Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ο Λοβέρδος παραλίγο σε μορφή ομελέτας έτρεχε να σωθεί από οργισμένους πολίτες!!!



  • Φαίνεται ότι το θέατρο δεν έπιασε και κανείς, μα κανείς δεν φαίνεται να γλιτώνει την λαϊκή οργή…
Επίθεση δέχτηκε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος στους Αγίους Αναργύρους όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Δύο άτομα τραυματίστηκαν. Ο ένας έχει εξέλθει από το νοσοκομείο. Ο παραμένων –για προληπτικούς λόγους- είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και ....συγκεκριμένα τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και αντίπαλό του στις δημοτικές εκλογές. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε πριν από λίγο οποιαδήποτε ανάμιξη του κόμματός του σε αυτές τις δικαιολογημένες κατά τον ίδιο αντιδράσεις του κόσμου και πιστεύει ότι το όλο θέμα ξεκίνησε όταν έφτασε ο κ. Λοβέρδος στον χώρο της εκδήλωσης, όπου δέχτηκε αυτός και η συνοδεία του βροχή αυγών.

Ο κύριος Λοβέρδος στην προσπάθειά του να μπει και να προστατευτεί στο κτίριο, δέχθηκε την επίθεση ενός νεαρού που απωθήθηκε από τους άνδρες της φρουράς του.

Όταν ο κ. Λοβέρδος και η συνοδεία του μπήκαν στο χώρο της εκδήλωσης έκλεισαν οι πόρτες και οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για περίπου μισή ώρα στον εξωτερικό χώρο.
Στα παραλειπόμενα της επίθεσης, σημειώνουμε πως ο γιατρός που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ήταν ο γιατρός του ΕΣΥ που δέχτηκε να γίνει «πειραματόζωο» της Νατάσσας Καραμανλή στο πρώτο της χειρουργείο… Στη συνέχεια και όταν η Νέα Δημοκρατία έγινε κυβέρνηση, ο ίδιος έγινε επιμελητής στο Λαϊκό Νοσοκομείο… (δηλαδή, για όσους δεν κατάλαβαν σε μία συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, βρισκόταν άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας!!!)



http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_3403.html

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσακιστε τους γενιτσαρους.........

Ανώνυμος είπε...

προβοκατσια ειναι ρε μην τσιμπατε

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά χρειάζεται μυαλό για να καταλάβουμε οτι όλα τα κόμματα που είναιστη βουλή σήμερα παίζουν παιχνίδι στις πλάτες μας και οτι έχουν μοιράσει ρόλους στο θέατρο του παραλόγου? Ακόμα και ο πιο αδαής καταλαβαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά καιρός γαρ εγγύς που ειναι και χιλιοειπωμένο τον τελευταίο καιρό. Δεχόμαστε επίθεση απο παντού. Στη θρησκεία μας, στον πολιτισμό μας, στη παιδεία μας, στη κουλτούρα μας, στο Έθνος μας! Οι Έλληνες όσο και να μας έχουν διαβάλλει πάλι θα βρούμε το δρόμο που έχουμε χάσει. Θα μιλήσουν τα όπλα και η ψυχή μας. Go to hell where you belong NWO.

Ανώνυμος είπε...

τίποτε δεν του έκαναν αφού δεν έπεσε νεκρός ο σκατόψυχος

Αγγελική είπε...

Το σκατόψυχος είναι για τον Λοβέρδο η τέλεια περιγραφή.

Ανώνυμος είπε...

Ειστε περα βρεχει. Ο Λοβερδος ειναι ισως ο καλυτερος πολιτικος που εχει το πασοκ και οχι δεν ειμαι πρασινοφρουρος.

Ειναι απο τους λιγους αν οχι ο μονος που κανει ο,τι καλυτερο μπορει μεσα σε αυτο το μπαχαλο του ΓΑΠ.

Παρτε τον Καμμενο η τον Βελοπουλο στη θεση του και δεν θα μπορουσανε να κανουνε τιποτα καλυτερο.

Την γραμμη τη χαρασει ο πρωθυπουργος και οι υπουργοι απλα κινουντε εκει.

Αν δηλαδη ησασταν εσεις στη θεση του και θελατε να κανετε τη χωρα ισχυρη και ανεξαρτητη αλλα σας λεγανε οι τραπεζιτες και τα τσιρακια τους οτι θα σας μπουν οι τουρκοι η το πολυ πολυ να σας πεταξουν απτο νατο και να ανακαλυψουν πυρηνα της αλ καιντα ωστε να σας ριξουν κανενα πυραυλο, θα υπογραφατε μνημονιο η οχι;

Δημήτρης είπε...

2.46 φεύγα ρε φιλαράκο με τα κομματά σου. Ο Λοβέρδος κάνει οτι καλύτερο μπορεί για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης τα οποία προέρχονται από έξω. Όσο για το τελευταίο άλλες χώρες αρνήθηκαν το απεχθές χρέος τους και δεν τις άγγιξε κανείς κι εσύ μιλάς για μνημόνιο? Ή μήπως πιστεύεις ότι το χρέος της Ελλάδας είναι νόμιμο?

Ανώνυμος είπε...

3:52 Το αν το χρεος ειναι απεχθες η οχι το λεει ο πρωθυπουργος οχι ο υπουργος. Συνεχιστε να αναμασατε περι αναδιαρθρωσης η απεχθους χρεους λες και δεν ξερετε οτι ειμαστε σε νατο και ΕΕ.

Ασε σε μενα τις παπαριες για τα κομματα. Ποτε δεν εχω ψηφισει ενα απο τα 4-5 μεγαλα κομματα αλλα μπορω να διακρινω ποιοι ειναι ικανοι και ποιοι οχι.

Πριν σχολιασεις θα επρεπε να απαντησεις πρωτα στην τελευταια μου παραγραφο περι αδυναμιας αντιδρασης. Ειμαστε προτεκτορατο ειτε το αντιλαμβανεστε ειτε οχι.

Η πληρωνεις η σε δερνω, αυτος ειναι ο παγκοσμιος νομος. Απο τη στιγμη που εισαι ενα κρατος δορυφορος τα ανεχεσαι ολα. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.

Αντε στον καναπε σας και περιμεντε τις προφητειες.

Ανώνυμος είπε...

Στην τελευταια παραγραφο ζητας απαντηση φιλτατε?Θα δηλωνα παραιτηση και θα τα εβγαζα ολα στη φορα!Αν ηθελα να βοηθησω τη χωρα μου και τους πολιτες αυτης!

Δεν ειμαι ο 3:52!

Ανώνυμος είπε...

Ναι φιλε οκ συμφωνοι. Θα δηλωνες παραιτηση και θα τα εβγαζες ολα στη φορα. Και επι του θεματος τι θα γινοτανε; Tι θα επρεπε να πραξει ο οποιοσδηποτε διαδοχος σου; Καποιος πρεπει να παρει καποιες αποφασεις μεσα στην τραγικη αυτη κατασταση.

Οσο δεν μπορουμε να τα βαλουμε με τις μεγαλες δυναμεις που κινουν τα νηματα δεν μπορει κανεις να κανει τιποτα οσο πατριωτηες και να ειναι.

Οταν το καταλαβουμε αυτο ισως να εκτιμησουμε οτι ακομα υπαρχει κρατος με το ονομα Ελλας.