Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τι υποστηρίζει ο ομότιμος καθηγητής δικονομίας Κώστας Μπέης


Για καταστρατήγηση του Συντάγματος στη ψήφιση του μνημονίου έκανε λόγο ο Κώστας Μπέης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο ομότιμος καθηγητής της πολιτικής δικονομίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν εμφάνισε το μνημόνιο ως κύρωση διεθνούς σύμβασης, αλλά ως σχέδιο νόμου, για να μην χρειαστεί πλειοψηφία των τριών πέμπτων της Βουλής, ενώ το χαρακτήρισε «εξευτελιστική σύμβαση».



Όπως είπε, «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπρεπε να αναπέμψει αυτό το νόμο. Να ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται κύρωση διεθνούς συμφωνίας. Να καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων και να τους θέσει ενώπιον των ευθυνών τους».

Ο κ. Μπέης πρότεινε να μειωθούν οι βουλευτές σε 100 και παράλληλα να μην γίνονται υπουργοί, αλλά να υπάρχουν ξεχωριστές εκλογές για την κυβέρνηση.

Πρόσθεσε επίσης ότι «η οικογενειοκρατία που επικρατεί στην ελληνική πολιτική σκηνή, θυμίζει την εποχή των βαρόνων» και σημείωσε ότι πρέπει να σπάσει αυτός ο στενός κύκλος.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι δεν τον φοβίζουν οι σημερινές καταστάσεις και επέκρινε τον τρόπο ζωής των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια.
newsbeast

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ.
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΧΡΕΟΣ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ, ΕΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ.
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ...
ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΛΩΠΙΜΑΙΩΝ.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ Π.

Ανώνυμος είπε...

Στήν φωτογραφία πού δειχνει το άρθρο, ο κ. Μπέης επισκεπτεται την ...γλάστρα .
Θά πρόβαλε τίς θέσεις του γιά το σύνταγμα και θα εισέπραξε χαμόγελα ευτυχίας...
Τί λέτε κύριοι, κάποιες δεκαδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα καί τιμές τζάμπα, ποιός τίς περιφρονεί;..
Τον λαό και το χιλιοταπεινωμένο σύνταγμα θα σκεφτούμε ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΖΟΛΩΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ .ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1993 .ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΗΣ ΣΤΟ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ .ΚΑΙ ΕΡΩΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΗ .ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1983 .ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΣΥΜΠΕΡΤΑΣΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΗ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΤΕ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΣΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΑΙΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΑΝΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΗΛ.?......ΟΤΙ ''Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ'' ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΠ. ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΕΣ ΠΟΡΔΕΣ..ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ''ΑΚΑΔΗΜΙΑ'' ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ... ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ?...ΟΛΟΚΡΗΡΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!...ΟΙ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ..ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ - ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ..ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ...........ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ...ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ...ΑΧ (ανύπαρκτο)ΑΟΥΣΒΙΤΣ .. .ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!
GRECO MASCARA!


FYLETISTHS

Ανώνυμος είπε...

Ε8νικη προδοσια που τιμωρειται αυτοματως(ειτε σε περιοδο ειρηνης η πολεμου) με ΘΑΝΑΤΟ..."η Ελλας παραιτειται καθε εθνικου και κυριαρχικου δικαιωματος της για την (ακαθοριστη) δειαρκεια του μνημονιου)"...Αυτο υπεγραψαν οι "πρακτορες"..
Οτι συμβαινει σημερα εχει γινει "καρμπον" απο το 22-40 (Μεσοπολεμος)...υποτιμηση νομισματος, διαλυση δημοσιου, πωληση του μισου καπνου και της μισης σταφιδας, μαθηματικη πορεια προς πολεμο...μονο που τοτε οι "7" ειχαν τη στοιχιωδη "τσιπα" να στη8ουν στον τοιχο, και εκτελεστηκαν...
Μας εχουν "φυλακισει" και μας κατακρεουργουν τα ονειρα/φιλοδοξιες για 270(λενε)δισ. ευρω...με το τεφτεραρακι(και οχι το master μου που το χω κορνιζα μονο), ειναι 27 χιλιαρικα στο ατομο (χωρις τους Ελληνες εξωτερικου), ενα "κα8ημερινο" αυτοκινητο-απο αυτα που στα 10 χρονια ειναι για πεταμα...
Για 27 χιλιαρικα, δεν 8α κανατε 8υσιες για 1-2-5 χρονια, να τους τα πεταξετε στη μουρη και να τους στειλετε στο...
ΑΛΛΑ- τα επιτοκια 8α επανελθουν στο κανονικο-Εφορια στο 15-25%(οπως σε ολη την Ευρωπη)-ετησιος ελεγχος των οικονομικων-αρση του βουλευτικου ασυλου/"νομου περι ευ8υνης υπουργων"-επαναφορα θανατικης ποινης-δημευση της Εκκλησιαστικης περιουσιας-σπασιμο συν8ηκης "FIR" και εκμεταλευση των πετραιλαιων του Αιγαιου...
Και ας τολμησουν να 3αναπουν οτι "μπηκαμε μεσα οικονομικα..."...ΔΕΝ Α3ΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ 8Α "ΚΑΨΕΙ" Η ΚΑΡΕΚΛΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ!!! ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΑΛΑ(καλα κανου οι μωαμε8ανοι!) ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ "ΕΠΟΜΕΝΩΝ"...

EΦΗ ΚΟΥΤΣΗ είπε...

Ευχαριστώ, κ. καθηγητά, γιατί έστω και τόσο αργά είδαμε μια ελάχιστη πνοή της πνευματικής ηγεσίας αυτής της χώρας. Δεν έχουμε άλλη ελπίδα , παρά μόνο εσάς. Οι πνευματικοί ηγέτες πάντα υπήρξαν οι απαραίτητοι μπροστάρηδες κάθε πραγματικής και αναγκαίας αλλαγής. Το καθηγητικό κατεστημένο "βρομάει και ζέχνει" και είναι το πλέον κατακριτέο για την πρακτική της μίζας και αναποτελεσματικότητας στο έργο. Όμως αποτελέσατε εσείς και η ομάδα σας μια χαραμάδα στο φως. Και αποτελεί ακραίο φαινόμενο πουλημένης δημοσιογραφίας το γεγονός ότι ελάχιστα προβάλλεται δημοσιογραφικά αυτή η προσπάθειά σας. Ο πρόεδρος της "Δημοκρατίας"(!) μας ελπίζω να μη συνεχίσει να κωφεύει στα όσα καταγγέλλετε.
Με εκτίμηση Ε. Κούτση