Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ.



Η ομιλία της κυρίας Παπαρήγα θυμίζει κακόγουστο ανέκδοτο. Έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν φταίει ο ΓΑΠ για την κρίση αλλά φταίει που στηρίζει τον …καπιταλισμό!
Αυτό το ρεσιτάλ αηδίες και εξαπάτησης μπορεί να οφείλεται μόνο σε εκβιασμό ή σε διάθεση εξαφάνισης από την πολιτική ζωή.
Βρείτε κάπου να την διαβάσετε, δεν τολμάμε κάν να κάνουμε σοβαρή κριτική στο κομμουνιστικό δεκανίκι των απατεώνων. Αίσχος και ντροπή, πλήρης απογοήτευση.
Λιάνα και Παφίλη δεν την κάνετε σιγά σιγά;

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα βάζατε και την ομιλία για να κρίνει ο κόσμος μόνος του το "αίσχος και την αθλιότητα" θα ταν καλύτερα.
Για αοριστίες και ενίοτε για θεωρητικές μπούδρες μπορείτε να τους κατηγορήσετε ελεύθερα και δίκαια.
Αλλά να βγαίνει το olympia και να κατηγορεί άλλους πολιτικούς αρχηγούς για εξαπάτηση, όταν υπάρχει σήμερα το παράδειγμα του Σαμαρά που "του πεσε η μάσκα" για την αντιμνημονιακή πολιτική του, ε όχι ρε παιδιά...
Φτάνει πια με τον κομματισμό, είμαστε στο χείλος του γκρεμού...

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΥΜΠΙΑ, ΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Και με τον ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ και ΧΥΔΑΙΟ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/1713527.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤ-ΝΤΠ συνεργασία με indymedia....
Μάλιστα.....
Το indymedia δεν ειναι κακό και απο Σόρρος....?
Στον αντικομμουνισμο είναι ΚΑΛΟ.....

Ανώνυμος είπε...

9.45
Σήμερα το μόνο που δεν ενδιαφέρει τον κόσμο είναι τα κόμματα και οι ιδεολογίες και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι όλο το πολιτικό προσωπικό των κομμάτων είναι σάπιο απο τοΚΚΕ μέχρι το ΛΑΟΣ όλοι στο ίδιο τσουβάλι στην συνείδηση του λαού είναι όλα ξοφλημένα χρεοκοπημένα.Εγώ δεν τα βάζω με τους αγνούς αγωνιστές οπαδούς του ΚΚΕ και τιμώ την ιστορία αυτου του κόμματος αλλά με την καρεκλοκολημμένη ηγεσια του που το κατάντησε δεκανίκι του συστήματος
Βρε παιδιά λίγη κατανόηση για την Αλέκα και τους άλλους τυρανόσαυρους του Περισσού.Πατε τώρα εσείς οι άσχετοι από τα BLOGS να της χαλάσετε το ώραίο μικρό της μαγαζάκι που τα βολευει έτσι κι αλλοιώς με όλους που παίρνει και ώραίες κρατικές εποχορηγήσεις που τα βρίσκει και με τους Ματατζήδες στις συγκεντρώσεις και τις ωραίες περατζάδες που μετά το ειρηνικό τέλος τους καταλήγουν κατα Μοναστηράκι μεριά στου Θανάση και στου Μπα'ι'ραχτάρη.Εσείς λοιπόν τι θέλετε και την ενοχλείτε;

Ανώνυμος είπε...

10:01 μ.μ. μη λες μαλακίες. Τι δουλειά έχει το blog με το σχόλιό μου; Και ποιό κομμουνισμό; του ΚΚΕ; ΧΑ,ΧΑ

9:52 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικα αυτο καταλαβες απο την ομιλια της Παπαρηγα στην βουλη πρεπει να εισαι κρεττινος ...
πραγμα που δεν πιστευω οτι συμβαινει απλα εισαι ακομα ενας αντικομμουνιστης μαλακας που λεει τις μαλακιες του υπακουοντας στον νομο του Γκαιμπελς ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 10:25.
Στην τελική γιατί δεν βάζετε την ομιλία της ????
Γιατί την άκουσα και μου φάνηκε πολύ σωστή.
Δεν την άκουσα όλη.
Για να δούμε τι λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ και τι καταλαβαίνει ο καθένας.....

Ανώνυμος είπε...

Θα το ξαναπω αλλη μια και τελευταια φορα,ειδικα στους νεους που δεν γνωριζουν και τοσο καλα.Ανεκαθεν σε αυτην την χωρα οταν η αριστερα αρχιζε να παιρνει μια καποια δυναμη τοτε παντα βγαιναν αυτοι οι μυστηριοι τυποι του χαρτζιλικιου κρινοντας και κατακρινοντας τις κινησεις των αριστερων.Ολοκληρη χουντα εγινε για τον λογο αυτο η μηπως ξεχασαμε τι υπογραψε ο Αντρεας Παπανδρεου με τα αμερικανακια 7 χρονια κι'ολας πριν γινει πρωθυπουργος? Και μια απο τα ιδια τωρα απο τα θεωρουμενα δημοκρατικα μπλογκς.Το μονο ευχαριστο απο ολα αυτα ομως μεσα σε αυτην την τραγικη κατασταση που μας εχουν κανει και ζουμε ειναι οτι σου φερνουν μια ευθημια και ξεχνας λιγο τα προβληματα χαμογελοντας.

Ανώνυμος είπε...

βίντεο υπάρχει ,έλεος με τον αντικομμουνισμό και την Καρατζαφερολατρεία στο αντι-νέα τάξη

Ανώνυμος είπε...

αν πρόκειτε γι'αυτό το βίντεο..

http://www.youtube.com/watch?v=9aVEaHtjLG4


ΟΚ. τι να κάνουμε.. να της δώσουμε βραβείο
που προσπαθεί να κερδίσει εκλογές ;;

Τόσο καιρό τι κάνει ;;
κ το ΚΚΕ και όλοι ; Καμμένοι Αναμμένοι κλπ.
για όλους μιλώ.. δεν κράζω μόνο κκε.

Κι αυτή όπως ο καραμανλής στον λαό
εστραφει.. δλδ. ;; περιμένουν εμάς να τους
σώσουμε ;; Εμείς περιμένουμε απο αυτούς γι'αυτό
τους ψηφίσαμε.. αυτοί εμας ; τι γίνεται ..
φαρσοκωμωδία ;; μιλημένα ξηγημένα πράματα ;;
Έγιναν χαζοί όλοι ξαφνικά δεν καταλαβαίνουν ;;


ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ !

ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΕΙΡΗΜΕΝΑ ...

Ανώνυμος είπε...

από το ολυμπία είναι το άρθρο,
εκεί στο ολυμπία τι κάνουν τα γαλάζια παιδιά ;(σας έχουν καταλάβει και οι γιαγιαδες)
μεγάλη ρόμπα σήμερα ο Αντωνάκης σας,οι μάσκες έπεσαν

Ανώνυμος είπε...

Οι μασκες επεσαν το άλογο ειναι κουτσο δεν ειναι για αγώνα δεν βγαζετε απο την ναφθαλίνη την παρακαταθήκη μπας και σταματησετε να κάνετε παπαριές.


Η παπαρήγα ηταν αρκετα καλή σημερα χωρις περιστροφές ήταν καλή.

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι βλέπετε και εκεί στο olympia και οι άλλοι εγκάθετοι της ασφάλειας (indymedia), όταν ο κόσμος παρακολουθεί από κοντά τα γεγονότα έχει δικά του κριτήρια και δεν πιάνεται ...Κώτσος να πιστεύει τις κατευθυνόμενες παπάρες σας. Καταλαβαίνω βέβαια ότι μετά τον άγριο πούλημα που σας έκανε η ΝΔ-Σαμαράς Α.Ε. σήμερα με την υπογραφή της δανειακής σύμβασης που μέχρι χθες κατήγγειλε και δήλωνε ότι θα καταψήφιζε έχετε μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν μπορείτε να ταίσετε άλλα κουτόχορτο τους νεοδημοκράτες και περάσατε στον αποπροσανατολισμό. Δεν πειράζει όμως, δευτεράντζες ήσασταν και πριν για τις βρωμοδουλειές σας είχαν.

Ανώνυμος είπε...

Κόμματα = κομμάτια. Κατακερματίστηκε όλη η κοινωνία, ο Ελληνικός Λαός με τα κόμματα και τις ιδεολογίες του κώλου. Κομμουνισμός - φασισμός-Ναζισμός οι δύο διαφορετικές όψεις του ΙΔΙΟΥ νομίσματος. Πετάξτε κόμματα και ιδεολογίες στα σκουπίδια, αλλιώς θα μείνουμε για πάντα σκλαβωμένοι διανοητικά και κατ΄ επέκταση και κυριολεκτικά. Όλες οι προβοκάτσιες γίνονται μία από τους χρυσαυγίτες μία από τους Παμίτες και μονίμως ο λαός στην μέση. Έχουμε καταντήσει να ταξινομούμε τους ανθρώπους μόνο ώς φασίστες-εθνικιστές ή αριστερούς-κομμουνιστές, ΕΛΕΟΣ επιτέλους, κανένας Έλληνας υπάρχει; Άριστο το έργο του παγκόσμιου Σιωνισμού μας έχει βάλει και σκοτωνώμαστε σαν ζώα (διαίρει και βασίλευε). Πότε θα τους στείλουμε στον διάολο όλους και θα βγάλουμε κάποιον που να μην τον ξέρει ούτε η μάνα του; Μονίμως θα θέλουμε να είμαστε είτε με την "Δύση" είτε με την "Ανατολή"; Δεν έχουμε καταλάβει ότι εδώ είναι το κέντρο του κόσμου; Αποδεικνύεται κάθε μέρα. Όλος ο πλανήτης ασχολείται μαζί μας και όχι λόγω των έντεχνων μαλακιών του ΓΑΠ. Τρέμει το φιλοκάρδι τους μην φύγουμε από το μαντρί και εμείς εδώ μαλακιζόμαστε με τα κόμματα-κομμάτια-συντρίμια του σάπιου πολιτικού μας συστήματος. Ευτυχώς που πήρε πίσω το δημοψήφισμα, ΝΑΙ θα ψηφίζαμε σαν μαλάκες που είμαστε, από τον τρόμο μην μας κάνουν ντά και μας βγάλουν από την ΕΟΚ τρομάρα μας.

Ένας ΣΚΕΤΟΣ Έλληνας

STYLIANOS είπε...

ΑΡΕΣ- ΜΑΡΕΣ- ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ,ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΚΑΠΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ -ΑΝΩ-ΚΑΤΩ- ΑΡΙΣΤΕΡΑ -ΔΕΞΙΑ- ΠΛΑΓΙΑ -ΟΠΙΣΘΙΑ Η ΝΟΤΙΑ Η ΒΟΡΕΙΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Η ΔΥΤΙΚΑ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ;.....ΠΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε κομπλεξικοί, τι στραβό είπε η Παπαρήγα ?????
Σας χαλάει που λέει ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ η δανειακή σύμβαση (υποτέλειας) ????
Οτι δεν έχει νομιμότητα η βουλή για κάτι τέτοιο ????
Σας χαλάει που λέει για ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ και ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ??????

Κράζετε την Παπαρήγα, για να κρύψετε την ξεφτίλα του "πατριώτη" Σαμαρά ??????
"Πρέπει να ψφιστεί η δανειακή σύμβαση"¨για να πάρουμε την 6η δόση.....

Video 1:
http://www.youtube.com/watch?v=Y5HMEDReu9o
Video 2:
http://www.youtube.com/watch?v=9aVEaHtjLG4