Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΟΜΠΕΡΙΣΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ !!



Σε τηλεοπτική εκπομπή  !! Μας λοιδωρεί και μας χλευάζει ο Μαφιόζος που έκλεψε τα χρήματα των απλών Αλβανών !
Ο  Μπερίσα μίλησε και για το θέμα της συμφωνίας για την οριοθέτηση των θαλάσσιων υδάτων μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας στο Ιόνιο. Είπε ότι είναι σεβαστή η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας και παρά την επιμονή του δημοσιογράφου δεν ....άφησε κανένα περιθώριο σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας. 

   


Η συμφωνία είχε υπογραφεί στα τέλη Απριλίου 2009, στα Τίρανα και ακυρώθηκε λίγους μήνες μετά την απόφαση που έλαβε το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας, έπειτα από προσφυγή του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλιστικού Κόμματος.

ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΤΡΟΜΑΡΑ  ΜΑΣ

Ωστόσο, ο Αλβανός πρωθυπουργός χαρακτήρισε την Ελλάδα φίλη χώρα, η οποία, όπως είπε, από κοινού με την Ιταλία συνέβαλαν σημαντικά στην πορεία ένταξης της Αλβανίας στους διεθνείς οργανισμούς
 .


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/blog-post_3173.html#ixzz1JYbdbhgU

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο τυπος, οσο επικινδυνος ειναι για την Αλβανια, τοσο ειναι/και για την Ελλαδα... Ο κυριος αυτος, εχει αποφυλακισει χιλιαδες εγκληματιες, που εκβιαζουν τους Αλβανους ψηφοφορους καθε φορα που γινονται εκλογες στην Αλβανια, ενω οι ιδιοι εγκληματιες, ερχονται στην Ελλαδα, και διαπραττουν εγκληματα, ληστείες, φόνους, κ.α. .. Τωρα θα μου πειτε, ποια ειναι η λυση, που συμφερει την Ελλαδα, να μεινει ο φιλος του παιδεραστη Μπερλουσκονι και τσιράκι των ΗΠΑ στην εξουσια ή το έταιρο τσιράκι, ο φίλος του Γιωργάκη και τσιράκι του Σόρος, Έντι Ράμα;
Εχουν κανει την Αλβανια μπουρδελο και το χειροτερο, είναι οτι στην Ελλαδα διοχετευονται χιλιαδες εγκληματιες-τσατσοι-νταβατζηδες. Αν δεν αλλαξουν τα πραγματα στη FYROM και στην Αλβανια, δεν θα γινουν βήματα προόδου ούτε εδώ.
Αλλα αυτο θέλουν, να κανουν τα Βαλκανια μπουρλοτο, οι εβραιοαμερικανοι μπουρλοτιερηδες...

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα κύριοι επειδι είναι φίλος σας ο Έντι Ραμα πρέπει να πουλήσει τα ύδατα και να κάνουμε μπΝιο στην αλβανια με διαβατήριο? γνωρίζεται μέχρι που θα ήταν τα σύνορα μετά Από αυτη τη συμφωνία? ούτε 200 μέτρα Από την αλβανική ακτή! Αν κάτι παρομιο θα συνβουσε με τη Τουρκία εσείς τι θα κάνετε? δεν πειράζει έχουμε φίλους? μη τρελαθούμε και ολας μη ταθελουμε όλα δικά μας!