Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης του μνημονίου στην ΚερατέαΧρησιμοποιούν κάθε μέσο για να χτυπήσουν τους κατοίκους. Χημικά και δακρυγόνα έχουν μεταβάλει την ατμόσφαιρα σε κόλαση. Την ίδια στιγμή, η παράνομη επίθεση της κυβέρνησης Παπανδρέου (έχουν εκδοθεί δύο δικαστικές αποφάσεις υπέρ των κατοίκων της Κερατέας) επιχειρεί και από αέρος με ελικόπτερο.

Σκηνές που θυμίζουν δικτατορικά καθεστώτα, που ....προσπαθούν να επιβληθούν με οποιοδήποτε μέσο διαθέτουν, στους πολίτες. Αυτό που γίνεται σήμερα στην Κερατέα είναι κανονικός πόλεμος. Τα μεγάφωνα του Δήμου αναγγέλουν στους κατοίκους: “Η πόλη μας δέχεται επίθεση”.

Οι άνδρες των ΜΑΤ πραγματοποιούν επιχείρηση στρατιωτικού τύπου, χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα πρωτοφανή βία. Η ευθύνη της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας καταλογίζεται και θα πρέπει οι υπαίτιοι για το συγκεκριμένο αίσχος να λογοδοτήσουν στο μέλλον στην Δικαιοσύνη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρουφιάνε ΓΑΠ μετρημένες οι μέρες σου.

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε τις καραμπίνες και ντουφεκάτε τους πραιτοριανούς του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!
ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΡΕΚΟΙ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΙ του κερατά κάνατε την Ελλάδα μπουρδέλο!!!Προδότες η κρεμάλα είναι κοντά.

Ανώνυμος είπε...

Προς τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Σας θαυμάζω και είστε η αιτία που μου δίνετε κουράγιο και δύναμη να υπερασπίζομαι ακόμα τα ιδανικά με τα οποία γαλουχηθήκαμε και στα
οποία στηρίχθηκε η Δημιουργία αυτού εδώ του έθνους.
Θα ήθελα να σας συμβουλεύσω για την αντιμετώπιση των διατεταγμένων τραμπούκων της φασιστικής αυτής παρέας, να την κάνετε ποιο συντονισμένα.
Να επινοήσετε πολιορκητικά μηχανήματα και τρόπους εγκλωβισμού τους με στρατιωτική ευλάβεια και τεχνική. Στη σημερινή εποχή τα μέσα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι πολλά και άφθονα στο εμπόριο,
δύχτια, ψεκαστήρες, τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα-ελικόπτερα, πιεστικά, καπνογόνα και τόσα άλλα… κάθε μέσο θα είναι η απάντησή σας σε κάθε
κίνηση που θα κάνουνε αυτοί οι προδότες!
Φερθείτε έξυπνα, ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
ΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ.
Κουράγιο και να θυμάστε πως ολοι η ΕΛΛΑΔΑ είναι μαζί σας!

Τάδε έφη
Ελεύθερος Πολίτης

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ !ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ