Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ο ΝΤΑΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΟΣ


Μια κυρία έκανε παρατήρηση σε δυο φοιτηταριά που μοιράζαν φυλλάδια του ΠΑΜΕ πριν τον κύριο όγκο του κόσμου έξω από τη βουλη γύρω στι 8 το απόγευμα.
Όποιος πέρναγε από εκεί τους έκανε παρατήρηση. Αυτοί κάνανε πως δεν ακούνε και συνεχίζαν με κάτι πάκους χιλιάδων εντύπων (πληρώνει καλό το κόμμα).

H κυρία λοιπόν ζήτησε το λόγο που δε φεύγουν, καθώς μόνο κακό κάνουν τα κόμματα εκεί. Τότε πλησίασε ένας νταής που ήταν πιο πίσω και επιτηρούσε τα τσιράκια του και της είπε να φύγει. Εκείνη συνέχισε και ενώ είχε μαζευτεί και κόσμος του ζήτησε να σταματήσει πια το κόμα του να κάνει αυτό το πράγμα κάθε μέρα κλπ.

Ο νταής εύσωμος "κύριος" τότε προσπάθησε να της επιτεθεί και να τη χτυπήσει φωνάζοντα το αμύθητο "ΕΒΡΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΜΩΡΗ; ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ;".

Η αντίδραση του κόσμου άμεση και αποφασιστική!

Ακόμα τρέχει και αυτός και τα τσιράκια του ενώ το τί άκουσε για το ΚΟΜΜΑ του δε μεταφέρεται!!! Τα ίδια και στην Ερμού και αλλού. Τους πήραν στο κυνήγι παντού!!!!

Τελείωσε το παραμύθι!

Η εξέγερση είναι πια γαλανόλευκη.

Το παιχνίδι το χάσαν οι άπλυτοι. Έχουν μαζευτεί στην πλατεία, στο δρόμο πάνω δε τολμάνε να μιλήσουν. Από σήμερα λοιπόν με σημαίες και στην πλατεία.

Γαλανόλευκη παντού!!!

Πηγη 

9 σχόλια:

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

μυκονιάτο άμα βάλλεις άλλη φορά φωτό της Παπαρήγα θα σου ρίξω βιτριόλιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ανώνυμος είπε...

ετσι μπραβο, μακρια οι υαινες, μονο σημαια Ελληνικη και δημο-κρατια τιποτε αλλο

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

το κκε το ίδρυσε ο βουλγαροεβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια μαζί μέ έναν άλλο παλιόπουστα Βεντούρα

στον διάολο (τον πατέρα τους) ΟΛΟΙ

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

Μυκονιάτο αυτή η φωτογραφία της Παπαριρήγας ΔΕΞΙΑ πάνω από τον Γέροντα Παίσιο σου κάνει το μπλόγκ ΤΕΛΕΙΩΣ αντιτουριστικιό!

Ανώνυμος είπε...

το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ τι σας φταιει ρε φιλαρακια? Οταν τοσα χρονια ολοι αυτοι ηταν στο δρομο εσεις που εισασταν? Αυτη η γυναικα που ελεγε στους φοιτητες να φυγουν τι κομμα ψηφιζε πριν την κριση? Μηπως ΠΑΣΟΚ/ΝΔ? Πολυ δημοκρατικο εκ μερους της να τους ζηταει να φυγουν. Ετσι θα ειναι η αυριανη δημοκρατια που θελετε?
Φασιστες ολοι ειστε μου φαινεται.
Ντροπη να σας βαζετε το ΚΚΕ στο ιδιο τσουβαλι με τα αστικα κομματα. Καλομαθατε ομως με τον καπιταλισμο και δεν σας αρεσει η σκληρη αληθεια του ΚΚΕ.
Η εξεργεση ειναι πια γαλανολευκη. Ναι με 1000 διαφορετικες αποψεις και στοχους.
Στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε?

tatoo you είπε...

ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ...Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ....ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ, Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BELARUS , Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ???? Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΝΖΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΟ!!!!

γιαννης είπε...

α ρε γιωργο τι μας λες. απ τη μια διαιρεση να παμε προς την αλλη. ενοτητα ρε γιωργο. δε βλεπεις οτι ακομα κ το κκε πλεον ειναι ενα με το πασοκ και τα υπολοιπα κομματα? δε βλεπεις οτι παιζει το ρολο του τρομοκρατη προκειμενου να δεχομαστε νεα μετρα μη τυχον κ χρεωκοπησουμε? δε βλεπεις οτι το ΠΑΜΕ MAZEYEI 30.000 κοσμο και τους περναει παρελαση απ το συνταγμα χωρια να σταματησουν και γιουχαρει ολος ο κοσμος? αυτος ειναι ο σκοπος του εξαλλου. χρειαζεται ξεριζωμα το συστημα κ στησιμο απ την αρχη.

SuperAtheos είπε...

δυστυχως όσο υπάρχουν τα κομματόσκυλα η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά...

Ανώνυμος είπε...

Κοπροσκυλα πατε να γλυψετε το αφεντικο σας που ειναι "ελληναρας" σαν κι εσας και να ρουφιανεψετε το συναδερφο σας για το γαλατακι των παιδιων σας ζωα! ανεξαρτητοι πασοκ νεο δημακρατες! βλακομουτρα!
ακομα και αναλογικα να το παρουμε το 90% και πανω απο εσας ψηφιζατε πασοκ νδ λαος και τωρα γινατε ανεξαρτητοι; ποιον κοροιδευεται ρε ζωαααααααααααααα