Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πολιτικό Κόμμα με σκοπό την Δημιουργία της… “Ενωμένης Μακεδονίας” στον Συνασπισμό του Γκρούεφσκι!!


Μπορεί οι εκλογές στα Σκόπια να αποτελούν πλέον παρελθόν με την επικράτηση του κυβερνώντος εθνικιστικού συνασπισμού VMRO DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, όμως σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως στον Κυβερνητικό Συνασπισμό μετέχει και κόμμα με αντικειμενικό σκοπό την Δημιουργία της… “Ενωμένης Μακεδονίας
Στον επίσημο ιστότοπο των αποτελεσμάτων αναφέρονται τα κόμματα που αποτελούν τον Συνασπισμό VMRO-DPMNE:
VMRO-DPMNE (VMRO-DEMOCRATIC PARTY FOR MACEDONIAN NATIONAL UNITY) SOCIALIST PARTY OF MACEDONIA, DEMOCRATIC UNION, DEMOCRATIC RENEWAL OF MACEDONIA -DOM, DEMOCRATIC PARTY OF THE TURKS OF MACEDONIA, DEMOCRATIC PARTY OF THE SERBS IN MACEDONIA, UNION OF THE ROMA FROM MACEDONIA, UNITED PARTY FOR EMANCIPATION, PARTY OF JUSTICE, PARTY OF DEMOCRATIC ACTION OF MACEDONIA – SDA, PARTY OF THE VLACHS FROM MACEDONIA, PARTY FOR INTEGRATION OF THE ROMA, BOSHNJAK DEMOCRATIC PARTY –BDP, DEMOCRATIC FORCES OF THE ROMA-RZP, PERMANENT MACEDONIAN RADICAL REUNION – TMRO, NEW LIBRAL PARTY, PEOPLES MOVEMENT FOR MACEDONIA, VMRO – DP (VMRO – DEMOCRATIC PARTY), VMRO – UNITED VMRO-UN, HOMELAND MACEDONIAN ORGANIZATION FOR RADICAL RECONSTRUCTION – VARDAR – EGEJ – PIRIN – TMRO -VEP, MACEDONIAN ALIANCE, AND VMRO MACEDONIAN

Tmoro vep  Πολιτικό Κόμμα με σκοπό την Δημιουργία της... Ενωμένης Μακεδονίας στον Συνασπισμό του Γκρούεφσκι!!
Η σημαία του κόμματος TMORO-VEP με τον Ελληνικό Σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας




Το TMORO-VEP (Οργανισμός για την ριζοσπαστική ανανέωση της “Μακεδονικής” πατρώας γης- Βαρδάρη, Αιγαιακής, Πίριν-Πρέσπα ),  είναι η 3η φορά που παίρνει μέρος σε Βουλευτικές Εκλογές. Στο πρόγραμμα του κάνει λόγο για αναθεώρηση των “τεχνητών” συνόρων της πΓΔΜ και των… υποδουλωμένων εδαφών της Μακεδονίας (το οποίο περιλαμβάνει και την Ελληνική Μακεδονία!!!)
Κύριος σκοπός του είναι η αναθεώρηση της Συνθήκης του Βουκουρεστίου και η δημιουργία της Μεγάλης Μακεδονίας κάτω φυσικά από την κυριαρχία του… ψευτο-Μακεδονικού έθνους. Και όλα αυτά από ένα πολιτικό κόμμα που έλαβε μέρος στις βουλευτικές εκλογές στα Σκόπια του 2006 (744 ψήφους ή 0,08% του συνόλου των ψήφων) και του 2008 (4.319 ψήφους ή 0,44% του συνόλου των έγκυρων ψήφων)
Θαυμάστε τα γραφεία του κόμματος με τον αλυτρωτικό χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας“!!
tmoro vep 1  Πολιτικό Κόμμα με σκοπό την Δημιουργία της... Ενωμένης Μακεδονίας στον Συνασπισμό του Γκρούεφσκι!!
και από την επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook:
TMRO VEP  Πολιτικό Κόμμα με σκοπό την Δημιουργία της... Ενωμένης Μακεδονίας στον Συνασπισμό του Γκρούεφσκι!!





Want more of this? See these Posts:

  1. Vecer, FYROMacedonia: Albanians to radicalize unless guarantees for the name are provided, says Rafiz Iliti
  2. Three Scenarios on FYRΟΜ
  3. Crvenkovski thinks Gruevski has psychological problems according to Dnevnik
  4. Organization OMO Ilinden – Pirin facing sentence for document fraud?
  5. FYROMacedonia’s Albanians Impatient on Name Deal
Tags: , , , , , , ,
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε κανείς ότι στο χάρτη δώσανε την Ήπειρο στην Αλβανία;;;

Ανώνυμος είπε...

Σωστή παρατήρηση 12:34...Τι μέρος της ελληνικής Μακεδονίας? ΟΛΗ δείχνουν να την θέλουν...

East είπε...

Ακολουθούμε λάθος πολιτική στο Σκοπιανό.

Το Σκοπιανό δεν είναι πρόβλημα, αλλά πλεονέκτημα για εμάς.

Οι Σκοπιανοί είναι Σλαβόφωνοι Ρωμιοί, που δεν αισθάνονται Σλάβοι αλλά απόγονοι Ελλήνων.

Το "πρόβλημα" ξεκίνησε πριν 100 χρόνια, την εποχή των "εθνογεννέσεων" στα Βαλκάνια. Οι άνθρωποι αυτοί επειδή ήταν Σλαβόφωνοι φοβόντουσαν να δηλώσουν Έλληνες(ύστερα από ότι είχε γίνει με τους Σλάβους θα τους απορρίπταμε), όμως δεν θέλαν σε καμία περίπτωση να δηλώσουν Σλάβοι-Σέρβοι-Βούλγαροι κτλ, γι'αυτό δηλώναν "Όρτοντοξ Ματσεντόνσκι"(Που φυσικά μετά λόγω Αθείας του κομμουνισμού έμεινε σκέτο "Ματσεντόνσκι").

Ένα άλλο παράδειγμα Σλαβόφωνων που δεν αισθάνονται Σλάβοι, είναι οι Πομάκοι. Οι Πομάκοι, που είναι εκσλαβισμένοι και εξισλαμισμένοι Θράκες, μιλούν ίδια γλώσσα με τους Βούλγαρους, όμως δεν αισθάνονται ούτε Σλάβοι ούτε Τούρκοι.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να χαρίσει τα Σκόπια και τους Σκοπιανούς στους Σλάβους, ούτε στον Αλβανικό και Βουλγαρικό εθνικισμό.

Η Ελλάδα πρέπει να επανελληνοποιήσει τους Σκοπιανούς, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο κάτοικο των Σκοπίων θέλει να ξαναγίνει Έλληνας. Έτσι, σε 10 χρόνια τα Σκόπια θα γίνουν τμήμα της Ελλάδας.

Επίσης οι Βλαχόφωνοι των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι Λατινόφωνοι Ρωμιοί, που επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Και οι αλβανοί των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί, που τώρα ξαναγίνονται Ορθόδοξοι και Έλληνες, και επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Ομοίως και οι Τσιγγάνοι-ΡΟΜ(=Ρωμιοί).

Τα Σκόπια ανήκουν στον Ελληνισμό.