Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δημοψήφισμα με το 60% να λέει όχι στη νέα συμφωνία της Ε.Ε


Το Reuters επισημαίνει την πτώση της δημοτικότητας της κυβέρνησηςς Σε τηλεγράφημά του το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων, Reuters, κάνει αναφορά στην εξαγγελία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση καθώς και για την ψήφο εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση. Μάλιστα, παραθέτει τη δήλωση του Γ. Παπανδρέου, που τόνισε...
«εμπιστευόμαστε τους πολίτες, πιστεύουμε στην κρίση τους, πιστεύουμε στις αποφάσεις τους». Ωστόσο, το Reuters επισημαίνει ότι σχεδόν το 60% των Ελλήνων αντιτίθενται στη νέα δανειακή σύμβαση, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε το περασμένο Σάββατο. Παράλληλα, σχολιάζει πως τα συνεχιζόμενα μέτρα λιτότητας, που έχει λάβει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως μέρος των δανειακών συμβάσεων, έχουν οδηγήσει σε πτώση της δημοτικότητας του κυβερνώντος κόμματος. newsbeast.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EINAI EYKAIΡΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ, ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΝΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΜΙΝΟ. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ , ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΧΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ GADGETS ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕ*******ΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ.
ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ.
ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ DNA ΜΑΣ "ΦΩΝΑΖΕΙ" ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ,
-ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΥΣ (ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ) ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΚΙΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ.
-ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ . ΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΓΕΡΘΗΤΙ!

Ανώνυμος είπε...

ade rikste ton ton pousth na telionoume!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Ε.Ε.
ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΌ ΤΑ CDS.

1 Νοεμβρίου 2011 5:15 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Να το πούμε Εμπρός της γης οι κολασμένοι.Να μη τους αφήσουν να παίξουν στη πλάτη μας.Ο κυρίαρχος λαός ξεπερνάει ταδιέξοδα.Μην αφήσουμε να διαμελίσουν την όμορφη Πατρίδα μας γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους και μεις να γίνουμε μετανάστες στον τόπο μας Να μη το επιτρέψουμε. Θα το χοντρύνουν το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.