Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Koυικ: Υπήρξα ντουντούκα της Νέας Δημοκρατίας


"Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο Kontra, έπαψα να υποστηρίζω συγκεκριμένο κόμμα. Αυτά τα Έκανα την δεκαετία του 90"

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στο κλουβί οι παπαγάλοι ...

marycraft είπε...

Το σίχαμα,ο ξεφτίλας Παναγιωτόπουλος πάντως,στο δελτίο σας στο Kontra είχε την απόλυτη άνεση 1 ώρα κ έλεγε τα δικά του,μπας και χωθεί πουθενά να γλύψει κάνα κόκκαλο το επόμενο διάστημα-που θα γεμίσουμε λυσσασμένους λύκους έτσι κι αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Κάνα βίντεο παίζει;

Ανώνυμος είπε...

Ε εε οχι και τοσο αντικειμενικος οσο θα μπορουσε ... !! Τη κωλοτουμπα Σαμαρα την περασε απαλα απαλα. Τον παρατηρουσα επισταμενως προχθες στο δελτιο του στο κοντρα.

Ανώνυμος είπε...

8.57
μη λέτε κακίες.Επειδήτα στερνά τιμούν τα πρώτα ετσι
σήμερα μέσα σε αυτό το άθλιο τοπίο χιλιάδων εκατοντάδων χατζατζάρηδων και χιλιάδες χιλιάδων παπαγάλων των ΜΜΕ, ο
Τέρενς είναι ο καλλίτερος έτσι για να μη τα τσουβαλιάζουμε ολους όλα

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον έχει το σθένος να το λέει δημόσια. Για αυτό και μόνο μπράβο του. Βέβαια, οι πράξεις μας είναι εκείνες που τελικά θα μας κρίνουν. Ελπίζω, να έχει βάλει μυαλό πια όπως δηλώνει.

Ανώνυμος είπε...

Κε Κουικ δεν εχετε το δικαιωμα να ειστε επιεικης με την ΝΔ. Μη φοβαστε οτι ειναι η τελευταια μας ελπιδα και γιαυτο δε πρεπει να τσακισουμε τον Σαμαρα. Εβαλε τα χερακια του και εβγαλε τα ματακια του. Μολις ειδα τον Παναγιωτοπουλο στο κοντρα, καταλαβα οτι ειχατε αποφασισει να στηριξετε την ΝΔ. Γιαυτο και δεν θα σας ξαναπαρακολουθησω. Περιθωρια δεν υπαρχουν πλεον. Ουτε ξεχναμε , ουτε συγχωρουμε ΟΛΟ το πολιτικο συστημα. Ο λαος θα βρει διεξοδο μονος του.

Ανώνυμος είπε...

To δουλευει καλα το λεγειν ο Κουίκ. Μαλλον θελει να ενημερωσει δημοσιως οτι ειναι ευελικτος παπαγαλος και, οτι διατιθεται σε οποιο κομμα του δωσει τα περισσοτερα να "προσχωρήσει", μεχρι να βρεθει ενα αλλο να του προτεινει πιο πολλα λεφτα κ.ο.κ..
Οποτε, κομματα τρεξτε, βαλτε τωρα που γυριζει.
Η γλυκεια φατσουλα του Κουικ πειθει και τον πιο δυσπιστο οτι ειναι ανθρωπος ειλικρινης και καλων προθεσεων!

Ανώνυμος είπε...

10.23
Αφ ενος φίλε συμφωνώ μαζί σου αφετέρου διαφωνώ γιατί
ο καθένας μας εχει δικαίωμα να έχει την ιδεολογία του
και τα βιώματά του τι να κάνουμε φίλε.Το θέμα είναι να πεισουμε τον Τέρενς και τον κάθεΤέρενς ότι πράγματι ο Σαμαριάς είναι Ρόμπα ξεκούμπωτη και μας το απόδειξε και
τώρα τρέχει να τα μαζέψει.