ας το παρουν ολοι χαμπαρι πλεον,οτι η ευρωπη δεν υφισταται πλεον.δεν ειναι ουτε αγια και ουτε προκειται να αλλαξει.μπορουμε ομως εμεις να αλλαξουμε.
οσο ειμαστε στο ευρω θα ερθουν δυσκολοτερες μερες!
ολα γινονται για τα λεφτα και την εξουσια και στην συγκεκριμενη περιπτωση εις βαρος μας.
τα γραφω ολα αυτα γιατι ΠΙΣΤΕΥΩ οτι η ριζα του κακου ειναι η ευρωπη(γερμανια) για μας.

Ανώνυμος είπε...

pros apanta zoakia tou dasous. ta lefta einai hartia, kai aftoi ehoun apeira. den tous apasholoun ta kerdi, tin psihi mas theloun, gia na tin paradosoun ston afenti tous satana, opos proevlepsan kai oi megaloi profites olon ton thriskion. ksipnate!

Ανώνυμος είπε...

Στη Λαρισα που μενουν?Τους εχει δει κανεις?Η ετσι λεμε λογια του αερα?