Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τι μας λέει ο ηλικιωμένος κύριος;



Δείτε το βίντεο!
-Πως οι...αγανακτισμένοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ!
-Πως η όλη υπόθεση έχει εκφυλιστεί!
-Πως τα Μμε προπαγανδίζουν ΥΠΕΡ αυτού του "κινήματος" (επιτέλους,ακούστηκε κι αυτό)!
-Πως πρέπει να γίνει ένα κόμμα ή οργάνωση με συγκεκριμένους στόχους και ιδεολογία,που θα διαφωτίσει τον κόσμο!
-Πως στις "συνελεύσεις" ο καθένας λέει τον...καημό του!!!

πηγή http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

14 σχόλια:

TonEllinonTaIera είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ HELLAS ORTHODOXY ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ.. ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ..ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε κόμμα; Έτοιμο είναι και το κόμμα. Με συγκεκριμένους στόχους, σοβαρές προτάσεις, υλοποιήσιμες λύσεις - τα πάντα! Και πάνω απ' όλα, με πραγματικά αφυπνιστική γνώση. Όλα με επίκεντρο τη δικαιοσύνη και την ανθρωπιά.

http://www.eamb.gr/

Hellas-Orthodoxy είπε...

Μαθε πανασχετε πώς γραφεται η ΕΚΚΛΗΣΙΑ και μετα την πιανεις στο στομα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΕ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΛΛΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Κ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?

Ανώνυμος είπε...

Προς anti-ntp:
Ποιο το νόημα του video; Γιατί το αναρτήσατε; Ποια η άποψή σας στο θέμα; Ή κόμμα, ή σπίτι;

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έλεος. Αυτή η ανάρτηση είναι πολύ άστοχη. Ο κοσμάκης νομίζετε που πεινάει βγήκε για χαβαλέ? Αφού δεν υπάρχουν ηγέτες τι να κάνει να κάτσει στον καναπέ να βλέπει πότε θα του πει ο hellas orhtodoxy ποτε θα βγεί;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ???ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?Π ΠΗΡΑΝ Κ ΠΕΡΝΟΥΝ??ΦΤΑΙΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ!Γ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Κ ΑΦΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ Γ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΕΝΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΑΠΕ! Κ ΧΟΥΝ ΤΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ. Κ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ! ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΑΣΤΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ! ΑΚΟΜΗ Κ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ? ΔΗΛ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ? ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΜΕ "ΚΑΛΕΣ" ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Κ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ Κ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ "ΚΑΛΩΝ" ΗΓΕΤΩΝ , ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΙΣΧΥΟΥΝ Κ ΔΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ Κ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ! ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ??ΑΦΟΥ ΔΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ , ΔΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ Κ ΔΝ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΦΕΙΛΑΜΕ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΤΑ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ!ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.. ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΜΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ???ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΕΛΟΥ ΠΟΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟ ΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ???

Σιγαλας Μακαριος είπε...

πρεπει να προσεξουμε όντως πως θα μεταχειριστούν κάποια κέντρα την λαική οργή, από την άλλη ας κουλάρει ο πασοκος ψηφοφόρος του βίντεο και ας αράξει να πιει το τήλιο του γιατι η γαμημένη γενιά η δική του και αυτή του Πολυτεχνίου οδηγησε την Ελλαδα μας σε αυτό το χάλι... Αυτός ειναι ικανός να ψηφίσει Τσοχατζόπουλο δεν τον βλέπεται?> Ας προσέχουμε την μερίδα των αγανακτισμένων που το παιζουν και ειναι παγκοσμιοποιητές και τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία,,, Αν παντως η αγανακτιση ογηγηθεί στα εκλογικά κανάλια όντως μια λύση ειναι το ΕΑΜ Β Ας του δωσουμε ενα άλλο ονομα αρχηγέ... τις αρχές τις έχω διαβάσει και στα περισσότερα συμφωνώ...

Ανώνυμος είπε...

πόσο κατευθυνόμενοι είστε τελικά; πόσο μάζα άβουλη και εύκολο θύμα στα χέρια αυτών που καλά κάνουν και μας ξεσκίζουν!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΖΩΑ