Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Καρατζαφέρης: Ψαλιδίστε 50% τους μισθούς βουλευτών



Να μειωθεί η κρατική επιχορήγηση στα πολιτικά κόμματα και οι μισθοί των βουλευτών κατά 50% πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ . Χρεοκοπημένα χαρακτήρισε τα κόμματα που έχουν προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι και το 2016

Μείωση της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα και των μισθών των βουλευτών κατά 50% προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, επισημαίνοντας ότι αυτή την πρόταση δεν τη....
δέχτηκε κανένα κόμμα.
"Πιστεύω στα χρόνια της κρίσης η χρηματοδότηση από το κράτος προς τα κόμματα έπρεπε να πέσει στο 50% για να δείξουμε στους πολίτες πως όλες οι εκροές του Δημοσίου έχουν μειωθεί. Δεν το δέχθηκε κανένα κόμμα συμπεριλαμβανομένου και του δήθεν φιλολαϊκού κόμματος, του ΚΚΕ.
Και αυτό συμπληρώνω με μείωση των μισθών όλων των βουλευτών κατά 50%. Κανένας βουλευτής δεν θα παραιτηθεί επειδή ο μισθός του μειώθηκε από τα 6500 θα πάει στα 3250. Για να βλέπει και ο πολίτης ότι εκτός από τα δικά του εισοδήματα κατά 10 με 12% μειώθηκαν και των βουλευτών κατά 50%", ανέφερε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ερωτηθείς για το γεγονός πως τα κόμματα στην πλειοψηφία τους έχουν ουσιαστικά προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση που δικαιούται έως και το 2016 με δάνεια που έχουν λάβει από τις τράπεζες, επισήμανε ότι ουσιαστικά τα κόμματα έχουν πτωχεύσει.
"Μου κάνει εντύπωση πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φτιάξει την οικονομία της χώρας όταν δεν μπορεί να φτιάξει τα δικά του οικονομικά. Το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία. Από εκεί και μόνο ορμώμενοι οι ψηφοφόροι τους, έπρεπε να ξέρουν ότι είναι ανίκανοι να διαχειριστούν λογαριασμούς. Εμείς δεν έχουμε πάρει προκαταβολή ούτε ένα ευρώ από την επόμενη χρονιά", συμπλήρωσε.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης είναι η μόνη υγιής πολιτική φωνή.

Ανώνυμος είπε...

o monos eisai oso laspn kai an fas

Ανώνυμος είπε...

εκ του ασφαλους τα λεει...αφου ξερει πως ποτε δεν προκειται να ψηφιστει κατι τετοιο μπορει να λεει οτι θελει...αν ειναι μαγκας ας φερει αυτη την προταση να την ψηφισουν στην βουλη και θα τον παραδεχτω.και μονο που θα αποπειραθει να το κανει θα διπλασιασει τα ποσοστα του απο τον λαο.εχει τα @@ να το κανει ομως?

Ανώνυμος είπε...

Αφερέγγυος και αυτός.

Liakos

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ,ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΕΙ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΑ,ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Τά δύο μεγάλα κόμματα έχουν λερωμένες φωλιές καί χρησιμοποιούν ακόμη καί ώς κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους ανά Υπουργείο, παλιά αποτυχημένα πρόσωπα...

Πρόσωπα τα οποία δεν τα έβαλαν στήν άκρη, άν καί τα πρόσωπα αυτά είναι κατά μεγάλο ποσοστό υπεύθυνα για την εγκληματικότητα στην χώρα, είτε ώς Υπουργοί Εσωτερικών, είτε Δικαιοσύνης, κλπ-κλπ ( πχ. Προκόπης Παυλόπουλος από Σαμαρά, κλπ ).

Συνεπώς, μπορεί να μη είναι άριστη καί τέλεια λύση αλλά τίποτα καλλίτερο πρός το παρόν δεν βλέπω, για να το εμπιστευτεί ο λαός..

Αττικός

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!! ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Hellas-Orthodoxy είπε...

Η προπαγανδα καποιων κομματοσκυλων του Λάος δεν εχει ορια εδω μεσα...διαβασαμε πως τον Πακη τον διορισε Υπουργο ο Σαμαρας!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Επι του θεματος:Σαφως ειναι θετικη η προταση αυτη του Καρατζαφερη,αλλα γιατι οχι ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ;;;

Επισης,δεν ακουσαμε τιποτα για τα σκανδαλωδη προνομια των βουλευτων:Τι να το κανουμε να κοψουν τους μισθους και να συνεχιζουν να κανουν λογαριασμους κινητων 4 χιλιαδες Ευρω,οπως η Μπιρμπιλη;