Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Πάνε για πραξικοπηματικές κρίσεις στις Ε.Δ. - Ν.Δ.: "Μην τολμήσετε"


Mέσα σε μία πρωτοφανή πολιτική αναταραχή η κυβέρνηση υπονομεύει την ασφάλεια της χώρας και θέλει να κάνει ΚΥΣΕΑ σήμερα για να αποστρατεύσει ΟΛΟΥΣ του Αρχηγούς και να βάλει φιλοκυβερνητικούς αξιωματικούς Αρχηγούς στις Ένοπλες Δυνάμεις εν μέσωκρίσιμης κατάστασης για το Έθνος...

καταδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πόσο επικίνδυνη είναι.
Όπως έγραψε πρώτο από το πρωί το defencenet.gr η κυβέρνηση για να ελέγξει τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες θεωρεί "αντικυβερνητικές" (έφτασε στο σημαίο σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να ζητήσει ... νομιμοφροσύνη από τις Ένοπλες Δυνάμεις, στην προσπάθειά του να φτιάξει κλίμα έκτακτων κρίσεων), προχωρά σε κρίσεις εντός της ημέρας.
Ακούγονται διάφορας ονόματα (Μιχάλης Κωσταράκος ,νυν διοικητής Γ΄ΣΣ για νέο Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Ζαζιάς, νυν διοικητής Δ΄ΣΣ, για νέος Α/ΓΕΣ, Αντώνης Τσαντιράκης ,αρχηγός ΑΤΑ για Α/ΓΕΑ και Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, νυν διοικητής ΔΔΜΝ για Α/ΓΕΝ).
Επίσης συμπαρασύρονται και αποστρατεύονται δεκάδες στρατηγοί και ναύαρχοι εκ των οποίων ορισμένοι φέρονταν να ανήκουν στη κυβερνητική παράταξηΤο "μαχαίρι" μπαίνει πολύ βαθιά στην επετηρίδα προκειμένου να βρούν αξιωματικούς πειθαρχικούς στο Μνημόνιο!
Η κίνηση είναι τουλάχιστον πραξικοπηματική (έκτακτες κρίσεις της ηγεσίας ενώ η κυβέρνηση έχει ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και οι βουλευτές της παραιτούνται ο ένας μετά τον αλλο είναι απλά εκτροπή) και η Νέα Δημοκρατία έχει προειδοποιήσει παρασκηνιακά την κυβέρνηση να μην τολμήσει να κάνει κρίσεις τώρα.
Σε λίγο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Tήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΕΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ """ΣΩΤΗΡΙΑ""" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ;;;
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

5.17
Όλα παίζονται ας είμαστε προσεκτικοί και ψυλιασμένοι.

free mind είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο βρυκόλακας της εξουσίας δεν δρα ποτέ συναισθηματικά γιατί συναισθήματα δεν διαθέτει.
Επειδή πρόκειται για ψυχρό εκτελεστή που δρά ,όπως οι ομαίματοι του Εβραίοι,μεθοδικά και σε βάθος χρόνου στήνοντας αριστοτεχνικά παγίδα,την οποία αντιλαμβάνεται το θύμα μόνο όταν έχει πέσει μέσα σε αυτήν,θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και επιφυλακτικοί και να μην παρασυρθούμε .
Ακόμη να έχουμε υπόψιν μας πως ότι κι αν επεξεργάζεται δεν είναι για το καλό μας.

Ανώνυμος είπε...

Παμε για μαιμου θερμο επεισοδιο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 6.44 μ.μ. Πιστεύω επίσης, οτι οι στρατιωτικοί που θέλει να ξεφορτωθεί μάλλον ετοίμαζαν κάτι και προδώθηκαν απο μέσα, όπως συνήθως. Ετοίμαζαν κάτι όχι σαν χούντα, δεν νομίζω, αλλά ίσως για να βοηθήσουν τον λαό να ξεφορτωθεί όλους αυτούς τους απίστευτα προδότες και δωσίλογους.