Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ἔτσι λοιπόν κατασκευάζονται οἱ «ἥρωες»;


Συνέλαβαν τον Γρηγόρη Βαλιανάτο Το Ελληνικό κράτος …. γλυτώνει το χρεωκοπία, αφού από χθες συνέλαβε τον μεγαλοοφειλέτη, μεγαλοεπιχειρηματία Γρηγόρη Βαλιανάτο, για οφειλές στο δημόσιο. Ο κρατούμενος -όπως αποκαλύπτει το Crimes on air- στο Α.Τ Ομονοίας κινδυνεύει να φυλακιστεί στις φυλακές Χίου, αφού απ’ ότι φαίνεται...

δυσκολεύεται να εξαγοράσει την ποινή και την οφειλή του. Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Ευελπίδων, στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, για δυο –σύμφωνα με πληροφορίες- ακάλυπτες επιταγές που είχαν εκδοθεί το 2002, και για τις οποίες εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 20 μηνών. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το 2008 καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση για οφειλές στο δημόσιο, που αγγίζουν τις 30.000 ευρώ. Aν o κ. Βαλιανάτος δεν βρει τα χρήματα θα οδηγηθεί στις φυλακές Χίου, εκτός βέβαια και αν ευαισθητοποιηθεί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και τον βοηθήσει από το οικογενειακό του εισόδημα, αφού στο παρελθόν υπήρξε σύμβουλός του.
(crimes on air)
Τώρα θὰ ξεκινήσουν οἱ δημοσιοκᾶφροι νὰ μᾶς ζαλίζουν τὸν ἐγκέφαλο μὲ τὶς ἀδικίες τοῦ κράτους κατὰ τοῦ φυλακισμένου Βαλλιανάτου. 
Θὰ εἶναι οἱ ἴδιοι ποὺ ἔχουν γράψει στὰ παλαιότερα τῶν ὑποδημάτων τους σύσσωμη τὴν ἑλληνικὴ κοινωνία, τὰ πραγματικά μας προβλήματα καὶ ἔχουν κάνει ἐπιστήμη τὴν παραπληροφόρησι.

Βέβαια, ἐὰν τελικῶς ὁ ἀπατεών δὲν πληρώσῃ  καὶ καταλήξῃ στὴν φυλακή, τότε ἔως καὶ ἄγαλμα θὰ τοῦ στήσουν. 
Τό φαντάζεστε;
Αὐτοὶ εἶναι «ἥρωες»!
Αὐτοὶ ποὺ ἔχουν «μπίζνες» τὰ μεσάνυχτα στὴν Ὀμόνοια. Διότι ἐμεῖς ὡς ἀδαεῖς, ἀπὸ τὴν Ὁμόνοια περνᾶμε μόνον ἡμέρα καὶ μὲ συνοδεία. Τήν νύκτα ἀπαιτοῦνται πλέον δύο διμοιρίες τῶν ΜΑΤ γιὰ νὰ αἰσθανόμαστε ἀσφαλεῖς. (Δὲν θὰ εἴμαστε ὅμως!!!)
Ἄν τε λοιπόν. Σὲ λίγο καὶ στὴν σύλληψι Τρεμοπούλου. Καὶ λοιπῶν φιντανιῶν. Νὰ τὴν πιάσουν τὴν ἐπιχείρησι σωστά! 
Ὅσο γιὰ τὰ ὀφειλόμενα… Μὴν τὸ σκέφτεστε…
Δὲν θὰ τὰ δῆ κανέναν ταμεῖο.
Ἒκτὸς ἐὰν ἐμεῖς τοὺς σπάσουμε τὰ νεῦρα καθημερινῶς καὶ τοὺς πιέσουμε. 
Σὲ κάθε ἄλλην περίπτωσι θὰ «δουλέψουν» δημόσιες σχέσεις, συμβιβασμοὶ καὶ διακανονισμοί.
Φιλονόη. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω και εγώ εναν μεγάλο οφειλέτη του Δημοσίου. Να τον πώ? Ο Δασκαλαντωνάκης που εντελώς τυχαία είναι ο πεθερός του Σηφουνάκη. Του γνωστού υπουργού της σημερινής παράνομης κυβέρνησης ντε.Όταν έρθει η ώρα θα μείνουμε απο σχοινί και απο φυλακές.Μήπως σιγα-σιγά να αρχίζαμε να φτιάχνουμε τις κρεμάλες γιατί βλέπω να μην προλαβαίνουμε τελευταία στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Ατιμουλικο... μια χαρά θα περάσεις στις φυλακές.

Ανώνυμος είπε...

εισαι θεα αγαπη μου καλα θα περασεις χαχαχαχαχαχα πουστη

Ανώνυμος είπε...

τωρα πρεπει να στεναχωρηθουμε και για τον αρχιανθελληνα δηλ. ρε αφηστε μας τωρα