Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Στη κοσμάρα του το ΚΚΕ καλεί τους Αγανακτισμένους να εμπιστευτούν το κόμμα του Περισσού!



Ξέχασε τις κλωτσιές που έφαγαν τα μέλη του ΠΑΜΕ όταν πήγαν να μοιράσουν φυλλάδια....
Σχόλιο στο τέλος της είδησης .

Το Πολιτικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ εκτιμά ότι το κίνημα των "αγανακτισμένων", αν μετεξελιχθεί σε πιό αποφασιστική συμμετοχή, στο οργανωμένο ταξικό λαϊκό κίνημα, μπορεί να διαμορφώσει ένα κλίμα πιό.....ουσιαστικής αγωνιστικής ανάτασης και, υπό το πρίσμα αυτό, σημειώνει ότι... "είναι ενθαρρυντικό στοιχείο να βρίσκεται ο λαός στο δρόμο, διαδηλώνοντας τη συσσωρευμένη οργή του".
Σε εκτενή ανακοίνωσή του για τους "αγανακτισμένους", το ΠΓ του ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι είναι καιρός οι λαϊκές συνειδήσεις να κάνουν πολιτικό, ιδεολογικό άλμα, να απεγκλωβιστούν από τα ιδεολογήματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και να εμπιστευτούν το ΚΚΕ και προσθέτει ότι το Κόμμα, με αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης, απευθύνεται στα λαϊκά στρώματα που βγαίνουν σήμερα στο δρόμο και τους επισημαίνει ότι οι αγώνες, που δεν στοχεύουν στους υπεύθυνους και τις αιτίες, δεν μπορούν να φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα και τα καλεί να προχωρήσουν αποφασιστικά προς τα εμπρός.
Το Πολιτικό Γραφείο υπενθυμίζει ότι το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα, που, πολύ πριν φέρουν το μνημόνιο, καλούσε το λαό σε ξεσηκωμό, όταν η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, του έκρυβαν τις αιτίες και τον καθησύχαζαν για τις συνέπειες της κρίσης. Άλλωστε, προστίθεται στην ανακοίνωση, το ΚΚΕ είχε προβλέψει ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν και αυθόρμητα μαζικά ξεσπάσματα, δίπλα στις μάχες που δίνει το οργανωμένο ταξικό λαϊκό κίνημα.
Ωστόσο, σχολιάζοντας το αίτημα "κάτω το μνημόνιο" , το Πολιτικό Γραφείο τονίζει ότι "επί της ουσίας δεν λέει τίποτα, αν δεν γίνει αφετηρία για την παρεμπόδιση κάθε αντιλαϊκής πολιτικής, αν δεν συνοδεύεται με το "κάτω τα μονοπώλια, η ΕΕ και τα κόμματα που τα υπηρετούν". Αλλιώς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα φέρνουν συνεχώς χειρότερα μνημόνια".
Επίσης για τα "αντιδραστικά συνθήματα 'έξω τα κόμματα, τα συνδικάτα', που προβάλλουν ορισμένα κέντρα και θέλουν να αποκτήσουν απήχηση στο λαό, έχουν ως κύριο στόχο να μπερδέψουν τις λαϊκές συνειδήσεις. Έτσι έχουν τη δυνατότητα, η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, να ερμηνεύουν το μήνυμα της διαμαρτυρίας με διαφορετικό τρόπο και όπως τους συμφέρει. Να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι με τους υπεύθυνους, το ΚΚΕ που αποκάλυψε και αντιπάλεψε με συνέπεια την πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, να κρύψουν την πολιτική ευθύνη του λαού, που τους στήριξε ή τους ανέχτηκε με την ψήφο του".
Εκτίμηση του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ είναι ότι "η κυβέρνηση, τα κόμματα και οι μηχανισμοί του συστήματος έχουν κάθε λόγο να μείνει θολή η αυθόρμητη μαζική αγανάκτηση. Να εγκλωβιστεί σε ανούσια συνθήματα ή σε αντιδραστικά ιδεολογήματα. Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να βάλουν αυτοί όποια ταμπέλα θέλουν στις λαϊκές απαιτήσεις και κινητοποιήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκουν να ελέγξουν, προς όφελός τους, τις λαϊκές αντιδράσεις. Να τις χρησιμοποιήσουν για να εκτονώσουν, από ένα σημείο και μετά, τη λαϊκή οργή και να την μετατρέψουν σε μοιρολατρία, ότι τίποτα δεν γίνεται και σε υποταγή. Να τις περιορίσουν σε απατηλούς στόχους μιας καλύτερης διαπραγμάτευσης μέσα στην ΕΕ, όπως προβάλλουν η ΝΔ, το κόμμα του Καρατζαφέρη και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ".
Σχόλιο egersis: Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι εκεί στο Περισσό; Δεν βάζει η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα το ΚΚΕ στο ίδιο τσουβάλι μαζί τους. Ο λαός που διαδηλώνει στο Σύνταγμα το κάνει στη συντριπτική του πλειοψηφία. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη συμμετοχή του λαού στις πορείες απελπισίας του ΠΑΜΕ που σε τέτοιες συνθήκες αδυνατεί να μαζέψει πάνω από 5 με 8.000 κόσμο, έχοντας μάλιστα στις τάξεις του εκατοντάδες λαθρομετανάστες και μάλιστα στη πρώτη γραμμή. Τα πόνεσαν πολύ τα κουκούδια οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Φανέρωσαν τη γύμνια και την αδυναμία τους και γι αυτό τώρα κάνουν ό,τι μπορούν για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Εις μάτην βέβαια...



πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας τους πει καποιος να πανε να γ...θουν και αυτοι...μερος του προβληματος ειναι. ολοι για φασκελα.ΟΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν γαμιέται
Εβραικό το ΚΚΕ
Εβραικό και το κίνημα των αγανακτισμένων, τουλάχιστον σύμφωνα με το κατά Εσέλ Ευαγγέλιον

Ανώνυμος είπε...

Ο λαος καταλαβε τι κουμασια και προδοτες ειστε κι εσεις. Τα παιρνατε απ το κρατος, τα περνατε απ το κεφαλαιο, τα περνατε απ τον κοσμο σας, και στην ουσια ΕΣΕΙΣ ειστε η βαλβιδα ασφαλειας της εκτονωσης της λαικης οργης ολα τα χρονια. Ειστε βρωμεροι και τρισαθλιοι προδοτες και μην ελπιζετε σε καλυτερη τυχη απο τους αλλους. σιχαμερα αποβρασματα του συστηματος!

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ ειναι καλο για τον εργατη ,και αυτο ομως θελει συζητηση. Για τον ελευθερο επιχειρηματια και οποιον θελει να κινηθει μονος του και να επιχειρησει ειναι εμποδιο. Εχει δογματικες αγκυλωσεις φοβατε τον ιμπεριαλισμο και τον εθνικισμο που κανει ισχυρα τα κρατη. Ετσι ειναι υποχρεωμενο να εχει περιορισμενους οπαδους ,και να γινετε μερος του παιχνιδιου του συστηματος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ.ΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ SITE EIΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

gtpwiz είπε...

το κκε φταίει για πολλά και δε μου βγάζει κανείς απο το μυαλό οτι είναι κατευθυνόμενο.
τόσα χρόνια διώξαμε ξένους επενδυτές με τις κωλοαπεργίες, ειμαστε ρεζίλιδες που η πιο βαριά βιομηχανία μας είναι αυτή, που μας έδωσαν οι γερμανοί σαν αποζημίωση μετά τον πόλεμο.
Είναι ντροπή η βρωμοτουρκία να φτιάχνει αυτοκίνητα και αεροπλάνα και 'μείς να κάνουμε ποδήλατα της κακιάς ώρας.
ποια αυτοκινητοβιομηχανία θα ποντάρει στην Ελλάδα που γέμισε εργατοπατέρες ???
εδώ τα ναυπηγεία μας, λειτουργούν περιστασιακά αφού με τις απεργίες δε συμφέρει τους εφοπλιστές να τα ναυπηγούν στην Ελλάδα, που θα πρεπε η Ελλάδα να ήταν δεύτερος Παναμάς
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΥΓ αυτοκινητοβιομηχανία υπήρχε οσοι ξέρετε στο Βόλο κοντά και μάλιστα συναρμολογούσε Nisan
όπως κάποτε μας έκανε πρόταση η mercedes και φυσικά τη διώξαμε γιατί δεν είχαμε αρκετό χώρο
τα εργοστάσια αυτά θα τα βρείτε στη τουρκία !!!!

αν αρχίσουμε να λέμε για το πασοκ και το κκε θα γεμίσει ο server

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ΄΄ΑΛΕΚΑ... ΣΚΑΣΕ΄΄ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΓΑΠ..Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΜΠΡΟΚΕΡ΄΄.Σχετικα με το ΄΄Αλεκα ΄΄αν σας πιεσαν κι υαρχει προβλημα,παω πασο..

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο στον 5.27!!!!!!!!!!!!!!!
Είσαι σωστός 100%

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 5:27.ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...ΔΑΜΙΓΟΣ..GOOD YEAR?H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε ουστ απο δω υποκριτές!
Τέτοιο απροκάλυπτο καπέλλωμα, σας πήραμε χαμπάρι ρε!

Ανώνυμος είπε...

Ολίγος λαϊκισμός κατά του ΚΚΕ...(λαϊκισμός εσείς θα κρίνετε): Αλέκα, ρε Αλέκα, μα πώς γίνεται να είστε το μοναδικό κόμμα με ΑΦΜ? Θα μου το εξηγήσεις? Εσύ Κανέλλη? Ποιος καρπώνεται την υπεραξία από την Τυποεκδοτικη? Το κόμμα? Εσύ Αλέκα? Εσύ και οι ανώτεροι του κόμματος? Ποιος τέλος πάντων? Αλήθεια, το μέγαρο στον Περισσό πώς το κτίσατε? Αλέκα, πες μας πόσες χορηγίες παίρνετε και από ποιον! Αλέκα, ήσουν γραμματέας του γραφείου Σπουδάζουσας της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη? Του Λαμπράκη? (εκτός και αν κάνω λάθος και δεν λέμε για τους ίδιους Λαμπράκηδες). Ρε Αλέκα, το ΚΚΕ και τα απανταχού ΚΚ είναι οι προστάτες των εργατών έτσι? Πότε εργάστηκες σαν εργάτρια πουθενά? Από το βιογραφικό σου καταλαβαίνω ότι είσαι αστή, έτσι απλά, αστή! Πότε δούλεψες σαν εργάτρια σε "φάμπρικα" ξέρω γω...έστω σε βιοτεχνία...

alkis είπε...

όλοι εσείς που σχολιάσατε μέχρι τώρα ανήκετε στο κίνημα των αγανακτισμένων;;
ελπίζω η πλειοψηφία των ανθρώπων στις πλατείες να μην συμμερίζεται τον χουλιγκανισμό σας καθώς και την ιστορική σας άγνοια!