Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Θα μας σπάσετε τα νεύρα εκεί στο ΥΠΕΞ; Αιγαίο, Κύπρο, Β. Ήπειρο, Θράκη τα λύσαμε όλα; Ο εμίρης Αμπντουλχαλίμ σας πληρώνει ή ο Ελληνικός λαός;



Συμμετοχή ΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα και ΑΝΥΠΕΞ Μ. Ξενογιαννακοπούλου σε ΣΓΥ και ΣΕΥ (Λουξεμβούργο, 12-13.04.11) - Την Τρίτη 12 Απριλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας και η Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, θα μεταβούν στο Λουξεμβούργο προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες των Συμβουλίων Εξωτερικών Υποθέσεων και Γενικών Υποθέσεων. Στο.... Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια εις βάθος συζήτηση για τη Νότια Γειτονία, ειδικότερα όσον αφορά στη Λιβύη, αλλά και στο Μπαχρέιν, τη Συρία και τη Υεμένη. 

Ακόμη, θα συζητηθεί το Μεσανατολικό, ενώ θα γίνει επισκόπηση της κατάστασης στην Ακτή Ελεφαντοστού, στη Λευκορωσία και στο Νότιο Καύκασο, δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων. Η ατζέντα περιλαμβάνει, επίσης, συζήτηση για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, περιλαμβάνεται η συζήτηση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης και 25ης Μαρτίου καθώς και η υιοθέτηση συμπερασμάτων αναφορικά με την ευρωπαϊκή Στρατηγική για την περιοχή του Δουνάβεως.
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_1702.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο 9:21 ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ ΣΚΟΙΝΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε τσιγγέλια από τα κρεοπωλεία,αυτά τους χρειάζονται.