Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Διάτρητες οι κάρτες που περιέχουν τεχνολογία RFID


Deίτε για βίντεο!!
Άκρως επικίνδυνη η τεχνολογία ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) η οποία θα περιέχεται στην κάρτα του πολίτη που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, αλλά και τα τσιπάκια της πλήρης υποδούλωσης της ανθρώπινης υπόστασης από τους φασίστες νεοταξίτες. Διαβάστε εδώ το ότι οι κλέφτες έχουν πλέον τις δυνατότητες να κλέψουν στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να....


βάλουν χέρι στο πορτοφόλι σας.
Είναι νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, που άφησε ήδη σχεδόν 140 εκατομμύρια ανθρώπους εκτεθειμένους σε κίνδυνο για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Θα το βρείτε σε όλα -από τα διαβατήρια και πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες- και υποτίθεται ότι κάνει τα πράγματα γρηγορότερα και ευκολότερα (όπως ακριβώς διατείνονται για κάθε ηλιθιότητα που σερβίρουν για εξάλειψη της γραφειοκρατίας).
«Είμαι μέσα στο πλήθος, πλησιάζω την πίσω τσέπη των ανθρώπων και το πορτοφόλι τους, και υπάρχει η πιστωτική κάρτα και η ημερομηνία λήξης της στην οθόνη», λέει ο Walt Augustinowicz, αποδεικνύοντας πόσο εύκολα χακάρουν τις κάρτες που περιέχουν RFID.

http://hellasxg.blogspot.com/2011/04/rfid.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναιιι αυτο μας ενοιαξε τωρα αν θα μας τις χακαρουν...εδω δεν πρεπει ν τ παρει κανεις οχι για τ προβλημα κλεψιας αλλα για την υποδουλωση της ψυχης μας!!!οχι στο 666!!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστα φιλε μου 14/04 2.47 αυτο μας νοιαζει το κολο666 που θα ειναι πανο μας χαραγμενο...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ 666. ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

to kanoun epitides gia na tis adikatastisoun me ta chip... logo eglimatikotitas.....