Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

X.Παπουτσής: "Αν αφήσουμε να φύγουν οι μετανάστες θα μας διώξουν από την Σένγκεν"!



Απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, σχετικά με τις προθέσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την απέλαση των λαθρομεταναστών απ' όλη τη χώρα, ο αρμόδιος υπουργός, κ. Χρήστος Παπουτσής, παραδέχθηκε: «Την επόμενη ημέρα που θα διώξουμε τους μετανάστες θα.....
αποβληθεί η χώρα από το Σένγκεν. Την επόμενη ημέρα, η χώρα μας θα αντιμετωπίσει...
συνολικά πρόβλημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί θα εκδιωχθεί από το πεδίο της Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
Όπως επίσης έκανε γνωστό ο υπουργός, «στην περιοχή των Αθηνών, στην Ομόνοια, υλοποιείται συγκεκριμένος επιχειρησιακός σχεδιασμός με τη συμμετοχή ορισμένων ειδικών ομάδων. Με βάση το σχεδιασμό αυτό, από την 1.1.2011 μέχρι την 31.3.2011, προσήχθησαν 8.334 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 357 αλλοδαποί για απέλαση».

«Επιπλέον, έχουμε στην Πάτρα συνεχή περιφρούρηση του λιμένα των Πατρών... Πρέπει επίσης να οργανώσω και μια επίσκεψη στην Ηγουμενίτσα, την οποία οφείλω και θα την κάνω... Την ευθύνη της ασφάλειας των χώρων των λιμένων την έχουν οι οργανισμοί» συμπλήρωσε, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο των ευθυνών.

Τι περισσότερο να πούμε εμείς; Μήπως εξελίσσεται αρνητικά υπό αυτές τις συνθήκες, η συμμετοχή της χώρας στην Ε.Ε.;

Τμήμα ειδήσεων 
defencenet.gr

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ.ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ 50 ΕΩΣ 60 ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ "ΤΣΙΡΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" ΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΘΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ.ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΕΣ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

να μην φρουρείτε την Πατρα και την Ηγουμενίτσα βρε ζώο Παπουτσή, εκεί είναι η έξοδος. Την είσοδο να φυλάτε ξεφτίλες, τον Έβρο και το Αιγαίο. άκου φυλάμε τη Πάτρα...αφήστε τους να φύγουν από τη Πάτρα, έχουμε γεμίσει, δεν αντέχουμε άλλο...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΡΕ ΧΕΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

"Πρέπει επίσης να οργανώσω και μια επίσκεψη στην Ηγουμενίτσα, την οποία οφείλω και θα την κάνω". Να οργανωθείς Χρηστάκη μου με τους πρετωριανούς σου και να πας. Να πας Χρηστάκη μου και να φοράτε κράνη, γιατι τα αυγά που θα σας τα πετάνε, θα είναι βραστα. Δεν θα στα πετάνε όμως μόνο για τους λαθρομετανάστες. Και για το "express Samina" θα σας στα ρίξουνε, δεν το 'χουνε ξεχάσει. Και κοίταξε μην το κάνεις "Κερατέα" εκεί πάνω, γιατι πως θα γυρίσεις πίσω? Θα σε μπαρκάρουνε μαζι με τίποτα μελαχρινα για Ιταλία. Τα 'χουνε πάρει στο κρανίο εκεί πάνω. ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗ Μ. ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ? Ε? Ξεβρώμησε τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου βρε χαϊβάνι. Όπως κοίταζαν οι Ταλιμπαν εκείνα τα αρχαια μνημεία στο Αφγανιστάν και μια μέρα τα κατέστρεψαν με πυροβολικό, το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και στο Πανεπιστήμιο, αφου τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου είναι σύμβολα γ' αυτους, ενάντια στον Ισλαμισμό τους. ΞΥΠΝΑ ΡΕ!!! ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΞΥΠΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ποια σεγκεν, ποια ΕΕ, και ποια ευρωπαική ασφάλεια ρε νεοταξικό σούργελοοοο? την κατ εφημισμό ενωση που μας καταντησε οπως μας καταντησε χωματερή και ξεφτίλα της ευρώπης??? που μας εχουνε γραμμένους εκει που δεν πιανει μελάνι!!!Σε ποιον τα πουλας αυτα τα παραμύθια ρεεεεε? να μας διωξουνε την αλλη μερα μπας και δουμε θεού προσωπο!! Αλλα τολματε να σηκωσετε κεφαλι...? δουλικά και υποχειρια των ξένων...!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως δεν ήταν αυτοσκοπός σας αυτό κ. Παπουτσή ?
Δηλαδή να φτάσετε τα πράγματα εκεί και να γυρίσετε ένα πρωί και να μας πείτε ότι "Αν αφήσουμε να φύγουν οι μετανάστες θα μας διώξουν από την Σένγκεν" ?
Σας προκαλώ να μιλήσετε και να πείτε αυτό που πιστεύουμε όλοι μας .
Δηλαδή σαν αυτό << ναι σκοπός μας ήταν να πράξουμε αυτό έτσι ώστε να υπάρξει μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα >>.
Όχι δεν ψεύδομαι κ. Παπουτσή.
Γιατί αν υποστηρίξετε ότι ψεύδομαι γιατί μισθώνατε ( από χρήματα του Ελληνικού λαού ) τόόσες κυβερνητικές Μ.Κ.Ο , που αν μη τι άλλο προωθούσαν αυτό το σχέδιο ?
Για του λόγου το προφανές, θα σας απαντήσω εγώ.
Φτηνά μεροκάματα για τους λίγους φίλους σας , που έμαθαν να πίνουν τον ιδρώτα του κοσμάκη και επειδή εμείς δεν μπορούμε να ταιριάξουμε με αυτήν την λογική επειδή έχουμε και τις οικογένειες μας σ’αυτήν εδώ την χώρα , μας βαφτίζεται << ρατσιστές >> και << ξενοφοβικούς >> , υποστηριζόμενοι και από κόμματα της αριστεράς που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται να μας βγάλουν τον εργασιακό μεσαίωνα .
Πέφτουν οι μάσκες και δεν ξέρεται πώς να κρατηθείτε αλλά η αλήθεια δεν μπορεί να γίνει σκαλοπάτι για αυτούς που μας έπαιξαν τέτοια παιχνίδια .
Αλλά και ούτε για εκείνους , που υποτίθεται ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν τώρα μια επανάσταση κατά των παιχνιδιών που παίξατε εις βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά ….δεν θέλουν << φασίστες >> σ’αυτό το κόμμα .
Πέστε μου που είναι τα λεφτά , που χάθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία , από την μαύρη εργασία αυτών των ανθρώπων ?
Μήπως δεν σχεδιάζατε και το τελευταίο που σας επισυνάπτω ? ( δηλαδή τον εξωραϊσμό των ασφαλιστικών ταμείων ).
Τότε πως θα ολοκληρώσετε το σχέδιο σας , θέτοντας μας ως λυτρωτικό σχέδιο , την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που τόσο προσπαθεί να μας επιβάλει ο ΓΑΠ ?
Δυστυχώς κύριοι για εσάς είναι προφανές και αληθές ότι οι Έλληνες είναι λαός αναρχικός ,( ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ) και θέλω να πιστεύω ότι θα σας χαλάσει τα σχέδια.

Και εδώ υπάρχει λύση κ. Παπουτσή αλλά το κόμμα σας έχει αποφανθεί να μας προσφέρει μόνο τις μοναδικές , μονοδρομείς λύσεις .

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ ΤΩΡΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ..ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ?ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ!!!ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ..ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!

A.C.A.B.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ. ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕ. ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΓΚΕΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΑΑΣΤΡΙΧ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΚΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ Κ.Λ.Π. ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕΕΕΕ.
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Καλόπιστος είπε...

Αυτή είναι μια ομολογία ντροπής.Φορτώσαμε όλους τους μετανάστες στην Ελλάδα,μέσα σ'ένα ευρύτερο σχέδιο αφελληνισμού.
Όλα τα κράτη στην Ευρώπη έχουν θεσπίσει ποσοστό ως προς το πλήθος μεταναστών που δέχονται κι εμείς,ως αίθουσα προσωρινής παραμονής και εφαρμόζοντας την γνωστή ρήση:ουδέν μονιμότερο του προσωρινού ανεχόμεθα υψηλότατα ποσοστά μεταναστών επί του πληθυσμού μας,που δημιουργούν τεράστιους κινδύνους για την Ελληνική φυλή,εκτός φυσικά από τα τεράστια προβλήματα που'χουν προκαλέσει στην καθημερινότητα μας.
Η πολιτική ανυπαρξία και το καθεστώς υπακοής της κυβέρνησης στους διεθνείς πάτρονες τους και στις επιθυμίες αυτών,έχουν καταστήσει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι,με φιλοθεάμων κοινό,εμάς.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΔΕΚΑ ΜΠΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Παπατζιλικια λεει, το κειμενο της Σενγκεν δεν εχει καμια σχεση, το εκανα μαθημα στη σχολη.

Ανώνυμος είπε...

12¨12 ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΟΣΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΠΑ-ΠΟΥΤΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΤΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

και τι θα χασουμε βγαινοντας απο το σενκεν ρε καραγκιοζη? Απλα οταν παμε στο εξωτερικο θα μας ανοιγουν τις βαλιτσες και θα βλεπουν τα σοβρακα και τις καλτσες μας. Ενω τωρα πρεπει να λουζομαστε ολους τους περιεργους που μας κουβαληθηκαν και διεκδικουν δικαιωματα που στην πατριδα τους ουτε τα φανταζονταν. Ουστ ρε ελεεινοι προδοτες

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τους διώξετε θα φύγετε εσείς από την Ελλάδα και μάλιστα νύχτα!!! (Αν προλάβετε βέβαια και δεν σας προλάβουμε εμείς)

Ανώνυμος είπε...

είναι με τα καλά του ο "μαλακοκαραγκιοζις"
να φύγουμε ένα εκατομμύριο φορες από την κόλο sengken
μαλακα παπούτσι να μην ξεχάσεις τα λόγια σου αυτά όταν θα σε κρεμάμε στην πλατεία του συντάγματος

Ανώνυμος είπε...

εύγε αρμαγεδών τα είπες όπως είναι αλλα τα γουρούνια δεν καταλαβαίνουν εφόσον η μούρη τους είναι συνεχεια μέσα στα σκατά τους