Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ» ΗΓΕΤΕΣ



loula-tsaves-2-naiΜετά τον Ούγκο Τσάβεζ της Βενεζουέλα, έγινε γνωστό ότι και ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα πάσχει από καρκίνο, αυτή τη φορά στο λάρυγγα.
Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ο άνθρωπος που από βιομηχανικός εργάτης έγινε πρόεδρος στη Βραζιλία και την έβγαλε από το περιθώριο οικονομικά και...
διπλωματικά, είναι αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Την είδηση ανακοίνωσε και επίσημα το Συρο-Λιβανικό Νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου έχει εισαχθεί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κατάστασή του είναι καλή και θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία εντός των επόμενων ημερών. Ο Λούλα κυβέρνησε τη Βραζιλία από το 2003 έως το 2010 και θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους πολιτικούς που πέρασαν ποτέ από τη χώρα.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του εφάρμοσε κοινωνικά προγράμματα που έβγαλαν από την ανέχεια 29 εκατομμύρια Βραζιλιάνους και έθεσε τη χώρα του στο επίκεντρο της διεθνούς διπλωματικής σκηνής.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για σύμπτωση. Όπως σε σύμπτωση μπορεί να αποδοθεί το γεγονός, ότι συνηθίζεται να πέφτουν αεροπλάνα και ελικόπτερα με επίσης «ανυπάκουους» ηγέτες πολιτικούς ή στρατιωτικούς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ε ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΠΑΙΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ; ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ , ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Kουβαδες σκατα στην Νεα Ταξη Πραγματων...
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

H CIA ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φτηνά την γλίτωσε ο Καραμανλής.Δεν απορώ πλέον γιατί δεν μιλάει καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Τί τυχαίο ρε παίδες? Το φάρμακο για τον καρκίνο είναι καλά κλειδωμένο στα "χρηματοκιβώτια" των φαρμακευτικών. Αφού έχουν το φάρμακο πιστεύετε ότι δεν έχουν τρόπους να "δημιουργήσουν" τρόπο τινά καρκίνο? Στα ποντίκια πως τον δημιουργούν για να τον θεραπεύσουν μετά? Ο Τσάβες είναι τυχαίο που εμπιστεύεται ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ. ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΥΝ Ή ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΤΕ??????????

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ,ΤΟΝ ΤΡΙΤΣΗ, ΤΟΝ ΛΕΝΤΑΚΗ, (ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ)ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ "ΕΠΕΣΕ" ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Κ.Τ.Λ
ΤΥΧΑΙΟ ???