Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" Ο...ΥΠΕΡΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!



Επιτέλους, έπεσαν οι διαχωριστικές γραμμές δεξιάς κι αριστεράς: Όλοι μάχονται για την...κουτάλα!


Αφιερωμένο εξαιρετικά στα.... κοπρόσκυλα του Καρατζαφέρη (δεν εννοούμε τους απλούς ψηφοφόρους, αλλά κάτι χαρτζηλικωμένα παιδάκια, ξέρουν αυτοί...):

"Ο επιθανάτιος ρόγχος της Κυβέρνησης σε συνδυασμό με την απροσμέτρητη μεγαλομανία και ανικανότητα των ηγετών της μας οδηγεί εδώ και δυόμιση χρόνια προς το απόλυτο χάος.

Παίζουν με τις αντοχές του λαού μας και χρησιμοποιούν τους θεσμούς αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Το νέο εύρημα του Δημοψηφίσματος είναι εντελώς υποκριτικό, αφού η Κυβέρνηση έχει πάρει ως τώρα άπειρες σοβαρότατες αποφάσεις και έχει υπογράψει συμφωνίες με τις οποίες έχει δεσμεύσει ασφυκτικά τον ελληνικό λαό και έχει υποθηκεύσει το μέλλον του, χωρίς ποτέ να τον ρωτήσει για τίποτα.

Μας ρώτησε όταν μας οδήγησε στο ΔΝΤ; Ή όταν υπέγραφε την πρώτη δανειοληπτική σύμβαση; Τώρα που μας έδεσε χειροπόδαρα, τώρα θυμήθηκε το Δημοψήφισμα;

Όμως είναι γνωστό, ότι το Δημοψήφισμα είναι τρόπος δημοκρατικής έκφρασης της θέλησης του Λαού, όταν αυτός είναι ελεύθερος να αποφασίσει και όχι όταν τον έχουν φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων και κάτω από συνθήκες εκβιασμού.

Τώρα που ο ελληνικός λαός είναι κυριολεκτικά παγιδευμένος εξ αιτίας της Κυβέρνησης και με τις δικές της υπογραφές, έρχονται να θέσουν υποκριτικά το ερώτημα αν συναινούμε στην τελευταία μόνο συμφωνία που υπέγραψαν τις μέρες αυτές, προσπαθώντας πονηρά να νομιμοποιήσουν αναδρομικά ό,τι αντισυνταγματικό έχουν κάνει ως τώρα και εκβιάζοντάς μας ότι αν δεν συναινέσουμε, θα χάσουμε ό,τι έχουμε, ακόμα και μισθούς και συντάξεις.

ΟΧΙ λοιπόν στο δημοψήφισμα. Όσο για μας, έντονη προσπάθεια για τη δημιουργία του Πανεθνικού Παλλαϊκού Μετώπου Σωτηρίας".

Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
 
Αγαπητέ Μίκη, σε εκτιμούμε πολύ ως μουσικοσυνθέτη. Και συμφωνούμε ως προς το γεγονός πως ο Γιωργάκης ούτε ξαφνικά θυμήθηκε τον λαό, ούτε βέβαια αθωώνεται για τις προηγούμενες εγκληματικές αποφάσεις του!

Όμως, πρέπει ΝΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ;

Τώρα που έχουμε την ευκαιρία να πούμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ στους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους;

Τώρα που μπορούμε να αποτρέψουμε την παραχώρηση της ΕΘνικής μας Κυριαρχίας στους...Ράιχενμπαχ;

Εσείς μας ζητάτε να κάτσουμε στ'αυγά μας, για "να μην χάσουμε μισθούς και συντάξεις";;;

ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!

Κρίμα! Όπως και η "εργατολαική αγωνίστρια" Παπαρήγα, έτσι κι εσείς συμμαχήσατε με τον Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη και ολόκληρο το μιντιακό κατεστημένο των τουρκοκάναλων, που προκειμένου να μη χάσουν τα ΑΜΑΡΤΩΛΑ κεκτημένα τους δεν θέλουν να βάλουν τον λαό να αποφασίσει!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ: Φρόντισε λοιπόν να είσαι στη "σωστή" μεριά, γιατί είναι γνωστή η μοίρα των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και των υπαλλήλων τους!

Υ.Γ. Συγχαίρουμε τον μέγιστο Τζέφρυ για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ που έκανε σε όλους τους "αγωνισταράδες", "επαναστατηταράδες" "εεε οοο πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από 'δώ", "αμεσοδημοκράτες", "Γουδάδες" και άλλους που μας παραμύθιαζαν τόσο καιρό!

Ευχαριστούμε χαζο-Γιωργάκη ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ! Εσύ είσαι ξεφτίλας και προδότης, αλλά πλέον οι

πηγή 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος θελει να πεθανει με μια καμερα να τον τραβαει. Εχει μεγαλη λοξα με την διασημοτητα.

Ανώνυμος είπε...

PROS ANTI-NEA TΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Θα μπορουσατε να μου πειτε ποιος σχολιασε την δηλωση του Μικη Θεοδωρακη? Αν προερχεται δηλαδη αυτος ο σχολιασμος απο εσας? Ευχαριστω πολυ!

Ανώνυμος είπε...

ο Τσιπρας ηταν ο μονος που σηλωσε το γαντι!!!

Ανώνυμος είπε...

sa de ntreposaste merikoi, reeeee tetoies wres prodotes oloi pou xanete th karekla sas kai tremete!! aei sisxtir pia.
parte to apofash twra h argotera PASOK POTE XANA

Ανώνυμος είπε...

4.23
Αγαπητέ φίλε τα GREEKLISH απαγορεύονται.Ελληνες είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

4.41
Γιατι; θίχτηκες ;Αφου ειναι ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΣ ο Μίκης η μήπως δεν είναι;Πεσαν οι μάσκες. Οσοι αρνουνται με τον ενα η αλλο τρόπο στον κυρίαρχο Ελληνικό λαό να εκφραστεί μεσω δημοψηφίσματος που είναι αμεσο μετρο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ακόμη και αν αυτός είναι ο Μίκης εμείς τον λέμε ΓΕΡΝΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΑΥΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 4;14

Θες να γελάσεις πολύ;; Το συγκεκριμένο άρθρο το πήρε η αντπ απο το ... περίμενε....
περίμενε... κάθησες;; Απο το Hellas Orthodoxy... Δλδ απο το το ποιό ΝΔ μπλόγκ στο διαδίκτυο... Γι'αυτό και δεν βλέπεις τίποτα για Αντωνάκη... Βέβαια ξεχνάει ο Δημητράκης (ο φλουφλης σχολιαστής του ΗΟ .. και λέω φλούφλης γιατί τον έχω δεί .. μισή σφαλιάρα άνθρωπος είναι ) οτι και ο Αντωνάκης είπε όχι..
Για εμένα που το ευρώ μου δίνει αναγούλα το δημοψήφισμα έπρεπε να γίνει για την ένταξη στο Ευρώ.. Μπας και γινόταν τίποτα.. Το να πεις τώρα ή Ευρώ ή δραχμή είναι το λιγότερο εκβιασμός και ψέμα.. Και βέβαια ο μόνος τρόπος για να μας πετάξουν απο το Ευρώ μιας και δεν υπάρχει νόμος παρα μονο αν το ζητήσουμε εμείς.. Αν θέλουμε , πρέπει να το αποφασίσουμε .. να παρουμε τα μέτρα μας.. Και σιγά σιγά να την κάνουμε με ελαφρά... Καμία σχέση με τις άρες μάρες κουκουνάρες του καζάκη βέβαια... Να ξέρουμε και τι λέμε..

Φιλικά

Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

5.40
Οταν λές για τον Καζάκη άρες μάρες κουκουνάρες να το δικαιολογείς γιατί οΚαζάκης είναι ο μόνος που εξηγεί πως μοπεί να γίνει αναίμακτη μετάβαση με μοχλό τον ίδιο τον λαό
δεσ στο http://www.youtube.com/watch?v=3gnhkgIZP0g δες τι ακριβώς προτείνει μέσα από επιστημονικά δεδόμενα.Ερχεσαι μήπως; λέω μήπως; εκ των καρεκλοκολημμένων του Περισσού λεω μήπως ;οι οποίοι και αυτοί είπαν όχι στο δημοψήφισμα και μας λες ως κοινός συκοφάντης ότι ο Καζάκης λέει αρες μάρες κουκουνάρες.Εχεις εσύ μιγκάλο μυαλό να μας υποδείξεις κάποιες άλλες καλλίτερες απόψεις..Α να χαθείς παρία ε παρία.

Ανώνυμος είπε...

Αφού η νέα κυβέρνηση που θα μας "σώσει", θα δεσμευτεί να εφαρμόσει αυτή τη σύμβαση που διαπραγματεύτηκε ο Παπανδρέου, ΓΙΑΤΙ κάνουν νέα κυβέρνηση ;
Δεν πέρασε από το μυαλό κανενός ; Δεν είδε κανείς ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί προστατεύουν την πορεία που ακολουθούσε ως τώρα ο Παπανδρέου ;
Πόσοι από εσάς είδατε ότι το κεντρικό σύνθημα που ένωσε τους πάντες ήταν ΟΧΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ (ευρωπαϊκή ένωση) ;
Αυτά από μπρος από την κουρτίνα.
Από πίσω ουδέν νεότερο.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΝΘΗ ΧΟΥΝΤΑ !

γιαννης είπε...

ποιος ηλιθιος εγραψε αυτο το ανυποστατο σχολιο που εβγαλε και συμπερασμα οτι μας λεει αν κατσουμε σπιτια μας? δεν καταλαβαινετε οτι ειναι παγιδα το δημψηφισμα? φυσικα και ισχυουν στο 100% αυτα που λεει ο μικης. νομιζετε οτι ειναι αγαθομουνιδες και ξαφνικα τωρα τους επιασε η ευαισθησια? τοσο μα τοσο ηλιθιοι ειστε και ο παπαρας που εγραψε το σχολιο. πρεπει να τους προλαβουμε στη στροφη!!! στη στροφη της αλλαγης! οτι και να ψηφισουμε ειναι εις βαρος μας. ειναι παγιδα! μπορουμε με αγωνα να παρουμε τη ζωη στα χερι μας!!!

Κωνσταντινος είπε...

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σχετικα στο ποιος εκανε αυτο το σχολιο για το προσωπο του Μικη Θεοδορακη,γιατι αν ηταν απο αυτο το μπλογκ θα ηταν και η τελευταια φορα που θα το διαβαζα,αλλα και παλι η αναρτιση του απο εσας δεν ειναι και οτι καλυτερο πιστευω.Αν και δεν ειμαι κουμουνιστης θα ελεγα σε αυτους που μιλανε με αυτον τον τροπο για τον Μικη θα τους συμβουλευα πριν ακομα πουν οτιδηποτε και οταν το συλλαβουνε και μονο σαν σκεψη να πανε σε κανενα μοναστιρι Θιβετ να κατσουνε 2 χρονια μπας και καθαριση λιγο ο πνευματικος και ψυχικος τους κοσμος και πριν αρχισουν να προφερουνε το πρωτο γραμμα του ονοματος του να κατσουνε και λιγες ακομα μερες σε μια μπανιερα γεματη με οινοπνευμα μπας και καθαριση και ο σωματικος....Γνωριζουμε πιστευω λιγο ως πολυ ολοι τους προβοκατορες και το χαρτζιλικι που ωγαζουνε για να τα γραφουν αυτα....Σχετικα με το θεμα τωρα φυσικα και ολοι οι ελληνες θα ψηφησουμε ΟΧΙ στο δημοψηφισμα που θα γινει αλλα αυτη η αναγγελια του παπα...ρα σιγουρα αυτη την στιγμη κρυβει πολλα...Μηπως μετα απο 2 ολοκληρα χρονια (ξυπνηστε) θα επρεπε να αρχισουμε να το κανουμε πραξη??????

Υστερογραφο΄ στον 4΄41 εισαι για πολλες σφαλιαρες....

Ανώνυμος είπε...

Το σοκ και δέος είναι πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία εδώ και χρόνια .Αυτός που υφίσταται την συγκεκριμένη κατάσταση χάνει το πλαίσιο αναφοράς του , δεν έχει εμπιστοσύνη σε πράγματα που θεωρούνται δεδομένα και κάθε κοινωνική αξία πχ (εργασία , ασφάλεια ,κοινωνική συνοχή ,σύνταξη , οικογενειακό προγραμματισμό ,εμπιστοσύνη σε πρόσωπα ,δημοσιογράφους ,πολιτικούς )Για να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση θα πρέπει να γαντζωθεί από κάτι σίγουρο και σταθερό .Από αξίες και πράγματα που δεν καταρρέουν δεν συνθλίβονται δεν πουλιούνται . Αυτό λέγεται πλαίσιο αναφοράς και μια και μιλάμε για την πατρίδα θα πρέπει να δούμε πιει μπορούν να είναι μέσα σε αυτό .
Αυτός που έγραψε το σχολειό η ανίδεος είναι η προδότης κατευθυνόμενος από τα ιδία κέντρα που προκαλούν το σοκ και δέος .Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένα πλαίσιο αναφοράς από μόνος του όχι επειδή η μουσική του ήταν και είναι η πεμπτουσία της ελληνικής αλλά και κάθε δικαίας επανάστασης ανά των κόσμο. Αλλά επειδή είναι ζωντανή αποδείξει της αντίστασης της κατοχής της χούντας , και τώρα της οικονομικής χούντας αλλά κυρίως αντιτίθεται στα 84 του χρόνια στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων με ονόματα .(Ιδρυτική διακήρυξη κίνησης ανεξάρτητων πολιτών 1/12/10)
Θα πρότεινα να διαβάσεις το ΧΡΕΟΣ από της επιστημονικές εκδώσεις Κρήτης όπου αναλύει την δράση του 1967-1976 αλλά και το μουσικό του έργο . Για να καταλάβει κανείς της συνθήκες της εποχής που γραφτήκαν αυτή οι υμνεί στην δημοκρατία , αλλά και την ελευθερία ανά των κόσμο . Δεν είναι τυχαίο ότι ο εθνικός ύμνος των Παλαιστίνιων είναι γερμένος από των Μίκη , ότι ο Σεφέρης παραλάμβανε το ΝΟΜΠΕΛ λογοτεχνίας κάτω από τους ήχους ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΙΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ , ότι η συμφωνία μεταξύ παλαιστίνιων και ισραηλινών το 1994 Έγινε κάτω από τους ήχους του ΜΙΧΑΟΥΖΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ σεβαστο το εργο και αναγνωρισιμο...αυτο ομως δεν σημαινει οτι και αυτος ακομα δεν μπορει να κανει η να δει καποια πραγματα λαθος...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 6:13

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την δημοκρατία και δικαίωμα του πολίτη να εκφράζει την γνώμη του σας προτείνω να μαζεψετε τα μπογαλάκια σας και να πάτε στην κίνα ή στην αμερική.. Εδώ είναι Ελλάδα.. Όσο για της άρες μάρες κουκουνάρες του καζάκη.. Κάντε μία έτσι στο youtube θα βρείτε πληθώρα συνεντεύξεων απο καθηγητές και επιστήμονες που απαντάνε στο αν πρέπει να κάνουμε μία έτσι και να φύγουμε απο το Ευρώ.. Το οποίο προσωπικά το βρίσκω αηδιαστικό.. Δεν σας κακίζω διοτι απο το απόσπασμα που μου δώσατε ως λόγο για την δικιά σας γνώμη μπορώ να καταλάβω ότι ίσως είστε άνθρωπος με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης ή απλά ακούτε ότι θέλετε και σας βολεύει χωρίς να κάνετε ερωτήσεις.. Όσο για το ποιό κόμμα στηρίζω.. Όχι ότι σας πέφτει λόγος αλλά δεν το έχω κρυψει ποτέ..

Ελευθερ.ο.ς
Περήφαν.ο.ς
Λα.ο.ς

Φιλικά

Α.Μ.