Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Από νταής.... σε put the κοτ down


MΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ

Γνωστές οι τακτικές του Μάκη Βορίδη. Αφού δεν έκανε κανένα σχόλιο σε σειρά οικονομικών θεμάτων με αντιμνημονιακές θέσεις να εκφράζονται συνεχώς,  επιβεβαίωσε τις απόψεις μας. Στην Ερώτηση Παπαγιάννη για το επαχθές χρέος ισχυρίστηκε ότι το θέμα  δεν είναι του παρόντος και διάφορες άλλες θεωρίες περί χρέους που δεν είχαν καμία σχέση με....
το αντικείμενο της ερώτησης.
Ενώ στην βουλή λίγες μέρες πριν, έκανε τον νταή με ύφος καρδιναλίων και αποκαλούσε Μπαταχτσήδες όσους μιλούν για λογιστικό έλεγχο του χρέους..

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε οτι ο Καμενος μεγαλη κοτα μετα απο τα παχιά λογια μουγκα στην στρουγκα!!!!! Δεν βαριέσαι κατι καμένοι τα χαυτουν τα φούμαρα!!!

Για μια ακομα φορα εξαισιος ο Βοριδης σοβαρος ορθολογικος .. Τσουζει βεβαια στην ΝΔ που η μεταγραφη δεν υπηρξε ποτε αλλα τωρα φατε στην μαπα Λαμενους Μιχελακηδες Πακηδες και ΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ε όχι και το Βορίδη ρε! το παρακάνατε έτσι.Προκειμένου να την πέσετε στον Λαός υπερασπίζεστε και τον Συριζα που έφερε το νομοσχέδιο να μην πληρώσουμε τίποτα (όχι το επαχθές μόνο) σαν απατεώνες δηλαδή. Ο Καμμένος πως και βγήκε από την φίμωση που του επέβαλλαν?δεν έχει περάσει ένας μήνας! χαχα είστε για γέλια στη πολάν εεεε νδ ήθελα να πώ

Ανώνυμος είπε...

κόκκορας ο Καρατζαφέρης

Anestis Zioulis είπε...

Γιατί βρε ανώνυμα αγόρια, το χρέος το θεωρείτε νόμιμο;
Δεν σας ενδιαφέρει να δείτε ποιος, τι και γιατι;
Αχ ναι ξέχασα, ψήφισε το μνημόνιο ο πρόεδρος και είναι δύσκολα τα πράγματα.
Με τις υγείες σας, κάποτε και εγω πίστευα στον πρόεδρο, ο μαλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Mounoxeila tou LAOS sas perimenei gamisi

Ανώνυμος είπε...

Gamimene sanopi etsi na min sou sikonetai apo to zaxaro

Ανώνυμος είπε...

10 Ιουνίου 2011 3:22 π.μ. Ο Γιατρός Αντωνιου είσαι!! Σε κατάλαβα αμέσως από το υψηλό πολιτιστικό επίπεδο την ευγένεια και τον καθαρό και σαφή πολιτικό σου λόγο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ! Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Τα 'αντρίκια' του Καμένου δεν αξίζουν ούτε για καμένα του πετάει την χλαπάτσα ο σαμαράς και αυτός ακούνητος εκεί !! Είναι πολλά τα λεφτά και για αποδείξεις βέβαια ούτε λόγος