Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Εμμένει στην ανεξαρτητοποίησή της η Καϊλή



Εμμένει στην ανεξαρτητοποίησή της η ΚαϊλήΑν προχωρήσει θα μείνει με 151 βουλευτές το ΠΑΣΟΚ

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση η Εύα Καϊλή κάνοντας πράξη τα όσα είχε εκφράσει η ίδια με επιστολή της πριν δύο ημέρες. Αν η Καϊλή ανεξαρτητοποιηθεί, το ΠΑΣΟΚ θα μείνει με 151 βουλευτές.

Ακολουθεί η επιστολή που είχε στείλει στον πρόεδρο της Βουλής την Τρίτη:

Αγαπητέ Πρόεδρε,


στην συνεδρίαση της Κ.Ο. χθες, δεν μας δόθηκε ο λόγος, ετσι καταθέτω την παρακάτω επιστολή, για να εκφράσω την δική μου άποψη.
Η διακυβέρνηση μας χαρακτηρίστηκε από Ιστορικά διλήμματα, με κρισιμότερο εκείνο της προσφυγής μας στο ΔΝΤ.
Εφόσον δεν ζητήθηκε τότε η συμμετοχή όλων των Ελλήνων πολιτών, και καθώς το ΠΑΣΟΚ ενσαρκώνει την Ευρωπαϊκή Προοπτική της χώρας, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να θέσουμε σε αμφισβήτηση αυτή την προοπτική μέσω δημοψηφίσματος ή οποιασδήποτε άλλης διαδικασίας, μετά τις τιτάνιες προσπάθειες σας τα τελευταία δυο χρόνια.
Το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος ουσιαστικά ακυρώνει την συμφωνία της 26ης Οκτώβρη και μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία.
Εδώ που έχουνε φτάσει τα πράγματα, είναι απαραίτητο να ληφθεί πρωτοβουλία από εσάς, για μια νέα κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας και Συνεργασίας, με Πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής, για την διασφάλιση αυτής της Συμφωνίας.
Θεωρώ αυτονόητο αγαπητέ Πρόεδρε, ότι τα σχέδια περί Δημοψηφίσματος θα εγκαταλειφθούν άμεσα και ρητά, και θα προταχθεί το Εθνικό Συμφέρον της Ελλάδας.
Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει σε καμία περίπτωση να προτάξω το κομματικό ή το προσωπικό μου συμφέρον, από το Εθνικό.
Ουτως ή άλλως και σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Εθνος, καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πράγμα το οποίο θα πράξω.

Με εκτίμηση
Εύα Καϊλή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ειδαμε στην βουλη γυναικες που φορανε παντελονια..........γρηγορα φουστες στους αντρες και μια φουστανελα στο ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

STYLIANOS είπε...

ΣΩΣΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΛΗΝ ΑΝΩΝΥΜΕ 10:18.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ.
Η ΚΑ'Ι'ΛΗ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ,ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΣΤΑΤΗ ΓΕΝΕΟΤΗΣ.ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΒΕΒΑΙΑ.
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.

STYLIANOS είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ, "ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ".
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΠΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ.