Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ CIA ΜΕΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK


Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook…δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ’ότι οι ίδιοι περίμεναν.....
Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία «The Overlord» (Ο Επικυρίαρχος). Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής
στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:


«Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά εκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό. Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA».
Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: «400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία…»
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην ανακάλυψε αυτό το καθυστερημένο εβραιόπουλο το φέισμπουκ

απλά οι εκλεκτοί του σατανά περνούν το μύνημα ότι οι μαλάκες τους είναι πανέξυπνοι

Ανώνυμος είπε...

How do we know this photo is not a Photoshop work?

CIA agents and other have shares in FB is known but HOW DO WE KNOW THIS PICTURE IS ORIGINAL NON EDITED?

Ανώνυμος είπε...

άντε γαμήσου ρε με τις ερωτήσεις σου ΜΑΛΑΚΑ

απαντήσεις θέλουμε

Ανώνυμος είπε...

COME MY FRIEND IS LIKE THE GUNS OF MASS DISTRUCTION IN IRAQ. FIRST THERE ARE EXISTS AND THEN THEY ARE NOT EXISTS, AMERICAN PEOPLE WILL BE FREE FROM YOUR BOSSES(ROCKFY<ROTHY). YOUR LAST FREE PRESIDENT FROM USA WAS KENNENTY. MY LOVE TO FREE PEOPLE IN USA, THEY HAS OPENED OUR EYES AND NOW WE CAN SEE. I LOVE JOHN PERKINS! YOU KNOW MY TSAKAL.

STYLIANOS είπε...

ΕΠΕΣΕ Η ΒΑΒΥΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΗ,ΟΥΑΙ,ΕΧΑΘΗ Η ΠΟΡΝΗ Η ΜΕΓΑΛΗ.ΑΠΟΚΑΛΥΞΗ ΙΩΑΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η CIA.ΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΠΛΥΘΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΥΟ ΟΥΑΙ=ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΗΝ.ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΗ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ (ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝ."ΑΥΤΟΙ" (CIA)'ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ."ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΩΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ"(ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ.ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΗ.ΕΠΕΣΕ Η ΒΑΒΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΧΑΘΗ.ΟΥΑΙ'..

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε πατε καλα, βρηκατε ενα κωμικό video απο το onion.com και νομιζετε οτι ξεσκεπασατε παγκοσμια συνωμοσια. Ε ρε γελια!