Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Δημοψήφισμα ετοιμάζεται να προτείνει ο Παπανδρέου!


Anti-ntp:Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ
Ο Γ. Παπανδρέου ετοιμάζει δημοψήφισμα Δεν θα ζητήσει τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου με ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών Απέκλεισε πρόωρες εκλογές Αποκάλυψε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για το νέο δάνειο
8 ώρες κράτησε το άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να προτείνει δημοψήφισμα για τις επερχόμενες αλλαγές τάχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την μαραθώνια άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου!
Τον ασκό του αιόλου είχε ανοίξει προ ημερών ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος.
Ο πρωθυπουργός μιλώντας στους Υπουργούς της κυβέρνησης απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ενώ κάλεσε εκ νέου τα άλλα κόμματα για συναίνεση, λέγοντας χαρακτηριστικά «να κλείσουμε μαζί τη διαπραγμάτευση» με την τρόικα.
Ο Γ. Παπανδρέου αποκάλυψε ότι οι διαπραγματεύσεις για τη νέα βοήθεια δεν έχει κλείσει, την ώρα που οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες για το ύψος του νέου δανείου είναι συγκεχυμένες, καθώς πλέον φημολογείται ότι θα αγγίξει και τα 100 δις ευρώ!
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ζητήσει την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος με πλειοψηφία 180 βουλευτών.
Ήθελε να το προτείνει στην σύνοδο των πολιτικών αρχηγών. Δεν τόλμησε, ήταν όμως μία θαυμάσια διέξοδος για να βρει αφορμή και να μετακυλίσει την ευθύνη του Credit Event στον λαό. Γράφαμε λοιπόν:
Με αυτό το πρόσχημα, θα τεθεί στον λαό το δημοψήφισμα, ώστε μετά το αποτέλεσμα που φυσικά θα είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να βρουν αφορμή για το πολυπόθητο Credit Event και να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι – brokers – κάτοχοι CDS!
Ούτε μια φορά δεν μας εκπλήξατε κύριε Παπανδρέου. Πάντα είμασταν ένα βήμα μπροστά σας. Με τα επίορκα ΜΜ"Ε" βαδίζατε και εξαπατούσατε τον λαό. Με αυτά θα βουλιάξετε.
Πηγη 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, παρασάγγας θα απέχει από "όχι στο μνημόνιο"... Ο ελληνικός λαός δεν έχει μυαλό. Το έχει αποδείξει πολλές φορές πλέον.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 100ΔΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!!!! ΜΕ 100ΔΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΧΑΡΤΗ! ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ!
TΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤ ΣΤΟΝ ΘΕΟ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ! ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε τόσο κόσμο που δεν έχει ίντερνετ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ 10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΜΕΝΟΥΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΩΝΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Για να προτείνει δημοψήφισμα έχουν κάνει τις στατιστικές τους αυτοί. Αλλά ο Ελληνικός Λαός θα τους εκπλήξει!! Δεν ξέρουν με ποιον τα έχουν βάλει. Τα έχουν βάλει με εναν ξεχωριστό και ιδιομορφο λαό. Γιατί υπάρχει μόνο ένας λαος που με πληθυσμό 8.000.000 στον μαραθώνειο αγάπης για τη Σρι Λάνκα το 2005 στέλνει 68 εκατομμύρια ευρώ . Δηλ. όσο ποσό μάζεψε όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα μαζί. Αυτά τα ξέρουν και γι' αυτό έχουν σκάσει που είμαστε παντελώς διαφορετικοί. Αλλά δεν φαντάζονται τη δύναμη της ψυχής την αυτοθυσία μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΕΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Περίμεναν να φύγει και ο τελευταίος της γενιάς του '40 για να διαστρεβλώσουν την ιστορία μας. Σκεφτείτε το. Πλέον ακόμα και όποιος ζει είναι πάνω από 90 χρονών. Όμως φυλλάει ο Θεός τον νοικοκύρη: ούτε από τη δική τους μεριά υπάρχει σημέρα κανείς που να ξεμπροστιάστηκε τότε από τους Έλληνες. Και έτσι δεν μπορουν να καν να φανταστούν για το τι ειμαστε ικανοί. Ας κάνουν δημοψήφισμα για να μάθουν ότι η αυτοθυσία και η επαναστατικότητα είναι στο αίμα μας.

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει δημοψήφισμα να πάρουμε τους Η/Υ ανα χείρας και να πάμε πόρτα- πόρτα να ενημερώσουμε τον κόσμο. Να δουνε βίντεο, δηλώσεις, ντοκουμέντα. Γιατί δεν ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Εδώ ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές δεν την ήξεραν. Και για του λόγου του αληθές: βίντεο 1
http://www.youtube.com/watch?v=CQ1Le0Za50E&feature=youtu.be
---βίντεο 2
http://www.youtube.com/watch?v=eAqn1XKs0mE&feature=youtu.be

Δεν αρχίζουμε να ετοιμάζουμε ένα τέτοιο ηλεκτρονικό πακέτο ενημέρωσης;

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DuCje_A8lyBA&h=4868f

Ανώνυμος είπε...

Αμήν και πότε να γίνει αλλά φοβάμαι πως είναι τόσο χέστης ο Jeffrey που δεν θα γίνει τελικά μάλλον θα πάμε σε εκλογές ή θα σερνόμαστε με αυτούς τους μαλάκες!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PAPARIES KAMARWTES που λενε και στο χωριο μου (MENIDI CITY) μηπως να τα κλειδωναμε ολα και να φευγαμε στα χωρια μας για 6 μηνες και να πανε να GAP -HTHOUNE XAXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια μνημόνιο και TV !! To πολύ πολύ να γυρίσουμε στα χωριά μας !

Ανώνυμος είπε...

ψωμι και ελια ρε......

με τους paparas που μπλεξαμε..

δημοψηφισμα και αγιος ο θεος.ταυτοχρονα παραλληλο δημοψηφισμα απο τις τοπικες αρχες με ολα τα θεματα....

και το αποτελεσμα στον εισαγγελεα και τις αστυνομικες αρχες.......
και ολοι Μ Ε Σ Α!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9:28 δε χωραμε ολοι μεσα φιλε! αμα σκασουμε μπροστα σε αστυνομικο τμημα, βριζουμε, κραζουμε, ακομα κι αν εχουμε ολοι μαζι μας ενα τσουβαλι χασις, ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ας τολμησουν να δωσουν την ευθυνη στο λαο.

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα ενημερωθεί ο κόσμος που δεν έχει ίντερνετ; Ο κόσμος που βλέπει μόνο τηλεόραση; Στα χωριά; Τους παπούδες και τις γιαγιάδες; Προτείνω ο καθένας και η κάθε μία να αναλάβει να μιλήσει με όλο του τον κύκλο, να φτιάξει και να ενημερώνει σε καθημερινή βάση μια ομάδα χρηστών ιντερνετ και μια ομάδα μη χρηστών.
Και φυσικά μην τολμήσει κανείς μη Έλλην να πάει να ψηφίσει σε δημοψήφισμα ελληνικό.