Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Χάρρυ Κλυνν: Οι μεταπράτες της χώρας, θέλουν να γίνουν και... έμποροι οργάνων!



  • Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν
O φαύλος κύκλος των ανεξέλεγκτων αγορών και και η μετατροπής της χρηματοπιστωτικής συναλλαγής σε τζόγο, οδήγησαν κι αυτήν ακόμα την Αμερική, τη μήτρα του νεοφιλελευθερισμού ένα βήμα πριν από το λεγόμενο shutdown, δηλαδή τη στάση πληρωμών για τη διοίκηση, που αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ας ανοίξουν τα.... μάτια τους οι εδώ αθεράπευτοι ΕΛΙΑΜΕΠτζήδες , οι νεοφιλελεύθεροι αμερικανοτσολιάδες και οι σοσιαλιστές εραστές της παγκοσμιοποίησης, που αφού ξεπούλησαν στους διεθνείς τοκογλύφους την εθνική μας κυριαρχία, έρχονται τώρα να... «κοινωνικοποιήσουν» το ανθρώπινο σώμα των ελλήνων με το ζόρι!!!

ΜΕ ΝΟΜΟ (!!!) ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!!

Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, Εάλω ή Ελλάς, εάλω και το ανθρώπινο σώμα των Ελλήνων!

«Σήμερα έρχεται η ελληνική κυβέρνηση και στο όνομα του ανθρωπισμού (απίστευτο) καταργεί τον ίδιο τον άνθρωπο. Είναι αδιανόητο, δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κανείς.

Έρχεται αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που το παίζει «δημοκρατία» (στο όνομα της δημοκρατίας) και επιδιώκει να αποσπάσει με το έτσι θέλω την ανθρώπινη υπόστασή μας, για να την διαχειριστεί το ίδιο»

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΜΕΤΑΠΡΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Και ερωτώ, θέλει ή δε θέλει σκότωμα;
http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_8256.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πεστα αγόρι μου!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Χαρρυ...κανε κατι...μας εχουν περικυκλωσει οι "σωτηρες" απο την ναφθαλινη...καθε κινηση και μια συνομωσια...δεν υπαρχει ελπιδα....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΔΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟ ΔΥΚΑΝΝΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ .ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ.
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μας καλλιεργούν!!!
Τώρα πια το βροντοφωνάζουν
Για αυτούς ήμαστε ένα κομμάτι κρέας διαρκείας, που βγάζουν λεφτά εν ζωή και μετ αθάνατο από αυτό

Ανώνυμος είπε...

και λεμε για εθνικη κυριαρχια .εδω πουλησανε τα πτωματα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΓΩ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΡΙΑΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΩΝ.ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ,ΕΔΕΙΞΕ Η ΝΕΤ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ # ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ#.
ΚΥΡΙΟΙ ΗΜΕΘΑ ΔΕΜΕΝΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΙΔΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ,ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ, ΕΙΧΕ ΕΡΘΗ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ...ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..
Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ,ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΒΟ.Ο ΣΙΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΟΛΥ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ,ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ,ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ,ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ - ΕΞΟΥΣΙΑ..ΨΑΚΤΕΤΟ