Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

"ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ"!!!



Στο ίδιο τροπάριο και χθες. Αφού πέρασε γενεές δεκατέσσερις τους "16" βουλευτές που έστειλαν την επιστολή στον πρωθυπουργό, ο "κύριος Μπάμπης" ζήτησε να στηρίξουν οι κυβερνητικοί εθνοπατέρες το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με την ψήφος τους...
στην ολομέλεια! Σε ποια λογική; Στην λογική ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν μπορεί να κυβερνήσει και θέλει στηρίγματα. Ρε μπας και είναι μυστικοσύμβουλος του πρωθυπουργού και δεν το έχουμε καταλάβει;

5 σχόλια:

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ είπε...

ποιος σε γ...ει κι εσενα ρε Μπαμπουινε.... αρχιδοκρατορα του ΓΑΠ

East είπε...

Πάνω από 1 ΤΡΙΣ ευρώ μας χρωστάει η Γερμανία

http://www.youtube.com/watch?v=xS2d9MO4Y18

Φυσικά δεν πήραμε τίποτα, διότι η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος-παγκόσμιο φαινόμενο που μετά την ήττα του Χίτλερ, οι εγχώριοι συνεργάτες των Γερμανών όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά έγιναν άρχουσα τάξη.
Kαι το μόνο κράτος-παγκόσμιο φαινόμενο που οι ναζιστές/εθνοφυλετιστές, όχι μόνο είναι νόμιμοι, αλλά έχουν την δυνατότητα να εκλέγονται και σε δημόσια αξιώματα και να χρησιμοποιούν τα αξιώματα αυτά για να διαδώσουν το ναζισμό.

Αν οι εθνικιστές δεν είχαν συνεργαστεί με τους Γερμανούς, η Ελλάδα θα ήταν καθαρά με τον νικητή, και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πολύ περισσότερα, και εδάφη και άλλα.

Πχ πολεμικές αποζημιώσεις(είμαστε το μόνο κράτος που δεν πήρε πολεμικές αποζημιώσεις), εδαφικά οφέλη όπως την Σικελία, ολόκληρη την Αλβανία, τα παράλια Βουλγαρίας-Ρουμανίας(και οι 2 συνεργάστηκαν με Γερμανούς), κτλ κτλ.

Όλα αυτά τα χάσαμε διότι, αν και η Ελλάδα είχε τις μεγαλύτερες απώλιες, οι εθνικιστές συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς, και μάλιστα μετά τον πόλεμο οι εθνικιστές έγιναν και κυβέρνηση και άρχουσα τάξη!

Και δεν έφτανε αυτό, αλλά εξόντωσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον μισό πληθυσμό, και έδιωξαν όλο το εργατικό δυναμικό, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να καταρρεύσει και πληθυσμιακά, και η αναλογία πληθυσμού Ελλάδας-Τουρκίας από 1:2 που ήταν, να καταλήξει 1:8!!! Δηλαδή αν οι εθνικιστές δεν μας γενοκτονούσαν, τώρα η Ελλάδα θα είχε 40εκ πληθυσμό!!!

Romanos1 είπε...

Κρατατε κε γιαυτον μια θεση στο ΓΟΥΔΙ

v for vendetta είπε...

Εννοια σας οταν ξεκινησει η επανασταση θα του εξασφαλισουμε ειδικη "περιποιηση" του συγκεκριμενου και των αφεντικων του μαζι...

Αγγελική είπε...

Μην περιμένεις και πολλά απο μένα μέχρι δέκα φάσκελα μπορώ να του τα δώσω με όλο μου το είναι!