Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΑ ΣΠΑΤΑ...



"Ανοιξαν" χθες οι πύλες του νέου εκπτωτικού κέντρου της Αττικής και το 20ό της Ευρώπης δίνοντας νέες ευκαιρίες στους καταναλωτές. Η Αθήνα από σήμερα και για τους επόμενους μήνες θα ζει σε ρυθμούς εκπτώσεων στα ρούχα, τα παπούτσια και σε είδη σπιτιού. Τα προϊόντα θα πωλούνται σε...
τιμές χαμηλότερες από.... 35% έως 70% σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. O γενικός διευθυντής Ελλάδος McArthurGlen της κ. Ιωάννης Κασιμάτης ανέφερε ότι η δημιουργία του κέντρου ολοκληρώθηκε σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία. Η επένδυση ανήλθε στα 100 εκατ. ευρώ και προσέφερε 1.000 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή των Σπάτων και γενικότερα της Αττικής. Ο όμιλος McArturGlen ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των καταναλωτών για αγορές σε χαμηλές τιμές, την επιθυμία τους να αποκτήσουν κάτι που μέχρι πρότινος ήταν ακριβό και την ίδια στιγμή θα του δώσει τη χαρά ότι οι αγορές τους έγιναν στη βέλτιστη τιμή.

πηγή

6 σχόλια:

Agis είπε...

Προτιμώ να δώσω τα χρήματα μου σε Έλληνες και ας πληρώσω παραπάνω

iriam-tm είπε...

βρε ουστ απο εδω!αγοραζουμε μονο ελληνικα.

Ανώνυμος είπε...

Μονο Ελληνικα και απο Ελληνες

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την ανάρτηση διαφήμηση! Να τρέξουμε να κάνουμε τις αγορές μας για να αποσβέσουν γρηγορώτερα την επένδυση.Να τους ευχαριστήσουμε για τις προσλήψεις των 400 ευρώ μηνιαίως. Ντροπή σε όσους αφήσουν τα χρήματα τους στις πολυεθνικές με αντάλλαγμα ενα μακό ARMANI..

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια καλο ειναι να αγοραζουμε απο ελληνες αλλα αν μας ρουφαν το αιμα με το μπουρι της σομπας πια η διαφορα τους απο τις πολυεθνικες?Ο κοσμος πρεπει να ψωνιζει απο το φτινοτερο μαγαζι.Αν μπορει να εχει κερδος η πολυεθνικη πουλοντας φθινα θα μπορει να εχει και ο ελληνας μαγαζατορας αν δουλεψει καλα το μαγαζι του,αν κινηθει να κλεισει καλες συμφωνιες με τους προμηθευτες, αν κανει υπολογισμους μειωσης τιμων-αυξησης τζιρου κ.α. Τωρα απλα κοπαναει το ποσοστο κερδους που επιθυμει στην τιμη και αδιαφορει για τον μ@λ@κ@ που πληρωνει.
Τετοια μαγαζια θα πιεσουν την αγορα να εξορθολογιστει καπως. Αν και φοβαμαι πως θα μυριστουν γρηγορα τι κοροιδα ειμαστε σαν λαος και θα μας τα πουλανε 30% πιο πανω απο τα υπολοιπα 19 μαγαζια στην ευρωπη(βλεπε super-market).

ΥΓ.Συμφωνω με τον 1:15 για το αρθρο με ταση προς διαφημιση.Το ειδα και σε αλλα μπλογκ και πριν μερικες εβδομαδες και σε δελτιο ειδησεων οταν ακομα ηταν υπο κατασκευη.

μπουκάλι.... είπε...

ρε γαμώτο απορώ ώρες ώρες... ανεβάζετε τέλεια άρθρα συνεχώς! αλλά μια στο τόσο που βλέπω να πουλάτε τα εισιτήρια του αγώνα ολυμπ. - παναθηναϊκού, μια που βγάζετε αναρτήσεις για την αεκ και μια κατι τετοια... ! ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!