Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ...



Πανικός στη Μεσογείων. Το συλλαλητήριο των "αγανακτισμένων" στο Mega την Τρίτη το απόγευμα έχει σημάνει συναγερμό στοΜεγάλο Κανάλι. Το θέμα συζητήθηκε σε πολύ υψηλά εκδοτικά κλιμάκια και έπεσαν...
τηλέφωνα. Ζητήθηκε η προστασία από την Αστυνομία. Με 3-4 διμοιρίες. Οι εποχές είναι δύσκολες και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει...

Πηγή

3 σχόλια:

Theo είπε...

Απορω γιατι οι ματατζηδες δεχονται χωρις αντιδρασεις να προστατευουν τα λαμογια και απατεωνες. Το συνταγμα δεν αναφερει οτι τα σωματα ασφαλειας πρεπει να μεριμνουν για την ασφαλεια του πολιτη?? Και οταν εννοω ασφαλεια αναφερομαι στην καταπολεμηση καθε μορφη βιας (ψυχολογικη,οικονομικη κτλ). Γιατι οι τραπεζιτες που απειλουν τον κοσμακη με μπραβους παραμενουν ελευθεροι?? Γιατι τοση ασυλια σε αυτους που ζουν εις βαρος μας??

Modestus είπε...

Για τον μισθουλάκο φυσικά, για την θεσούλα. Ξέρουν κι αυτοί να οργανώνονται πίσω από συνδικάτα και να διεκδικούν τα αιτήματα τους αλλά κυρίως οικονομικά. Δεν είδα να διεκδικούν δυναμικά να μην πηγαίνουν να προστατεύουν κωλοκάναλα και δημοσιογράφους που είναι παρέα με τους πολιτικούς. Ωραία αστυνομία να την χαιρόμαστε.

ΑΡΚΕΤΑ είπε...

ΟΥΣΤ! ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.