Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Βόμβα μεγατόνων: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο θα ζητήσει ο Παπανδρέου από τον Παπούλια!



Πληροφορία αυτή μεταδίδεται αποκλειστικά από το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με κάθε επιφύλαξη.
  Ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το μνημόνιο!!
Η κυβέρνηση  του ΠΑΣΟΚ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και θα προσπαθήσει να ρίξει το μπαλάκι στον λαό έστω και την ύστατη στιγμή.
Συγκεκριμένα πριν από λίγο στο μέγαρο ο Πρόεδρος του Σεβ κ.Δασκαλόπουλος έκανε αναφορά σε δημοψήφισμα και ο πρωθυπουργός δεν τον διέψευσε ούτε φυσικά επιβεβαίωσε,  αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και από ότι φαίνεται θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές. Αυτό για τη ποτέ ξανά στην ιστορία της μεταπολίτευσης δεν έχει υπάρξει δημοψήφισμα και μάλιστα για το μνημόνιο που έχει ταλαιπωρήσει τον Ελληνικό λαό! Την πληροφορία αυτή τη λάβαμε πριν καν εξελιχθούν τα γεγονότα στο μεγάρο με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ. Ήρθε και έδεσε και το συμβάν αυτό και έτσι επιβεβαιωθήκαμε.


ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
πηγή

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι Μακαρι!!!!

Ανώνυμος είπε...

μονο μην βγει υπερ του μνημονίου το δημοψήφισμα ...

Ανώνυμος είπε...

to kako pou einai etsi kai o laos bgalei kata pliopsifia oti de to thelei...?!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν νομιζω να τον διακινδυνευσουν ετσι και βγει υπερ ειτε θα εχει υπαρξει νοθεια ειτε θα ειμαστε ο ορισμος του ηλιθιου λαου.Προβατα τελειως.Και τοτε μην τολμησει να μιλησει κανεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ;;

Ανώνυμος είπε...

an bgei iper ti ginetai re paidia?? alla k pali k kata na bgei poio to apotelesma?? pame gia ptoxeusi??

Ανώνυμος είπε...

ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον εβγαλαμε..μην βιαζεστε ρε παιδια να βγαζετε συμπερασματα.εγω προσωπικα δεν πιστευω να κανει δημοψηφισμα.εχει ακομα να κανει και αλλες δουλειες για τα αφεντικα του ο Τζεφρυ.δεν θα παει μονος του να χαλασει τη δουλεια του.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έπεσε από το ποδήλατο, του βούλιαξε το κανό, πιστέυετε ότι θα καταφέρει το δημοψήφισμα?
Αυτός θα πάει να ψηφίσει και θα βάλει ψήφο κατά του μνημονίου.
Ε ρε πούστη, να έχεις τέτοιο γιό να πας να τον πετάξεις στη θάλασσα χωρίς μπρατσάκια.

Ανώνυμος είπε...

pou pate ore kleftopoula

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΨΥΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην έχει αρχίδια ο ΓΑΠ να πάει σε δημοψήφισμα και να χαλάσει τις "μπίζνες" που είχε ξεκινήσει ο Θα-πατέρας του το '74. Μια χαρά θα τα περάσει μόνος του τα μέτρα και μια ωραία πρωία-χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς-θα επιστρέψει στο σπιτάκι του στο Αμέρικα...

dkalokeri είπε...

Ερώτηση:
Εάν βγει κατά του μνημονίου τι θα κάνουν θα παραιτηθούν και θα γίνουν εκλογές; Και με τι πρόγραμμα θα κατέβουν να ξαναζητήσουν ψήφο; Θα αλλάξουν πολιτικές, θα διώξουν το ΔΝΤ, θα φύγουν από το ευρώ, τί πολιτική θα ασκήσουν τη στιγμή που οι θέσεις τους είναι συγκεκριμένες και οι πολιτικές τους θέσεις και απόψεις αυτές που σήμερα βιώνουμε; Δεν θα πληρώσει κανείς για ότι έχουμε υποστεί μέχρι σήμερα; Θα επανέρθουν οι μισθοί και οι συντάξεις σε προ μνημονίου επίπεδα; Θα επαναφέρουν εθνικό νόμισμα;
Εάν όντως πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, όλοι αυτοί οι προδότες και δοσίλογοι, θα αποποιηθούν τις ευθύνες και θα πουν «εσείς αποφασίσατε ό,τι αποφασίσατε».

Η προσωπική μου γνώμη μου είναι χρεοκοπία τώρα. Δήμευση όλων τους των περιουσιακών στοιχείων, και του 90% των τραπεζικών τους καταθέσεων, στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων για 25-30 χρόνια, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απόλυση όλων των συγγενών τους μέχρι 3ου βαθμού από το δημόσιο, και νομική κατοχύρωση για μη συμμέτοχη σε ΑΣΕΠ για 15 χρόνια. Δήμευση και κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων και καταθέσεων συγγενών 1ου & 2ου βαθμού τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν. Άστους να ψάξουν να βρουν δουλειά στην ελεύθερη αγορά και σπίτι με ενοίκιο. Ούτε φυλακή να τους πληρώνεις ούτε κρεμάλες ούτε τίποτα. «Δημοκράτες» δεν είναι, να βιώσουν δημοκρατία, δικαιοσύνη και πραγματική ισότητα μαζί με τα παιδιά τους.

Περίεργος να διαβάσω απόψεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας έχει συνηθήσει στις μπλόφες.
Αν κάνει όμως κάτι τέτοιο δεν θα είναι από δημοκρατική ευαισθησία αλλά μάλλον ποντάρει στην επιρροή του στα μέσα ενημέρωσης και στη δειλία των νεοελλήνων που φοβούνται να περάσουν λίγο δύσκολα και να σώσουν την πατρίδα. Μακάρι να γίνει και μακάρι ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει αλλιώς να φύγουμε μετανάστες να μην ξαναασχοληθούμε αφού θα είναι άξιοι της μοίρας τους οι υπέρ.
Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Εγω τωρα περιμενω τον αντιλογο της ΝΔ να μας πει οτι δεν την συμφερει ενα δημοψηφισμα γιατι δεν θα ξερει τι να κανει με το αποτελεσμα αν βγει αρνητικο για το μνημονιο, αφου ετσι κι αλλιως ιδρωσαν μεχρις να φτασουν εδω και αποφευγωντας παση θυσια να ζητησουν εκλογες οπως και ωφειλαν.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

σιγά μη τον αφήσουν το ΓΑΠ να πατήσει τέτοια μπανανόφλουδα τα αφεντικά... Τη δουλειά του την έκανε τι συζητάμε ρε παιδιά... Η μόνη περίπτωση να οδηγηθούμε σε δημοψήφισμα είναι να επαναστατήσει ο λαός ή να έχει δεθεί το αποτελεσμα απο τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ... Εδώ το ζητάμε από πέρυσι και ο κόσμος κοιμάτε... Πηγαίντε ολοι να υπογράψετε...

http://www.gopetition.com/petition/35947.html

Ανώνυμος είπε...

-Αν θα το κανει, θα ειναι για να πεταξει το μπαλακι σε εμας..

-Αν το κανει εμεις θα πρεπει να ψηφισουμε κατα...

Και να χρεωκοπισουμε στα @@ μας.. μεγαλυτερο κακο θα παθουν αυτοι..

αντε λεβεντες μου.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΩΣΗΦ το λεει ρε παιδια θα δημιουργηθει πολιτιακη αναταραχη θα τραβηχθει πισω το κεφαλαιο μπλα μπλα μπλα,,,,,και θα παρουμε την ποληηηηηηηηηηηηη ρε ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Σιγαλας Μακαριος είπε...

http://www.gopetition.com/petition/35947.html

ΠΡΟΣ:
- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε




Οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε αυτή τη διαμαρτυρία, με μοναδικό κίνητρο το συμφέρον της πατρίδας μας και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι στο μέλλον του τόπου μας , δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:

Η απόφαση της κυβέρνησης για ενεργοποίηση του φερόμενου ως μηχανισμού στήριξης και ουσιαστικά την προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ δεν αποτελεί προϊόν θέλησης του ελληνικού Λαού. Δεν επιθυμούμε να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας, ούτε κατανοούμε τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την απώλεια μέρους της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση. Η πολιτική αυτή δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες πολίτες, προεκλογικά, ούτε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ούτε στις δημόσιες συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και τωρινού πρωθυπουργού.
Επιθυμούμε λοιπόν να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στους καταναγκασμούς των ισχυρών και στην απαίτηση να φορτωθούν οι λαοί τις συνέπειες των αδιεξόδων και της κρίσης που γεννά το παγκόσμιο σύστημα της εκμετάλλευσης και της κερδοσκοπίας.

Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι εκφράζει τη θέληση του Ελληνικού Λαού, τότε απαιτούμε την άμεση διενέργεια Δημοψηφίσματος όπως πρόσφατα, παρά τις σημαντικές διαφορές μας με το εν λόγω παράδειγμα, διενεργήθηκε στην Ισλανδία και όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου, γιατί ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτός δικαιούται να αποφασίζει για τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο κολπο. Πριν το δημοψηφισμα, θα κανουν στον κοσμο μια καθως πρεπει πλυση εγκεφαλου μεσω των βρωμερων ΜΜΕ. Οι περισσοτεροι θα πιστεψουν στην τρομοκρατια των ΜΜΕ και θα ψηφισουν υπερ του μνημονιου για να σωθουμε ολοι μαζι. Αμφιβαλλει κανενας; Κλειστε τωρα τις τηλεορασεις συμπολιτες. Μην τους αφηνετε να βιαζουν το μυαλο μας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε DIAVGASI,

Με κάλυψες πλήρως. Το μόνο που θα προσθέσω είναι να δημευθεί όλη τους η περιουσία, και αυτοί να πιάσουν δουλειές των 500 ευρώ.
Εκεί να τους έχουμε να δουλεύουν σαν τα ζώα, για 500, να πληρώνουν νοίκι, φαί, βενζίνη, και καπότες για να γαστρώνουν.
Ετσι πρέπει, για να δουν πως πραγματικά ζει ο κόσμος. Πρωτο πρώτο αυτό το κάθαρμα τον Προβόπουλο, που φοράει τα κουστουμάκια και ανοιγοκλείνει τα ματάκια του σαν νυφιτσα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται εύκολα πιστευτή η είδηση. Αντί να ζητάει δημοψήφισμα ο Λαός, να το ζητήσει ο Παπαεβραίου; Αφού μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους κι έτσι όπως είναι τα πράγματα. Εκτός κι αν έχουν μαγειρέψει ότι θα προκύψει νοθεία με την ανοχή της προδοτικής κοινοβουλευτικής αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VujCssv7EwA

Ανώνυμος είπε...

Η οικογένεια παπανδρέου έχει καταστρέψει την ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Eαν το δημοψηφισμα (που δεν προκειται να γινει αλα λεμε τωρα)βγει υπερ του μνημονιου πειραζει να θελω να αλλαξω υπηκοοτητα;

Ανώνυμος είπε...

είναι και αυτός ένας τρόπος να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αντί για ελικόπτερο

Ανώνυμος είπε...

ολοι αυριο 19.00 το απογευμα λευκο πυργο ..εφτασε η ωρα του ξεβολεματος απο το καναπε διαδωστε το ! ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

oxi den peirazei file ka8e allo apla makari na ginotan h ptwxeush opws perigrafetai parapanw k as perasoume dyskola gia liga xronia akoma etsi k alliws xeirotera de ginetai.... alla meta poios tha einai o anamorfwths re paidia na ftia3ei mia swsth xwra ap thn arxh??? kai poioi einai autoi pou tha ton sthri3oun ap th stigmh pou mas exoun kanei provata????

Ανώνυμος είπε...

ME TOSH PROPAGANDA POU GINETAI.... MH MAS EKPLHXEI KAI TO NAI

Ανώνυμος είπε...

δεν θα κανει δημοψηφισμα προτου σιγουρευτει οτι θα βγει υπερ...με ολα τα κολο-πασοκοκαναλα και τα παπαγαλακια του θα φροντισει να το σαμποταρει...αρε κρεμασμα που θα παει γονα σαν κουνελια θα τους σφαζουμε οταν θα μας φερουν στο εσχατο σημειο.οσοι προλαβουν θα μπουν στα ελικοπτερα να φυγουν.ερχεται η ωρα που προσπαθουν να αποφυγουν και τρεμουν..

Ανώνυμος είπε...

δεν ηξερα οτι το δημοψηφισμα γινετε αφου εχουν υπογραψει και μας εχουν καταδικασει !!!οσο ζω μαθαινω φαινεται!!η αυτοι ειναι πολυ μ.......ς η νομιζουν οτι εχουν να κανουν με πολυ μ.......ς!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ο Τουρκαλβανός Πααπούλια (γαλοπούλα στα αλβανικά) όταν του τάλεγε πριν 6 χρόνια η Μπενάκη την κοίταζε σαν ΧΑΧΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βγάλω πράσινη κάρτα για αμερική?

Priapos είπε...

Αν τεθεί δημοψήφισμα για το Μνημόνιο, θα είναι για το νούμερο 2. Το νούμερο 1 πίσω δεν παίρνεται...
Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει οτι δεν έχει σημασία τι θα βγεί. Γιατί και όχι να βγεί, οι ΔΕΚΟ, πετρέλαια κτλ. δε θα ιδιωτικοποιηθούν αλλά θα κατασχεθούν...
Αν βγεί ναι όμως, θα έχει και πάτημα ο Jeffrey να συνεχίσει το ισοπέδωμα.

Ο Λαός ρωτάται όταν μόνο δεν έχει σημασία η αποψή του

Priapos

Ανώνυμος είπε...

Οτι κ να γινει, ειτε γινει δημοψηφισμα ειτε οχι, στημενο κολπο θα ειναι γιατι σιγουρα καποιο συμφερον θα κρυβεται απο πισω. Και ακομη κ να γινει δημοψηφισμα, θα γινει ξεροντας απο πριν τι θα βγει, και ξεροντας ακομα κ τι θα πουνε, κ τι αποφασεις θα παρουν κ τα παντα ολα!!!Ακομη κ τους λογους που θα βγαλουν οι πολιτικοι θα τους εχουν προετοιμασει ξεροντας απο πριν το αποτελεσμα. Ολα στημενα κ μαγειρεμενα θα ειναι. Εξαλλου εχει φανει οτι καθε κινηση, καθε αποφαση, καθε πολιτικου και καθε κομματος ειναι προετοιμασμενη απο πολυ πριν, πριν καν εμεις παρουμε χαμπαρι το οτιδηποτε.

Ανώνυμος είπε...

Gay και οι 2 μέχρι αηδίας!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 18.00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ....ΒΟΔΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ Η ΠΑΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΗ...............................
ΛΕΓΕΤΕ 300.000 Α Π Ο Λ Υ Σ Ε Ι Σ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΟ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.........................
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ 50.000
ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.............
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ....................... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 !!! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ελικοπτερα για να φυγουν μπορει να βρουνε...πιλοτο να τα πιλοταρει θα βρουνε? γιατι δεν νομιζω οτι Ελληνας πιλοτος (αντιπαραγωγικος συμφωνα με τον Παγκαλο) θα δεχτει να τους μεταφερει....οποτε η θα πρεπει να αρχισουν εντατικα μαθηματα πιλοτου ολοι αυτοι η να αγορασουν κανω και μπρατσακια για να φυγουν με τον Τζεφρυ απο θαλασσα...

Ανώνυμος είπε...

αν τον αφησουν τα αφεντικα του κ δεν τον φανε...
αν το κανει θα πρεπει να ειναι αποφασισμενος οτι συντομα θα φυγει απο το ματαιο αυτο κοσμο...
κ φυσικα αποφασισμενος κ για πολεμο με καποιες "συμαχικες" χωρες-εχθροι του σκατοΝΑΤΟ...
ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ!!!!

yotaras είπε...

Παλι μπαρουφες γραφετε...τεσπα...

Ανώνυμος είπε...

Το έχετε ξεφτιλίσει τελείως το Blog, ποιος σας είπε ότι χρειάζεται την άδεια του προεδρου για να διεξαχθεί Δημοψήφισμα; Πλειοψηφία της βουλής χρειάζεται.

Πιστεύετε έσεις ότι θα αφήσουν στα χερια του λαου την 5η δόση ή την πτώχευση. Συνέρθετε που το παίζεται και έγκυροι μπλόγκερς.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΧΑΜΗΛΟΥ IQ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 4:50...Απο τη στιγμη που ο Προεδρος της Δημοκρατιας πει κατι η βουλη κανει τουμπεκη !
Αν συνεχιζεις να διαφωνεις ριξε μια ματια στο 36 αρθρο του Συνταγματος που εξηγει τις αρμοδιοτητες του Πρ της Δημ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ( ΑΣΧΕΤΟ)

Ανώνυμος είπε...

μπορεί κάποιος να μου πεί τι θα κάνουμε με τα χαράτσια (κεφαλικό φόρο, φόρο στα ακίνητα κλπ.) που μα ήρθαν πρόσφατα, τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν;
μήπως πρέπει να οργανωθούμε όλοι μπάς και βρεθεί κάποια λύση;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!ΑΛΛΑ ΠΩς;; ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ,ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ!ΠΩΣ ΟΜΩΣ;;;ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΝΤΑ!ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!