Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ευρωδραχμή προτείνει ο Καρατζαφέρης




Την υιοθέτηση της «ευρωδραχμής» ως νομίσματος της χώρας, για τις συναλλαγές στο εσωτερικό, πρότεινε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ως ένα από τα μέτρα που συμπεριλαμβάνει το κόμμα του στο πρόγραμμά του για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο Γ. Καρατζαφέρης πρότεινε να......
κάνει η χώρα μας ό,τι έκανε η Γερμανία το ’23.

«Επίσημο νόμισμα της χώρας, το ευρώ, αλλά ευρωδραχμή για το εσωτερικό της χώρας και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 2 ετών», όπως είπε και εξήγησε το σκεπτικό του: Σύμφωνα με αυτό, η «ευρωδραχμή» θα χρησιμοποιείται μόνο στην Ελλάδα, ενώ το επίσημο νόμισμα στις σχέσεις μας με το εξωτερικό, θα είναι το ευρώ. Πράγμα που -σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη - σημαίνει «μαζεύω ευρώ από τον τουρισμό, μαζεύω τα δικά μου ευρώ από το δασμό και ταυτοχρόνως έχω την δραχμή - όπως έκανε ο αμερικανός με το δολάριο και σώθηκε - και σε δύο χρόνια την αντικαθιστώ με αξίες σε ευρώ».

Όπως είπε, η «ευρωδραχμή» θα αποθαρρύνει την έξοδο του χρήματος από την Ελλάδα και πρόσθεσε:


«Έτσι, ο λαθρομετανάστης που θα πληρώνεται στην ευρωδραχμή, δεν θα μου βγάζει 12 δισ. έξω, δεν θα έχουν καμία αξία. Το Lidl, το Carefour που μαζεύουν κάθε Παρασκευή όλο το βιός των Ελλήνων, δεν θα μου βγάζει στο εξωτερικό, γιατί δεν θα έχει καμία αξία».


Κατά τον κ. Καρατζαφέρη, με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί κίνηση στην αγορά, θα παραχθεί πλούτος για φορολόγηση, θα υπάρχει ανάπτυξη και η χώρα θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα.

«Αλλά όλα αυτά θέλουν μια δυνατή κυβέρνηση, αποφασισμένη, που να γνωρίζει το αντικείμενο και να έχει όρεξη να πολεμήσει προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε.

Υποστήριξε επίσης ότι η Ευρώπη έχει απογοητευτεί από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και εκτίμησε ότι τον πίστευε στην αρχή, αλλά αυτός την απογοήτευσε στην συνέχεια.

«Γέλασε χθες η Ευρώπη, όταν έβλεπε για 9 ώρες τον Έλληνα Πρωθυπουργό να προσπαθεί να πείσει - αν έπεισε - τους υπουργούς του, για την αναγκαιότητα των μέτρων», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Και πρόσθεσε: «Γέλασε και χθες το βράδυ με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους προσπαθούσε να πείσει ο Υπουργός των Οικονομικών. Άκουσα μάλιστα από μία μεγάλη προσωπικότητα που διετέλεσε Πρωθυπουργός κατ΄ επανάληψη στη χώρα του να μου λέει: 'Αν ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα το είχε λύσει το θέμα αυτό σε μισή ώρα και ο Αντρέας Παπανδρέου σε άλλο τόσο'».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε, επίσης, ότι σήμερα ο πρωθυπουργός «έχει μόνο την εμπιστοσύνη και το στήριγμα του κ. Ομπάμα», ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την «ανήμπορη, ασύνδετη και ως εκ τούτου, ίσως και ανίκανη».

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί δεν υπάρχει τίποτα άλλο, παρά μόνο εκλογές για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ παρουσίασε προτάσεις για την εξεύρεση πόρων: Μεταξύ αυτών, πρότεινε πάγωμα τιμών σε όλα τα προϊόντα για τρία χρόνια, επιβολή φόρου του διοξειδίου του άνθρακος για κάθε προϊόν που εισάγεται στη χώρα, επιβολή δασμών στις εισαγωγές για τρία χρόνια, μείωση κατά 50% των απολαβών των βουλευτών, πώληση των πολυτελών αυτοκινήτων του πολιτικού προσωπικού.

Τέλος, πρότεινε να γίνει δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες και, όπως είπε, μάζεψε 600.000 υπογραφές γι' αυτό το σκοπό, τις οποίες πήγε και στο Κοινοβούλιο.

«Ας κάνουμε πρώτα αυτό κεντρικό θέμα, γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει και σ’ αυτόν τον τομέα και μετά κάνουμε οποιοδήποτε άλλο δημοψήφισμα θέλει», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

πηγή

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βάλε τα άλλα 29 μέτρα που θα σώσουν την Ελλάδα, αν είσαι μάγκας. Κηρύσσω την έναρξη των σχολιασμών από τους πληρωμένους αγανακτισμένους μόνο με τον καρατζαφέρη φυσικά, γνωστούς σχολιαστές weinsskataster,jorgo,manos666,Η-Ο κλπ κλπ μπορούν να ξεκινήσουν να βγάλουν το μεροκάματό τους...ο χρόνος σας αρχίζει από ρουκ ζουκ!..πάμε

Ανώνυμος είπε...

εισαι... οτι, να'νε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευροπούτσα που θέλουν όλοι τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε. Αύριο θα έχει αλλάξει άποψη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ.
ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2 ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΑΓΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩ!

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;;

Ανώνυμος είπε...

Ωχχχ τώρα θα τον βγάλει κι αυτόν τρελλό ο Άδωνης...!!!ε ρε γλέντια χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

(ΠΑΣΟΚ)
-Υπάρχουν λεφτά..Τελικά ΔΕΝ..
-Δε θα κόψουμε μισθούς,συντάξεις..
-Όχι νέα φορολογία..
(ΝΔ)
-Κατά του μνημονίου αλλά στηρίζω την κυβέρνηση στα περισσότερα νομοσχέδια..
-κατά του μνημονίου αλλά να γίνουν αποκρατικοποιησεις
και άλλα πολλά..

& λέτε κωλοτούμπα τον Καρατζαφέρη ο οποίος σε κάθε χρονική στιγμή τουλάχιστον προσπαθεί να βρει λύση ανάλογη των υπαρχόντων δεδομένων και όχι να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων..

Τα ψέμματα στη μάπα σας είναι δικαιολογημένα και η οξυδέρκεια με την ευελιξία για το καλό του τόπου χαρακτηρίζουν κάποιο ως κωλοτούμπα..

και μετά απορείτε γιατί έχουμε φτάσει ως εδώ!!!

Ανώνυμος είπε...

ελληνοευρό ρε μαλάκα χοντρέ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=D5eXJS8DA6U ο χοντρουλης δουλευει δεν ειναι παναχρηστος και χαραμοφαης οπως οι συμμαθητες τζεφρυ και σαμαρας.πλεον οι παναχρηστοι υιοθετουν το μισο προγραμμα του χοντρου τον οποιο πριν δυο χρονια τον εκραζαν και οι μεν και οι δε.εγω χεστηκα αν ο Αδωνις ειναι μπουμπουκος και αν ο καρατζαφερης ειναι γραφικος με περιστερια που του καθονται στο κεφαλι.εγω βλεπω οτι αυτοι προσπαθουν ενω ολοι οι αλλοι ειναι οι πραγματικοι κωλοτουμπες.η ΝΔ καταψηφισε το μνημονιο και τωρα μιλαει για επαναδιαπραγματευση του μνημονιου και ψηφιζε τα μισα νομοσχεδια του πασοκ.το πασοκ ελεγε λεφτα υπαρχουν και εκραζε τον καραμανλη και αναιρεσαι τα παντα μεσα σε τρεις μηνες και ο τζεφρυ εκανε μυστικες συμφωνιες με τον Στροσ Καν και η μιση Goldman sachs δουλευει στα υπουργια.Επισης δηλωσε κατηγορηματικα οτι απο τον πρωτο κιολας χρονο θα τζασει 1,7 εκατομμυρια λαθρομεταναστες και ειπε στην βουλη οτι αν τολμησετε και πειραξετε εθνικους πορους αυτο ειναι casus belli.Ο χοντρος το πολεμαει και το ψαχνει ενω οι αλλοι τον παιζουν και με χερια και με ποδια και λετε οτι θελετε.τωρα ξυπνησε και η ΝΔ και ξεκινησε να λεει στον κοσμο ποσο καταστροφικο θα ειναι μια επιστροφη στην δραχμη στην παρουσα φαση που ουτε βιομηχανια εχεις,ουτε οικοδομη και την γεωργια την εχεις εξοντωσει τοσα χρονια...οποτε εισαγεις τα παντα στην παρουσα φαση.τραβα αγορασε τα με δραχμες αυτα μαλακα.ουτε εξορυξεις πετρελαιου εχεις κανει και μεταλευματων οποτε και αυτα θα πρεπει να βγαινεις στις αγορες να τα αγοραζεις.οι τραπεζες σου θα ειναι πουτανα και κανενας δεν θα κανει τοποθετησεις στα χρηματοπιστωτικα προιοντα τους.οποτε ποιος μαλακας θα αγορασει δραχμες?τι να τις κανει περα απο το να ερθει ενα μηνα διακοπες στην ελλαδα?η νεα δραχμη θα ειναι εκατο φορες χειροτερη απο την δραχμη του 2001 με την τοτε ισοτιμια 1ευρω=340,75 δρχ.ολο μαλακιες να διαβαζω εδω μεσα απο εικοσαχρονους οικονομολογους της πουτσας!εγω οικολογους ψηφιζα αλλα τωρα θα ψηφισω ΛΑΟΣ ειναι οι μονοι σοβαροι εκει μεσα

Robespierre είπε...

αχαχαχαχααααααααααα
Τι γελοίοι... τι θίασος ααααχαχαχαχαχαααααααααα

Ευρωδραχμή?? Τα ακούς Μπουμπούκο? Τα ακούτε μπουμπουκάκια?? Τι λέγατε χθες?
αχαχαχααχαααααααα

Η πολιτική μαλακό νόμσιμα στο εσωτερικό ισχυρό στο εξωτερικό εφαρμόστηκε από τον ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ μετα την πτώση των σοβιετικών...
Ο οποιος , βεβαιως βεβαίως είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ....
αχαχαχαχαχαχαααααααααα
Τι έγινε κομμμουνιστής ο Καρατζαφυρερ??? Τι έγινε μπουμπούκο? Δεν θα καταγγείλεις τον συμμοριτοπολεμο που δέ-χεσε?
Να συνε-χίσω??
Πάγωμα των τιμών για όλα τα προϊόντα ε?? τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.... Α ναι τη σοβιετική ένωση... Διατίμηση παντού κεντρικά καθορισμένη τιμολόγηση... βεβαια αυτοί είχαν
α} Πετρέλαιο δικό τους
β) Τα πάντα κρατικά
γ) Κεντρικά σχεδιασμένη όλη την οικονομία
Εσύ πόσο θα αγοράζεις πετρέλαιο??? Με 200 ντολλαρσ το βαρέλι?
Χρυσές δουλειές για τους μαυραγορίτες... Τα μοναδικά σου κομματικά πελατάκια...

Και συνεχίζω....

Φόρο CO2 τι είναι αυτό??? Αυτό που θέλουν τα δέντρα και τα φυτά για να βγάλουν Οξυγόνο. Αυτό που παράγουν όλοι οι αερόβιοι οργανισμοί του πλανήτη?? Τι θα πληρώσουν φόρο και τα ψάρια κυριε καραγκιοζοφυρερ???
Και οι Ισλανδοι που αφού έγραψαν στα @@ τους τους φίλους μας τους τοκογλύφους και κέρασαν την Ευρώπη με κάποια τρισεκατομμυρια τόνους διοξείδιο του άνθρακα με τις ηφαιστειάρες τους τί θα τους κάνουμε?? απόβαση?
Πόσο θα πάει ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ρε γελοίε??
1 τρις ευρωδραχμές???
αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααχαχαχαχααααααααααααα
Οι γελοιότητες που αγγίζουν τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξης της ίδιας της νοημοσύνης συνεχίζονται...

Επιβολή ΔΑΣΜΩΝ!!!! Πόυ στην ΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ? Ποια συνθηκη της Ρώμης εδωο προεδρας καταργει την ΕΕ την ΟΝΕ το Μααστριχτ , την ΓΚΑΤΤ και όλη την παγκοσμιοποίηση.. Πήγες για κανα καφέ με την ΑΛέκα??? Αλλά δεν τα πιασες και καλά όσα είπατε και τώρα λες μαλακίες...

Γιατί μόνο ο ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ο γνωστός ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ θα το πρότεινε... Ουτε οι σύντροφοι Κινέζοι δεν το κάνουν πια... Αυτό ήταν το βασικό αίτιο του Α Παγκοσμίου πολέμου... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑααααααααα
Σκληροπυρηνικός ΜΑΟΙΚΟΣ ο καρατζαφυρερ....

Τ ακους μπουμπούκο??? Μπροστά του ο Καζάκης είναι ένας πράκτορας του ρεβιζιονισμού... ένας ευρωλιγούρης...
αχαχαχαχαχαααααααααα

Αλλά δεν μπορεί ο μικροαστός... θα πετάξει και την Μπανανόφλουδα του....
Να πουληθούν λέει τα θωρακισμένα τανκσ των βουλευτών λεει.... αχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
τωρα που κάθε γκαζια είναι και 50 ευρω θες να το πουλήσειες ε???? ατιμούλη... ευρωδραχμοφονιά... Δεν στο αγοράζει κανείς με πάνω από 6 000??? Τι το αγόρασες 100 000??? αχαχαχαχααχαα, ε κάνε μια τροποποίηση του νομοσχεδίου περί ανέμων και υδάτων.... Τι νομοθετικό σώμα είστε...??

Αυτά και για να μη ξεχνιόμαστε οι ασυναρτησίες του μαλακίου (για να μην πληρώνει φόρο CO2 έχει αυτουποβαθμιστεί σε αμοιβάδα... ο φοροφυγας...)
δεν έχουν σχέση με τα όσα λέει ο Καζάκης η ακόμα και ο οποιοσδήποτε άλλος αντιμνημονιακός οικονομολόγος...

Αλλά μαθήματα δεν παραδίδω στα μαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Υποκλίνομαι στον XaBas

Κώστας είπε...

χααχαχαχχααχ
ωραίος ο 4:53

Ανώνυμος είπε...

9 Ιουνίου 2011 3:55 μ.μ.
ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΑΓΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩ!
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;;

το κακο σου καιρο που δεν εχουμε πετρελαιο

Εσυ ρε λαμογιο που τα λες αυτα τι εισαι? Εχεις ξαναγραψει εδω μεσα σου εδωσα απαντηση και εκανες την παπια! Στη ξαναδινω λοιπον μεχρι να βαλεις την ουρα στα σκελια!

Φυσικα και εχουμε πετρελαιο και Φυσικο Αεριο. Βγηκανε ολοι οι σχετικοι και λενε την καθε μπουρδα τους. Χρονια τωρα το γνωριζουν. Τυχαινει να ειχα καθηγητη τον Φωσκολο στο πολυτεχνειο Κρητης και εδω και 7 χρονια μας τα ελεγε αυτα. Αλλα τοτε καποιοι δεν ηθελαν να τα πουν γιατι δεν τους ειχαν δωσει την αδεια τα αφεντικα τους. Τωρα που θελουν να τα ξεπουλησουν γινεται η κουβεντα.
Τι να πρωτοθυμηθω? Τι ανακοινωσεις του ΓΑΠ με αρκετη Δοση ειρωνιας που μας ελεγε οτι δεν εχουν ενδειξεις οτι εχουμε πετρελαιο? Αλλα μεσα στον Πανικο ποιος θα θυμαται οτι απο τοτε εχουν περασει 5-6 μηνες μονο. Τι εγινε τοσο γρηγορα το βρηκαν και απλωσαν τα διχτυα τους να φτιαξουν και οργανισμο να τα εντοπισει?
Δεν πειραζει εσυ μπορεις να το τρως το παραμυθι εμεις ομως οχι.
Α και να σου θυμισω οτι σε περιπτωση που εβγαζες το πετρελαιο για λογαριασμο σου δεν μετραει μονο ποσο θα το πουλας, αλλα και ποσοι θα βρουν δουλεια, ποσα θα γλιτωνεις απο αυτα που ξοδευεις για να εισαγεις απο εξω. εκτος κι αν σε χαλαγε να αγοραζεις 20-30 λεπτα το λιτρο την βενζινη? Μην αναφερω το ποσο πιο φθηνα θα ηταν τα εξοδα για να παραγεις οτι θελεις απο αυτα που εχεις σε αφθονια στην Ελληνικη γη. Βαρυτης, Βωξιτη, Λατεριτη, Περλιτη, Λευκολιθο, Μαρμαρα και αλλα. Και βλεπεις δεν αναφερω τους πολιτιμους λιθους σε παω στα ελαφρια για να μην σε σοκαρω!

Robespierre είπε...

Που σε ρε Άδωνη? Σε ΚΟΒΑ ?
Γιατι σε 3εφτυλησε έτσι ο Φουρερ σου?

Νιώθεις προδομένος ε? Δεν πειράζει τα κάνουν αυτά οι μαφιόζοι.

Λοιπόν πάω Σύνταγμα μιας και είμαι άνεργος 25 άρης και δεν έχω τι άλλο να κάνω εκτός από να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΩ ....

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι κομματόσκυλα! Αν το πρότεινε ο Σαμαρας θα γραφατε, υπάρχουν λύσεις, τα λεμε εδώ και καιρό..
Τώρα αυτά δεν γίνοντε!

ΔΑΡΝΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

άντε γρήγορα σύνταγμα και το βράδυ ξέρεις... έχει αναφορά απ'τη ζούγκλα... ρε,αφού φαίνεστε από το ύφος των αερολογιών που γράφετε αλλάξτε το τουλάχιστον χαχα

Ανώνυμος είπε...

καλή η μαλακία του για την ηλικία του....