Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

KΑΙ Η ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣ


Πέφτει η κυβέρνηση και εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, μετά την ανεξαρτητοποίηση της Έυας Καιλή και τη δήλωση πριν από λίγο της Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ε. Παναρίτη ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Είναι προφανές ότι η... κυβέρνηση ζει τις τελευταίες στιγμές της καθώς πληθαίνουν οι φωνές απομάκρυνσης του Παπανδρέου και από την πρωθυπουργία της χώρας και ενδεχομένως από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
fimotro

2 σχόλια:

MacGyver © είπε...

Μάνος Κακλαμάνος & Δημήτρης Καζάκης Καθημερινά στις 12:30….
http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346

O Δημήτρης Καζάκης μιλά για το δημοψήφισμα…
http://www.youtube.com/watch?v=BmXZWzOeoew

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.