Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μήνυση από τα ΜΑΤ στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.



Μήνυση στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας αναμένεται να καταθέσουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα μπλόκα της Κερατέας, καταγγέλλοντας αδιαφορία της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, τόσο για τα εξοντωτικά ωράρια όσο και τις συνθήκες εργασίας που χαρακτηρίζουν απαράδεκτες.Αναβρασμός επικρατεί στα ΜΑΤ, όπως διαβάζουμε στο site των κατοίκων της Κερατέας, καθώς ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση κατά... παντός υπευθύνου. Υποστηρίζουν ότι οι ζωές τους τον τελευταίο μήνα τίθενται σε συνεχή κίνδυνο, ενώ παραβιάζονται τα ωράρια εργασίας.


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι καθημερινές βάρδιες αγγίζουν ακόμα και τις 20 ώρες, ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η διοίκηση της ΕΛΑΣ δεν κάνει τίποτα για να “απεγκλωβίσει” τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τη φύλαξη του υπό κατασκευή ΧΥΤΑ στην Κερατέα.
Λεβαντής: “Οι υπουργοί αρνούνται το διάλογο”
Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κώστας Λεβαντής, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε ότι τόσο το υπουργείο Εσωτερικών όσο και το υπουργείο Περιβάλλοντος δεν έχει ακόμα απαντήσει στο αίτημα του για διάλογο, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα. Στον ισχυρισμό του, τα δύο υπουργεία αντικρούουν λέγοντας πως έχει γίνει διάλογος με το δήμαρχο.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα αυτο που του νοιαζει ειναι το ωραριο τους.σα δε ντρεπονται λεω εγω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα βάζουμε ποτέ με έναν κλάδο ( στρατό , αστυνομία, πυροσβεστική ,λιμενικό κ.α)που μέσα από τις Δημοκρατικές διαδικασίες μας ,έχουμε φτάσει να τους απαγορεύουμε να εκφέρουν άποψη για τα πολιτικά δρώμενα ,αλλά και να παίρνουν θέση για τα το έργο που τους επιβάλουν να φέρουν εις πέρας αυτοί που εμείς ψηφίσαμε .
Την δημοκρατία που εμείς τους επιβάλαμε ας την λουστούμε.

Ποιος από εμάς δεν θα φώναζε και θα μιλούσε για Χουντικές πρακτικές αν αυτοί οι άνθρωποι είχαν μιλιά ?

Από όσο ξέρω ( και να με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος ) δεν έχω δει εν ενεργεία ένστολο να είναι Βουλευτής ,Υπουργός.

Εμείς τους έχουμε στερήσει το δικαίωμα αυτό σαν άλλοι Παπαδόπουλοι και φωνάζουμε για πρακτικές που θυμίζουν ( ως ξερώλες όλοι μας ) Χουντικές , απάνθρωπες.

Κάποτε τους είχαμε βαφτίσει ρατσιστές με το θέμα των λαθρομεταναστών και μιλούσαμε για απάνθρωπες συμπεριφορές έναντι αυτών, σέρνοντας τον κάθε δημοσιογράφο στο κατόπι τους για να παρακολουθεί την παραμικρή παρασπονδία τους και εμείς από την ασφάλεια της πολυθρόνας μας μιλούσαμε και τους δικάζαμε.
Τώρα τους βάζουμε στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και λουζόμαστε τα ειρωνικά τους σχόλια, καθόμαστε στην γωνία μας και δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε.

Ζητάω από τον φούρναρη να μου βγάλει φτηνό ψωμί και όταν το τρώω τον κατακρίνω για την ποιότητα.

Εμείς έχουμε ότι επιθυμήσαμε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Άλλωστε για την αστυνομία ( χωρίς να υποστηρίζω στο σύνολο το έργο της που της επιβάλει ο κάθε Υπουργός ) είναι το μοναδικό σώμα που υπάρχει η αυτοκάθαρση.
Δεν είδα στα δημοκρατικά μου χρόνια χασάπη να συλλαμβάνει χασάπη αρτοποιό να συλλαμβάνει αρτοποιό κ.α κ.α
Οπότε μην φωνασκείτε συνΈλληνες γιατί έχουμε ότι επιθυμήσαμε .

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Δημήτρης είπε...

Εσείς μπορείτε να έχετε αυτό που επιθυμησατε αλλά η δικία μου γενιά το λούζεται. Όχι μόνο για την αστυνομία αλλά και για όλα τα άλλα. Η δική μου γενιά πρέπει να βγεί στους δρόμους για όλα αυτα που συμβαίνουν. Αυτή πρεπει να ματώσει τώρα για να αλλάξει η κατάσταση. Και πώς να το κάνει που τόσα χρόνια τρώει προπαγάνδα?? Πρίν κάνει ότιδήποτε θα πρέπει πρώτα να ξυπνήσει. Έρχεται και η ώρα της όμως γιατί όταν πέφτεις με τα μούτρα στον πάτο, αναγκαστικά τον βλέπεις.

Ανώνυμος είπε...

Eγω είμαι στρατιώτικός και δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν τους γουστάρω και πολύ τους αστυνομικούς ειδικά αυτά τα τομάρια που ξεξεφαλιάζουνε τον κόσμο στην Κερατέα και τους λεγάμενους που υπηρετούν στα διόδια και καμπανιάζουν τον κοσμάκοι με πρόστιμα γιατί δήθεν τους διέτξε η υπήρεσία ,εγω αυτα τα θεωρω μπαρούφες και δικαιολόγιες του κώλου ,αύριο το πρωί αν σε διατάξουνε να πάς να ξεκεφαλιάσης εναν ηλικιόμενο γιατί πεινάει η εναν μαθητή που του κόβεις τα δικαιόματα τι θα κάνεις κύριε αστυνομικέ ? δεν πρέπει να αρνηθείς ?τι σημαίνει ότι επειδη σε διέταξε η υπηρεσιά πρέπει να πάς τι δηλαδή πρέπει να δείρεις τον πατέρα σου!!αυτός είναι ο επαγγελματισμό σου!!! αλλού πρέπει να τον δείξεις τον τσαμπουκά σου ειδικά στον αθώο τον κοσμάκη που είναι στο ελεος του θεού απο τους πακιστανομπασταρδούς που κατακλύουν την χώρα αφήστε τον συνδικαλισμό μας καταστρέψαται και αφήστε τις δημόσιες σχέσεις με τους βουλευτόυπουργούς τους γύφτους που θέλουν 20άτομα για προστασία και ασφάλεια
Κατι ξέρει ο λαός που σας αποκάλει μπάτσους
μετα τιμής Σέφης Μελιδώνης στέλεχος ένας κοπρίτης αντιπαραγωγικός ΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη.. είσαι αλάνι. Να κοιμάσαι το βράδυ ξέροντας οτι είναι πολλοί που θα ματώσουνε μαζί σου όταν πιάσουμε πάτο. Θα το κάνουμε εμείς, γιατί δε πρέπει να χτίσουμε εμείς τέτοια δημοκρατία για τα δικά μας παιδιά. Αγάπη - Γνώση - Εξέλιξη

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σέφη Μελιδώνη

Και εγώ θέτοντας βάση από αυτά που λέτε , υποστηρίζω ότι μας προδώσατε με το θέμα των ΙΜΙΩΝ γιατί από δικαιολογία εξαναγκασμού από την κυβέρνηση πράξατε προδοσία κατά της Ελληνικής κυριαρχίας και της Ελληνικής κοινωνίας ( ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ ).
Και αν σας τσούζουν τόσο πολύ οι μπάτσοι, την δημοκρατία που θέλετε εσείς , εμείς την αρνιόμαστε .
Γιατί όλοι οι άλλοι ένστολοι εκτός των στρατιωτικών κ. Σέφη δικάζονται στις αίθουσες των πολιτικών δικαστηρίων και αυτόκλητα το πταίσμα γι’άυτούς γίνετε πλημμέλημα, όπως και το πλημμέλημα χαρακτηρίζετε κακούργημα ?
Πόσοι αστυνομικοί είναι στην φυλακή και πόσοι στρατιωτικοί ?

Εκτός αν για εσάς τους στρατιωτικούς ισχύει το αλάθητο του Πάπα κ. Σέφη ?

Ως ένστολος περίμενα να γνωρίζετε κάποια πράγματα παραπάνω από την φύση της δουλειά σας ,όπως << άρνηση διαταγής >> και τι συνεπάγετε αυτό.

Γι’αυτό κ.Σέφη δεν μπορείτε να δηλώσετε τίποτε υπεύθυνα αλλά μόνο ανεύθυνα όπως χαρακτηρίζεσθε και από το γραπτό σας .
Σε ένα κράτος που αυτή η αστυνομία δεν ισχύει για εσάς κ.Σέφη δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε.

Σας έχει αφαιρεθεί ο λόγος από την ιστορία.

Ενας αντιπαραγωγικός αστυνομικός ( και όχι μπάτσος ) κ .Σέφη Μελιδώνη του εικοσάωρου.

Ανώνυμος είπε...

Στο επιχειρημα του κ. Σεφη περι διαταγων για αποκεφαλισμους πολιτων ομως, δεν απαντησατε κ. αστυνομικε.. Και αυτο δε σημαινει οτι επειδη το ανεφερε ο κ.Σεφης, δε θα ισχυε το ιδιο και στη περιπτωση των στρατιωτικων του καθηκοντων.. Προσωπικα αυτο μου εμεινε απο το σχολιο του.. Κι επισης προσεξα οτι δεν το αναφερατε καν στο δικο σας..
Στο θεμα μας, χαιρομαι που γινονται τετοιες κινησεις απο τους αστυνομικους (γιατι οι μπατσοι δε θα μπαιναν στη διαδικασια να καταθεσουν μηνυση φανταζομαι), πιστευω πως ενας απ'τους λιγους τροπους που εχουμε για να καταφερουμε κατι εναντια στα σχεδια των "μεγαλων" ειναι αν εχουμε τους ενστολους στο πλευρο μας..

Ενας νεος Ελληνας με ονειρα και ματια ανοιχτα, κ. δημοσιοι υπαλληλοι

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν μου αρέσει να κατακρίνω και να λοιδορώ προηγούμενους σχολιαστές μου , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Σε περίπτωση που θεσπιζόταν πραγματική δημοκρατία στην χώρα μας , ποιος κλάδος δουλειάς δεν θα έπρεπε να υπάρχει?
Δικαστές
Αστυνομικοί
Στρατιωτικοί
Εργάτες
Γιατροί
Μανάβηδες
Οικοδόμοι
Φτωχή μου άποψη ότι όλοι χωράνε σε μια πραγματικά δημοκρατική χώρα.
Πρέπει κάποιοι να πάψουμε να ονειροβατούμε , υπάρχει ελπίδα αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας και να μάθουμε να σεβόμαστε.

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Εδω και πολυ καιρο βλεπω σχολια...δεν θα κρινω αν ειναι ουσιωδεις ή οχι....αλλα ειναι ανορθογραφα μεχρι αηδιας!!!
Ποιοι ειστε εσεις Κυριοι που θελετε να ονομαζεσται Ελληνες και δεν ξεχωριζετε την παθητικη απο την ενεργητικη??
Ποιοι ειστε εσεις που ασχολειστε συνεχεια με το εργο της Αστυνομιας και του Στρατου???
Λοιπον...εσεις οι θρασυδειλοι καθειστε στην πολυθρονα σας διαβαστε τα Αρθρα και μην σχολιαζεται....γιατι καποιοι αλλοι ματωνουμε εκει εξω ειτε σαν ΄΄άντιπαραγωγικοι'' ειτε σαν εργατες!!!
Αν θελετε να βοηθησετε ενωθειτε και αγαπηστε τον Ελληνα και αυτους που Αγαπανε την Ελλαδα!!!

Ενας πατριωτης που προλαβαινω μετα βιας να απαντησω σε μερικους αντιπαραγωγικους ''πατριωτες''...

Ανώνυμος είπε...

ενω εσυ απο πανω τα γραψες ολοσωστα!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα! Αααα ρε Ελλαδαρα το μεγαλειο σου! οφειλουμε να ομολογησουμε ολοι οτι εχουμε αυτη τη μοναδικη ικανοτητα να κανουμε τον κοσμο να γελαει ρε παιδια....

Προμηθεας Πυρφορος

Ανώνυμος είπε...

4.42 το καθίστε με γιώτα και το σχολιάζετε είναι ενεργητική και θέλει έψιλον. Προσοχή και στους τόνους σου. Εσύ ο ορθογραφημένος πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα σε όλους εμάς τους αγράμματους. Ευχαριστούμε πολύ για τις παρατηρήσεις σου, θα προσπαθήσουμε να μην σε απογοητεύσουμε στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

9.56 γιατί να μην τους νοιάζει το ωράριο και οι κίνδυνοι? Α ρε Ελληνάρα εσύ όλα για την Πατρίδα τα θυσιάζεις και ωράριο και τη θέση εργασίας σου και τους κινδύνους αψηφάς. Μπράβο πάνε εσύ μπροστά κι εμείς ακολουθάμε.

Ανώνυμος είπε...

Στην Κερατέα παίζονται μεγάλα παιχνίδια. Ο Μπαμπούκης έχει ξεπουλήσει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο στους Γερμανούς που θέλουν να επεκταθούν!! Η Κερατέα είναι πολύ κοντά στο αεροδρόμιο και πρέπει να υποβαθμιστεί, ώστε να την αγοράσουν οι Γερμανοί τζάμπα!!!